Sizce seviyor mu acil?

Çocuğun biriyle kısa bir süre konuştum ve konuşmayı belirli bir süre sonra kestim lakin sonradan aşık olmaya başladım neyse bu çocuğu denemek istedim başka bir arkadaşımın hesabından lakin hesabına birinin baş harfini koymuş muhtemel sevgili neyse arkadaşımın hesabından bunu ekledik konuştuk felan numara istedi işte İnstagram hesabını verdi felan sonra işte profilindeki baş harfi kime ait diye sorduk ölen kuzenim dedi halbuki sevgili olduğu kişinin baş harfi neyse bunun üzerine gidince evet sevgilim var tamam ama ilişkimiz var mı yok mu belli değil dedi 8 aydır birlikteyiz dedi saçma sapan bir ilişkimiz var dedi kızı çok sevseydim eğer seninle konuşmazdım dedi mutlu olduğu göstermekten çok yoruldum felan dedi görüşelim zaten sevgilim burada yok göremez sorun olmaz ne zaman dersen buluşuruz dedi bana sevgilisinin olduğu hesabında ekleyebileceğimi söyledi sorun değil diyor bana yaz felan filan sizce o kızı sevse bana yazar mı ve seven adam başka bir kadınla konuşur mu sadece banada yazdığını düşünmüyorum sevgilisi görmesin diye farklı hesapta açmış yani insan sevdiği kız için ölmüş kuzenimin baş harfi yok onu sevsem seninle konuşmazdım ne demek bu sence kıza bu mesajları atmalımıyım

Sizce seviyor mu acil?