Aşık olmak nasıl bir şey?

birini sevmek biri tarafından sevilmek istiyorum içimde çokkkkk sevgi var ama hep içimde kalıyor
insanlara çok sevgi verince de normal sanıp kuduruyorlar gerçekten sevgimi hakeden birine vermek istiyorum hiç sevgilim olmadı ama çirkin samimiyetsiz de değilim yani görücü usulü ile evlenmek istedim şimdiye kadar hep ama bi türlü görücü gelmiyor gelince de saçma tipler geliyor
ne zaman evlencem ben ya
10 arkadaşım varsa altısı evlendi 1 sene olmuştur ben evde mi kaldım 24 yaşındayım tanışma nişan söz derken kaç olcam acaba çok gösterişte sevmem evde olsun isterim nişan söz vesair her ayrı bir olay için salon kiralayıp seremoni yapanlar evleniyor mütevazi sadece sevgi isteyen ben burdayım hala niye öyle bebek gibi sevilmek istiyorum düzgün beyefendi olsun yakışıklı olsun ama sevgilisi olmamış olsun istiyorum çok mu şey istiyorum acaba
Güncellemeler
8 ay
zaten insanın ne olduğu ayrılırken belli olurmuş sana verdigim sevgiyede yazıklar olsun
engelledin rahatlamışsındır umarım
bir daha da engeli açıp yazma
zaten silcem hesabı sen inanmasan da silmiştim beni engellemeseydin yazardım belki de bana inanmayan kişilere ihtiyacım yok ama artık hiş bir şey istemiyorum değmez çünkü eyw
Güncellemeler
8 ay
tekrar ediyorum bana inanmayan kişilere ihtiyacım yok iyi ki bitti bu şekilde olmazmış zaten yazma artık uyicam
Aşık olmak nasıl bir şey?