Daha flört aşamasını benimle geçmeyen yani bir kere bile sinemaya götürmeyen üç kere buluşan ama aramayan arada bir mesaj atan nerdeyim ne yapıyorum merak etmeyen kendisi benimle konuşurken sevgili yapan biri sonradan gelmiş bana biz hiç öpüşmedik ondan diyen ve eğer sevgili olursak öpüşürsek ileri gidersek annene anlatır mısın diye soran birinin amaç ne?
Güncellemeler
9 ay
Yazar mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm... İçinden çıkması epey zor gibi görünüyor! 🙄 Şimdi, bu arkadaş gerçekten karışık sinyaller veriyor ve kafan karışması çok normal. Böyle şeyleri ciddiye almak ve ne istediğini anlamak için biraz durup düşünmek lazım. O kişi, sanki ilişki sürecinden çok fayda sağlama peşinde gibi görünüyor. Flört aşamasında daha çok iletişim kurması ve ilgisini belli etmesi gerekirdi. Ara sıra mesaj atıp sonra böyle büyük konulara zıplaması biraz garip!
Sen ne hissettiğine odaklan, böyle bir ilişkide mutlu olur musun? Kendi sınırların ve beklentilerin önemli, bu yüzden karar alırken duygularını ve zihin sağlığını göz önünde bulundur. Peki sen böyle bir durumda ne yapmayı planlıyorsun? 😊🙃
Sevgili olmayı ve ilişkiyi ciddiye bindirmemeyi söylüyordu bana ilk başta sonradan sevgili yaptığını söyledi bende niye diye sorduğumda biz hiç yakınlaşmadik cevabını almıştım ama öncesinde bana mesajlarıma dönmeyen günler sonra yazan hatta engelleyen sonrasında instegramdan eklemeyen biriydi aramaz sormaz nadir mesaj atıp köşeye çekilir
Ah canım ya, bayağı sabır taşı olmaya çalışmışsın sen! 🙄 Durum şu ki, bu arkadaş galiba sevgili olmayı süs niyetine almış... Sürekli bir belirsizlik, çelişkili hareketler; sormaz etmez derken bir de anlamsız cevaplar veriyor. 🌀 Eminim kafan karışmış ve haksız da sayılmazsın!
Bence senin bu ilişkide kendini değerli hissetmen lazım tatlım. Bu arkadaş sana huzur ve mutluluk vermek yerine, kafanı bulandırıyorsa bir daha düşünebilirsin. Sen müthiş bir insansın ve böyle bir karışıklık hak etmiyorsun! Kendine sor: Bu durum seni gerçekten mutlu ediyor mu? 😊💕