yardım edın lutfen ben o salagı bu kadar dusunurken o salagın umrunda bıle degılım ne yapmalıyım ugrasıyorum 6 aydır * yok unutamıyorum nasıl unuturum bunu?
Cevabın nedir?
+1 yılBak kardeşim en iyi unutma yolu onda en sevmediğin şeyleri aklında tutmak. ya da yaz bir kağıda koy yatağının baş ucuna sabah akşam oku ondan soğursun zaten.. He bide onu tanıyan arkadaş çevrene söyle her yaptığını sana yetiştirmesinler yoksa unutman biraz zor olur
111 Yorumla
Soran+1 yıldedıgının hepsını 6 aydır yapıyorum ofkemı uzuntumu yazıyorum bazen okuyorum kızla foto atmıs caps cekıyorum vs nefret edıyorum ama vazgecemıyorum
- +1 yıl
Seviyoruz iyi güzelde acısı çok zor oluyor be sende haklısın bazen insan napsa olmuyor.. En çokta geceleri insan düşünmekten uyuyamıyor.. Üzülme diyicem de olmaz biliyorum.. İnşallah zamanla unutursun. Ne yol varsa dene he bide telefonunda duygusal müzik barındırma aşkını tetikler valla
Soran+1 yılyok youtubeden dınlıyorum bazen şu an mesela profılı acık onumde
- +1 yıl
bak işte açma duygusal müzik kapat resmini gerekirse fotoğraflarını yak gitsin unutulması gerekiyorsa unutmaya çalış belkide olması gereken budur
Soran+1 yılolması gerken bu ama yapamıyorum bak mesaj atsa mutlu olurum ama cevap vermıcek kadarda nefretım var
- +1 yıl
nefret etmen bile ona karşı olan duygularının bastırılması nefret ediyorum derken bile için fena oluyodur bilirim.
Soran+1 yılmalesef kalbım sevıyor beynım rddedıyor sıktır olsun gıtsın neden boyle bır salaksın dıyo ama kalp ıste kıyamıyor
- +1 yıl
senin durum feci bacım ya ne desek boş şimdi Allah sabır versin inş çabuk unutursun
Soran+1 yılanlatıyorm ya arada kaldım unutmama ızın vermıyor bısı kapuk baglıyor * ılk carpmada o kabuk acılıyor ve kanıyor :((
- +1 yıl
Eger sevilmeye değecek biri olsaydı unutmamak için elinden geleni yapardın her aşk karşılıklı olmuyo platonik aşklar bile bazen acısından daha güzel oluyor. Ama umrunda bile değilim diyosun bu cocuk seni düşünmüyosa sen onu düşünsen neye yarar düşünme onu boşver
Soran+1 yılolmuyo ıste dusunmemk gelıyor aklıma
En İyi Cevaplar
+1 yılOndan başka düşünecek birşeyiniz yoksa unutamazsınız.
Onu düşünmekle geçireceğiniz zamanları kendinize ayırmanızı ve kendinizi mutlu edecek uğraşlar edinmenizi tavsiye ederim.
Saygılar...07 Yorumla
Soran+1 yılyasamadıgından bunu anlamıyorsun :)) baska seylerleede ugrastımama aklım hep onda o cıksa aklımdan zaten neler yaparım
- +1 yıl
Siz istemediğiniz sürece unutamazsınız.(Tecrübeyle sabit) Şu anda bu platforma bile sokacak kadar o kişiyi unutmak istemiyorsanız, unutamazsınız. Ben size nacizane görüşümü sunuyorum. Onu düşünmekle zaman harcamak yerine kendinizi düşünün.(Bu tavsiyem aşık değilseniz geçerli olacaktır, aşıksanız zaten unutması zor olur. Zamana bırakıp kendinize eziyet etmemenizi öneririm.)
Soran+1 yılasıgım sanırım 1 yıllı gectı yanı 6 aydır unutmaya calısıyorum
- +1 yıl
Dediğim gibi, kendinize eziyet ettikçe acı çekersiniz.( Acıya müptela değilseniz zamana bırakmanızı, aşkınızı usulca, kendi içinizde daha fazla büyütmeden yaşamanızı öneririm.) Zaman geçtikçe acınız da iyileşecektir diye umuyorum...
Soran+1 yılgecmıyo 6 aydır umudum yok nelr yaptım
- +1 yıl
Yaşınız henüz genç... Zaman size ilaç olacaktır... Dert etmeyiniz...
Soran+1 yılınsallah
+1 yılUnutmak çok zor olur lakin aklının bir yerinde kalır. Arkadaş ortamın varsa sürekli onlarla takıl, sosyal aktivite vs.
Gerçi Daha O duyguyu Yaşamadım Yaşamakda İstemem. 2 sene Oldu Herşey gayet güzel gidiyor Darısı Tüm bu çeken arkadaşların Başına03 Yorumla
Soran+1 yılgecmıyo oturdu dıyorum ıcıme
- +1 yıl
O zaman öyle yaşa
Soran+1 yılyasıyorum zaten sagol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇivi çiviyi söker diye bir deyim var ya işte o tam sana göre...
15 Yorumla
Soran+1 yılne yapcam
Cevap sahibi+1 yılYeni birini bulacaksın. Bir süre duygusuzca oyalayacaksın kendini. Bu arada eski mevzuları derin derin düşünmeyi de bırakacaksın.
Zamanla gerçek birini bulup şu anki haline güleceksin.
Soran+1 yılbu 6ıcınde 4 ay bıryle konustumama yok hala o aklımda onu sevmeme mesaj atmama bıle engel oluyordu bu dusunce
Cevap sahibi+1 yılKendi cinsine yönel. Belki bizim Türk erkekleri öküzdür. Başka ülkeden birilerini bul.
Soran+1 yılkendı cınsımden zaten bıktım butun okul kız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine yeni hobiler edin, yeni arkadaşlar edin. Gez, toz, eğlen... Yeni arkadaşlıklar ve ortamlar kur. Hatta ve hatta yeni bir sevgili bul ve onu hemen unutursun. Ben 20 yaşındayım ve yalanım yok, tam 10 senedir bir kızı seviyordum. Ama bu yukarıda saydıklarımı yapınca, onu unuttum ve artık aklımın ucundan bile geçmiyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılks o yuzden actım zaten facemı dondurdum olmadı yenı kac ksııyle konustum ama kımse ban hıtap edemıyor onun kadar
Cevap sahibi+1 yılÖzelden mesaj at, uzun uzun konuşalım. Derdini çözüm bulmaya çalışalım.
Soran+1 yılgızlısın
Cevap sahibi+1 yılkizlarsoruyor. com/uye/maoss/
Soran+1 yılcıkmadı
Cevap sahibi+1 yılProfilimi açtım. Buyur mesaj at.
Soran+1 yıltamam
+1 yılSenin için hayırlı olmadığı için kafana takma öyle birisi ile karşılaşacaksın hayatın anlam ve önemi sana bakan gözlerinde yatıyor olucak
09 Yorumla
Soran+1 yılyook unutulmuyor
- +1 yıl
Aslında unutmak istemiyorsun
Soran+1 yılgalıbaa
- +1 yıl
Aslında sen gururunu yenemiyorsun kendini zorlama ona bağlıymış gibi hissetiren aslında sen kendinsin bunu unutma hayatında dava önceden o yoktu ve sonrasında olmayacaksa neden kendini bu kadar sıkıyor uzuyorsun buna değmez emin ol.
Soran+1 yıloyle ama emın ol olmuyor neler denedım var ya yazdım kagıtlara bakmadım hesaplarımı kapattım ama yok yok
- +1 yıl
Peki onunla bu kadar unutamayacak ne yaşadın?
Soran+1 yılhıc bsı ama hersey onu hatırlatıyor mesela okulun orda ayseye ondan bahsedısım telefonu aldıgımda onu aradıgım zaman vsvs
- +1 yıl
Sana birşey diyeyim çok iyi bir kalbin var ve bunu unutma bu insan seni bu kadar uzuyorsa emin ol sana bu saatten sonra yakınlaşmak isterse emin ol seni mutlu etmek için değil kullanmak ve daha çok mutsuz etmek için olucaktır sakın bu hataya düşme emin ol hiç bir insan vazgeçilmez değildir insanların hayatları herkese zordur buna emin ol herkesin bir çok sıkıntısı var ben annemi babamı unuttum emin ol sen onu unutacaksın
Soran+1 yıloyledır * bır tarafım bu denılen gorulenı reddeıyor hayır dıyor asla
Baska bir erkekle unutabilirsin ve ortamın biraz kalabalıklasırsa 1 hafta sürmez
011 Yorumla
Soran+1 yılolmadı
Soran+1 yılevet malım salagım tam bır gerızekalıyım
Soran+1 yılya saplantı oldu ya da asık oldum her dakıka aklımda hafızamı kaybettıgımde bıle ılk o geldı aklıma
Soran+1 yıldustum :)
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılnerdene bulcam
+1 yılneden unutamıyoruz biliyo musun? cunku unutulduk. onlar bizi unutmasaydı bu kadar takmazdık belki..
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef coktan unutmus kızın bırıyle foto atms
+1 yılsadece isimler demişti diyen
değiştir bakalım sen de04 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
başkasıyla çık diyorum
- +1 yıl
sadece isimler değişir yazmaya çalışmıştım aslında :D
oldu o zaman şeyapayım ben gideyim hıı :/
Soran+1 yılkonustugum vs oldu bu zamn kadar kımsyele cıkmadım ama nasıl olduysa ya buna asık oldum veya saplantı oldu kurtulamıyorum
Ne kadar düşünürsen o kadar unutulmaz olur.
En basiti kendine bir hobi bul. Aklını meşgul edecek.022 Yorumla
Soran+1 yıldenendı sonuc yok
Soran+1 yılyok cevremden degıl en cokta ondan galıba dusunuyorum
Soran+1 yılfarkındayım o bırı benı anlamıyor
Soran+1 yılen yakın kankamda adını bıle soyleyınce mal sınırlenıyor salaksın sen bılmem ne
Soran+1 yılygs var ondan belkı boyle ama sınırlenıyorum bende unutsam sankı bende asılmıcam ygs ye
Soran+1 yılahahh meslek lısesıyım ona da baglanırsam yıkılırım ya seneye dusunuyorum ben tekrar
Soran+1 yılaynen cın malı malzeme :)=
Soran+1 yılmat yok dıgerlerı dersen tam gostermedıler ee ben ne yapcam ygs de :) tarıh bıle yok bu sen gecen sene cografya yoktu bu sende yok ee :))
Soran+1 yıloyle * olmuyor acık bulmus o zaafım olmus
Soran+1 yılahah yok bulamdım ban hıtap eden bırını ya yas sorun ya o mal ya salak mallar cıkıyor hep karsıma gordugun gıbı :)
Soran+1 yıllise sonum be :) martta sınav 25 gun sonra :)
Soran+1 yılahahha sagol ya
+1 yılBu işin acili filan yok unutulmadı mı unutulmuyor hemen.
013 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay oldu
- +1 yıl
Çok aptalca bir şey ama geçmiyor kolay kolay, eğer aldatılma durumu filan varsa insan gururuna yediremiyor sürekli kafanın içinde dönüp duruyor.
Soran+1 yılaldatma vs degıl tam aldatsada haberım olmaz zatne eskı sevgılısının resmını begenmıs dun bugunde bır kızla resmını atmıs baska bır resmnı o eskı sevgılısı begenms
- +1 yıl
Daha niye bu kadar yakın takip ediyorsun?
Soran+1 yılbılmıyorum amacım ne
- +1 yıl
Yaştan dolayıdır yaş kaç?
Soran+1 yıl18 .
- +1 yıl
Normaldir o yaşlarda öyle gelir ve yaşadığın aslında daha hiç birşey.
Soran+1 yılbu yetıyor omur boyunca unutmam
- +1 yıl
Öyle şeyler başına geliyor ki o zaman olanları düşünmüyor aklına bile gelmiyor, bende senin gibiydim.
Soran+1 yılben unutamam bunu gamsız bırıyım normalde * konu bu oluncamalesef
- +1 yıl
Sen hiç 2 yıl boyunca biri için uğraştın mı her seferinde 12 saat yol gittin mi, işini, şehrini onun için değiştirdin mi? Bunları yapıp sonunda aldatıldın mı? Unutamıyorum filan geç daha 18 yaşındasın.
Soran+1 yılo zamnı bılem ama
+1 yılbaşkasını bulmak en güzel çözüm test edildi onaylandı
05 Yorumla
Soran+1 yıldenedım daha cok o salagı ozledım
- +1 yıl
o zaman ona salak diyecegıne biraz kendinden başla sen onla var olmadınya
Soran+1 yıloyle ama ne kadar deger verdıgımı bılıyordu yanı salklık degıl mı bu
- +1 yıl
zaten hatan burada senin değer verdıgını hıssettıgı an böyle yaparlar işte
Soran+1 yıluff :( en buyuk hatalrımdan bırı ne yapcam
+1 yılOnu düşünmemeye çalış aklına getirme sürekli başka şeyler düşün kendinle ilgilen hayatta ondan daha önemli şeylerin olduğunu hiç aklından çıkarma
02 Yorumla
Soran+1 yılon cıkarmamm gereknlerden once gelıyor :)9
- +1 yıl
O zaman çık karşısına seviyorum l*n seni alacaksın beni de :)
+1 yılselda bağcandan unutursun mihribanım şarkısını armağan ediyorum sana.
00 YorumlaÇocuğu ara seni unuttum de s*kimde değilsin de bakalım belki ozaman rahatlar için
02 Yorumla
Soran+1 yılahahah yok daha neler
unutamazsın hiçbir zaman. acısı kalır
07 Yorumla
Soran+1 yıl6 ydır yasıyorum sımdı kızla resım atmıs mal aglıcam resmen
Soran+1 yılneler denedım olmuyor
Soran+1 yılne yolardan gectım
Soran+1 yılnasıl cektırcem
Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı. Kaç yaşındasın ve hangi şehirdesin
04 Yorumla
Soran+1 yıl18 ist
Soran+1 yılsana gore evet ıyı geceler
+1 yılUnutmak zor, yeni birisini sevene kadar unutamasin
013 Yorumla
Soran+1 yılsevemıyorum o kısıler yok ıste
- +1 yıl
Bende Senin durumundayim, zamanla ona karsi nefrettin articak, ve Hic takmamaya basliycaksin, ondan ne kadar uzak o kadar iyi.. Ama Sen genede kendin istedigini yap.. Hata git yaz ona icinden gecenleri ben dun onu yaptim
Soran+1 yılsonuc ne
- +1 yıl
Sonuc cevapsiz bence dene Yani bisey kaybetmesin sonucta ya vazgecersin ya da devam...
- +1 yıl
Biz ayrilali 10 ay oldu istersen mesaj at anlatirim
Soran+1 yılkorkuyorum ondan reddetılmek daha cok korkutuyor benı sımdı bır kızla resım atmıs mesela
- +1 yıl
Red ederse etsin onun kaybi canim Senin kaybin degil, ozaman Sen Kendine yeni bir yol cizersin hem unutman icin Daha kolay olur
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılo zamn kendımden nefret ederım dıyorm ya yıkımım olur onun reddı
- +1 yıl
Neden? Seni sevmeyen bir insan icin degmeyecek bisey.. Sonucta belki karsina Daha iyi biri cikicak, dunya onun etrafinda dönmuyor unutma
Soran+1 yılcıkmıcak ondan baska kımse
- +1 yıl
Cikar hemde oyle biri cikarki, ama Sana tek diycem Sana deger vermeyipte seni sevmeyen birisi icin kendini heba etmeye Hic degmez
Soran+1 yılcevremde erkek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey unutulur , sen iste yeter.
07 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay olduu
- +1 yıl
Sen unutamazsın , ondan sonra senın hayatına gelen dogru ınsan sana unutturur. Yenı hatıralar her zaman eskisini silmiştir. Ben de yaşadım boş laf yapmıyorum.
Soran+1 yılbos gelıyor ondan sonrası
- +1 yıl
Daha yaşın kaç başın kaç. Bu yaşta hayat sana boş geliyorsa biz ölelim toprağı atın üzerimize yani.
Soran+1 yılıcımde nler yasandıgını bır bılsen bu ıkı gunluk geccek bısı degıl 6 aydır beceremedım
- +1 yıl
Kusura bakma ama ben 3 senelık nısanlımı en yakın arkadasıyla kendı yatagımızda basmış insanım. Bana ne yaşadım ne yaşıyorum deme. Unutmak isteyen insan unutur.
Soran+1 yılahahha oyle bısı olsa unutabılırmıyım bılmıyorumama kızlatrla foto atıyor begenıyor bu yatmasından daha caı gelıyor
+1 yılOna dair herşeyi yoket
011 Yorumla
Soran+1 yılpişman olmaktan korkuyorum :(
- +1 yıl
Korkma
Soran+1 yılen zayıf noktam o
- +1 yıl
iğrenç bir insan nefretlik ama kıyamıyorum ona dair herşeyi yok etmeye
- +1 yıl
@hintkumasi1 sen nerden çıktın aynı sorun sende var galiba
Soran+1 yılbendee faceden sılmeye bıle
- +1 yıl
evet bende de var aynı sorun:)
- +1 yıl
Soran+1 yılnapıcaz ya takıntı halıne getırdım sanırım sımdı kızın bırıyle resım atmıs canım acıyoo
- +1 yıl
kesin sende dedektif gibi olmuşsundur herşeyini araştırmışsındır heryerden takip ediyosundur falan.
ben acımı hafiflettim sana da yardım edim.
kesinlikle üzücü sarkı dinleme. oynak sarkılar dinle.
kötü şeylerini aklına getir iyiki bitmis diye dusun.
hiçbir yerden takip etme bakma, baktıkca canını sıkcak seyler cıkacktır
Soran+1 yılşu an pc baında bır yandan kolpa gurur benım neyıme calıyor ks ve onun profılı acık onun resımlerını gormemk ıcın ınstagramımı bıle sıldım ama cocuk sımdı ınstagramdan paylastıgı resımlerı faceyede yukluyor ufff acı cekmem ıcın sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutulmaz oluruna bırak aww ol
05 Yorumla
Soran+1 yılyaa
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl öncekini unutamadım sen neyin kafasını yaşıyon
Soran+1 yılolmuyo ıste takıntı galıba
Cevap sahibi+1 yılSevgilim böle demişti ; aşk takıntıyla hoşlantının birleşimi
Soran+1 yılgebercem ya :)
unutmamak yoktur az vodka vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka çaren yok zamanla unutursun
010 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay gectı acısı hala aynı
Cevap sahibi+1 yılzor olduğunu biliyorum ama maalesef yapacak bir şey yok
Soran+1 yılevet farkındayım kac tane yol denedım var ya saysam
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur bende yaşadım ama geçiyor merak etme unutuyorsun
Soran+1 yılbır an once gecsın lufen neler yaptım ofkemı bır kagıda yazdım onun o slakca seylerının caps cektım mesela kızla resmını baktıkca ofkem buyuyor uzaklasmaya calsıyorum ama nafıle
Cevap sahibi+1 yılunutamamanın bir nedeni ondan kalan bir şeyler hepsini at bırak iz kalmasın
Soran+1 yılyapamıyorum ıste acıyoo
Cevap sahibi+1 yıleğer bunu yapmazsan unutamazsın ve daha çok acır canın benden tavsiye sana yap ya da o 6 ay olur sana 6 yıl
Soran+1 yıltamam denıcem
Cevap sahibi+1 yılumarım geçer iyi geceler
+1 yılZor..
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım cok kotu ya :((
unut hipnoza gıt
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa dalga gecmee
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnut
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutursun için yana yana
Soran+1 yıl6 aydır olmadı
Cevap sahibi+1 yılSabret illaki unutursun
Soran+1 yılolmuyoo canım şu an cok yanıyoo
+1 yılUnutursun
02 Yorumla
Soran+1 yılunutamıyorum dıyorum
- +1 yıl
Ok by.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutamassın
06 Yorumla
Soran+1 yıluff bılıyorum
Cevap sahibi+1 yılUnuttuğunu sanarsın ama geceler yok mu geceler
Soran+1 yılaynen face whatsapp sosyal aglar sarkılar gezdıgım yerler her yer onu hatırlatıyor kahve ıcmek bılee
Cevap sahibi+1 yılYenımıı ayrıldın
Soran+1 yılyok 6 ay gectı
Cevap sahibi+1 yılUnutulmuyoda napcan
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri