engelledin rahatlamışsındır umarım
bir daha da engeli açıp yazma
zaten silcem hesabı sen inanmasan da silmiştim beni engellemeseydin yazardım belki de bana inanmayan kişilere ihtiyacım yok ama artık hiş bir şey istemiyorum değmez çünkü eyw
Cevap
2Cevap
Başlarda güzel gibi geliyor 3 gün dünyanın en mutlu insanı oluyorsun acısı 3 yıl çıkmıyor 😂
anlattıkların doğruymuş demek ki
Eksiği var fazlası yok
ne derdin var bilmiyorum ama gerçekten silmiştim yalan falan değil uğraşacak halde de değilim ister inanırsın ister inanmazsın ama tanıyıp da diğerleriyle bir tutman acıttı canın sağolsun alıştık artık
Sen niye üstüne alındın ki? Sana kötü bir şey söylemedim ki. Sadece aşık olunca olabilecekleri belirttim. Derdime gelince. Benim derdim filan yok. Realistim o kadar
ÇOCUK GİBİ ENGELLEDİGİN İÇİN GÖREMİYORUM MESAJINI
Demek sensin. Dur gizliden de engelleyim. Yorumuda komple sil
Diğerleriyle aynı tuttuysam iyi yapmışım. Çünkü hepiniz aynısınız hiç şaşırtmıyorsunuz beni. İster alış ister alışma.
Neyse ne çoluk çocukla uğraşacak zamanım da enerjimde psikolojimde yok.
Bırak demogolojiyi neyin ne olduğu ortada. Gerçektende silmiş. Ama yine açmış 😂Birde sevgi vermiş. Çocuklara anlatın belki inanırlar. Neyse ya ne istersen onu yap dünyadaki hiç kimse artık zerre kadar umurumda değil. Kıyametler kopmuş umursamıyorum artık. Umursamayacağımda sende istediğini yap. Hiçte samimi gelmiyor.(kimse)
aynı durumdayım fazla kasma akışına bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk öyle büyülü bir şey ki anlatmak kolay değil; hem kalp hızlanır hem de içini tatlı bir huzur kaplar 💞. Bak, sevgini paylaşmayı çok istiyorsun, bu kadar sevgi dolu ve samimi birinin mutlaka yolu bir gün sevdiği biriyle kesişecek 🤩. O kuduran tipler seni geçtiyse, bil ki doğru insan daha geleceğin köşesini dönmemiş 😉. Bu kadar mütevazi, içten ve sevgi dolu birini kim istemez ki! Şansını açık tut, hayat bazen en beklenmedik anlarda sana güzel sürprizler yapar 🌟. Özellikle birileriyle tanışmak için biraz sosyal ortam denemek güzel olabilir, mesela atölye ya da kulüpler 🎭. Peki, peki; sence bir ilişkide ilk hissetmen gereken şey ne olmalı?