Neden doğru insan bulmaz?

Ben sürekli birileriyle konuşuyorum aslında sürekli derken yanlış olmasın hani biriyle konuşurken başkasıyla konuşmuyorum ama biriyle konuşmayı kestikten sonra tekrar hayatıma bir giriyor ve yine konuşmaya başkasıyla başlıyorum çünkü doğru insan olabileceğine inanıyorum ama her seferinde ne bileyim cins*llk için yanaşan kullanmak için yanaşan sevgiden yoksun hiçbir şey bilmeyen İlk zamanlar ilgi verip daha sonra o ilgiyi kaybeden ya da tam biriyle tam oluruz diyoruz karşıma adam gibi adam çıktı diyorum eski sevgilisini unutamayan biri çıkıyor ya da çok sinirli biri çıkıyor ya da mesleğinden dolayı bana çok ilgi göstereme ben ilgi meraklısı değilim ama yani bir gün içinde bir saat bile konuşamadığım adam olursa o beni soğutur normal olarak neden doğru bir hayatıma girmiyor yani 21 yaşına girdim ve hala hayatımda kimse yok bir kere bile biriyle buluşmamışım hep telefonda görüşmüşüm buluşma diye hiçbir şey yaşayamadım ve bu yüzden çok korkuyorum buluşmak isteyene bana biraz zaman ver falan filan deyip uzatıyorum neden böyle oluyor
Neden doğru insan bulmaz?