Sigara, alkol, kumar gibi. Ben pek sevemiyorum ya. Hiçbir kötü alışkanlığı olmamalı. #aşkilişkileri

Sigara, alkol, kumar gibi. Ben pek sevemiyorum ya. Hiçbir kötü alışkanlığı olmamalı. #aşkilişkileri

Alkol kullanan insanlar hem kendine hem de çevresine zarar verirler ve kendilerinden soğuturlar. Uzun bir aşk olacağını sanmam.
Sigara kullanan insanlar bir nebze daha iyi, ancak ben yakışıksız buluyorum ve aşk yaşayacağımı sanmıyorum.
Madde kullanan kimseyle aşık olmak ayrı dursun, zorunda kalmadıkça muhatap bile olmam.
Genel olarak hoşuma giden şeyler değil ve yüksek ihtimalle aşık olacağımı düşünmüyorum. Ancak, insan kime aşık olacağını seçemiyor ve bu nedenle de ”kesin” gözüyle bakamıyorum.
Merhaba! Zaten kumar ve alkol kullanan biri bırak sevgilim olmayı arkadaşım bile olamaz kimse kusura bakmasın bu konularda çok netim kendim sigara bile kullanmıyorum öyle birini isterim
Merhaba,
Kumar oynayan kadın sevmem. Alkol eskiden olur diyordum ama yakın zamanda alkol kullanan kız arkadaşım oldu, irrite oldum! 😅
Sigara harici karşıyım, hıh! 😅
İlk kız arkadaşım için bırakmıştım sigarayı, ondan sonra çok denedim ama olmadı. 🌸
Hayattan bir beklentim kalmadı ki hiçbir şey umrumda değil ki. 😅
İçimden gelmiyor 😅evet sigara harici yok çok şükür 😅
Nargile içiyor musun sjdjd
maşaAllah ne güzel 😅peki sigara beni kötü yapar mı 😅
Profilin güzel olmuş diyecektim de zaten hepsine demişimdir 😅diyemedim o yüzden 😅
Bence de iyi olur da 😅 ilerde aşkım için yapabilirim kendim için yapamıyorum. 😅
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Olmam ne yazikki
Tskrler 🌹🌹🌹
Cevap
35Cevap
Adam çekici değildir onçün sigara içmesini istemeyebilirsiniz. Ama ne bileyim içen kişi Tom Hardy olsa fikriniz değişir gibime geliyor.
Sigara kabul edilebilir ama alkol ve en kötüsü kumar, Alkol ve kumar bir çok aileyi bitirir, kumar yüzünden boşanan bir çok insan tanıyorum
No olmam, bu yüzden yalnızım. Sigara, alkol, okey, kumar, kafe ortamı hiç biri bende yok karşımdakindede olmasın.
Sigara içebilir, alkol kullanabilir tabi dozunda ama kumar asla.. Eşinin kumar hastalığından iki arkadaşımın evliliği sallantıda maalesef..
Sigara olursa sıkıntı yok arada bir alkol kullanabilir ama , diğerlerini asla kabul etmiyorum
Sigara içen biri olarak sigara içen birini istemem. Alkol ve kumar zaten zengin işi bize fakir gacı lazım.
Bence en kötü alışkanlık direkt sevgilisi olmak sdfsdf 😃
Sigara ve kumar alışkanlığı varsa istemem alkolü de dozunda içerse bişey demezdim
Ben olurum hatta iyi olur benimde kumar hariç diğerleri var çünkü
Bağımlılık olarak sigara kabul edilebilir onu da bıraktırırım. Ama diğerleri kırmızı çizgi.
Olurum bana da alsın.
Beraber içeriz bir şey olmaz. Kumar olmasın ama onu ben de bilmiyorum.
Sigara ve alkol kullanan oldu ama Kumarbaz biriyle hiç olmamıştım ama olurdum bana da öğretsin 😝😅
mat falan sandim sigarada bir sey yok bence bende kullaniyorum
Allah korusun, uzak tutsun. Gönlüm falan kayar, aman aman.
Bilmiyorum ya olmasa daha iyi. Bırakma düşüncesi yoksa olmam sanırım
Hayır aklımı peynir ekmekle yemedim böyle biriyle sevgili olmam asla
Esrar kullandım demişti sevgili oldum 😂 karşımdaki tavrına bakarım ben
Allah kurtarsın kardeş
Ayrıldım yahu kurtardı ama ben kötü alışkanlığı olmuş deyip de ayrılmadım. Psikolojik rahatsızlıkları da vardı o yüzden ayrıldım
iyi yapmışsın esrar uyuşturucu napıcan müptezeli🙂
Yalan söylüyorum o yüzden de ayrılmadım ben seninle doktora gelirim diyordum 🤦🏻♀️ aldattı ya of o yüzden
oo daha kötüsü olmuş şansına😂
Aşırı bağımlıysa olmaz
Olmam alkol iradeyi zayıflatır sarhoş olunca yani. Onun dışında sigara içerek içine co2 almış oluyprsun akciğerler oksijen için. Kumar zaten hepsinden daha kötü.
sigaranın ne zararı var ki😄
öyle hoştur anlatamam😂
Seksi çok sevmek kötü alışkanlık sayılır mı hocam?
Alkol içip kendini kaybetmiyorsa hoşuma bile gider içmesi)
Olmam net sadece sigara hariç
Karı kız düşkünü ise olmaz dfdf
Sigara kötü alışkanlık sayılmamalı
Alışkanlığın ne olduğuna bağlı
Sigara olur alkol belki
Sigara olur alkolde olur ama az içen bireyse
Hayır uzak dururum öyle birinden
Eve para getirmez böyleleri😀
Rakı içsin yaa takı kötü alışkanlık değil
Bir sigaramız var ona da karışmayın be 😁
Evet seve seve
Kumar olmaz diğerleri dozunda olur
Olamam zaten kızlar beni pek beğenmiyor
Benim kötü alışkanlığım yok onunda olmamalı
Hmmm uzun vadeli olmaz
Bencede olmasin
İstemem. Rabbim de yazdıysa bozsun.
Sigara olur diğerleri olmaz
Alkol ve kumar uzak kalsin
Sigara alkol olur, kumar olmaz.
Sigaraya okeyim ama diğerleri olmaz
Tek gecelik ya da kısa sürelide farketmez nefes alsın yeter ama uzunda düşünülmez
sigara alkol bi yere kadar gerisi olmaz
Belki de en kötü alışkanlığı sensindir 😀😀😀
Olmak istemem
Olunmaz sen
Hayır olmam.
Asla
Olmam.
Hayır 🤦♂️
Sigarası tek var sorun değil bence
Hayır olmam…
İtici geliyor, istemem
kumar oynayan biriyle yapamam