Bana taktik tavsiye verir misiniz napim şimdi ben buna?

Benim eski sevgilim (ismi T olsun) vardı. Ayrılırken çok kararlıydım yeni sevgilim (ismi Ö olsun) olana kadar kararımın da aynen arkasındaydım ama yeni sevgilim olunca gelen gideni arattı. Ö ile sevgiliyken ve ayrıldıktan sonra bile T yi çok sayıkladım. Hani attan inip eşeğe binmiş gibi oldun. Bir şekilde anlaşamayıp ayrıldık ama keşke T ile daha farklı olsaydık diyodum. Fotosuna çok bakıyodum. Aradan zaman geçti baya. Artık özlem duygusundan uzaklaştım ve yeni bi ilişkiye başladım ( ismi B olsun). B, T den kesinlikle çok daha iyi ve B yle gerçekten mutluyum Allah nasip ederse tabi ciddi bile düşünüyorum. Tam böyle kendimi toparlamışken yeni yelkenlere açılmışken bu T nin bana yazacağı tuttu. O kadar adını sayıkladım gelmedi tam hayatımı toparlayıp düzene sokmuşken bi yerden hortlayıverdi. Belki hayatımda B olmasaydı yani eski ben olsaydım koşa koşa bana geri döndü diye sevinirdim ama B yi gerçekten çok seviyorum. Üç sevgiliden bahsettim biliyorum ama hepsi uzun aralıklarla oldu. Bu T bana ilk instadançok saçma bi gönderi paylaşmış ne alaka yani. Şimdide wptan naberr yazmış hem de iki r ile. Napim şimdi ben buna? İlişki tavsiyesi verin nolur? Akıllı mantıklı biri bişey desin.
Bana taktik tavsiye verir misiniz napim şimdi ben buna?