Eşimin beni sevdiğini nasıl anlarım?

3 senedir evliyiz. İlk 2 sene çok güzeldi sevgisinden emindim. Ama bu sene çok değişti bana karşı çok sert. Soruyorum hani seviyorsan neden belli etmiyorsun. Size bunu belli edince şımarıyorsunuz diyor. Yazışıyoruz mesela. Sonra bana sıkıldın sen diyor belli diyor mesajlara geç bakmalar falan diyor. Yani sevgisini neden belli etmiyor bu adam? Sevgisini belli etmesi icin ne yapabilirim? Hani bana sinirleniyor sabrımı çok sınıyorsun bak zorlama biseyleri zorlanacak seyler vardır zorlanmıcsk seyler vardır diyor beni aşırı sinir ediyorsun kendimi tutamıyorum sinirden öyle küfürler ediyorum diyor. Sinirden o mesajları yazarken bile su telefonu kırasım geliyor diyor. Sana şunu yapma diyorsam yapma diyor beni sıkma zorlama diyor. Ama bana karşı çok küfür ediyo biseyi 100 defa anlatıyorum bana bunu yüz yüzeyken sormuyorsun diyor ben işe gidince mesajda soruyorsun diyor biseyi sormak istiyorsan yanındayken sor diyorum sana diyor. Bana küfür etmesinden saygısız davranmasından çok rahatsız oluyorum. Çocuk istiyorum diyor güzel ilgileniyor falan. Erkek istiyorum diyor kız olmicak kız olursa sevmem ki diyor şakasına da demiş olabilir bilmiyorum ama şaka da olsa böyle denmez ki? Ben nasıl güvenip de çocuk yapabilirim bundan? Bu adamın duygularını nasıl açabilirim? Beni sen yaptın böyle diyor. Ben napıcam ya?
Eşimin beni sevdiğini nasıl anlarım?