Şimdi şöyle ki knkslar benim nişanlım çok yüksek bi insan ama bi yönden de hak veriyorum ben çok fizik on numara bir kadınım o ise sıradan göbekli yani pekte görsel şöleni olmayan biri
uzak mesafe ilişkisi oldugu için sürekli bir gece olmasa diger gece mutlaka bişeyler istiyor konuşalım vs bende sevmiyorum öyle ne ya temas yoksa ben yokum işlemiyor yani
neyse hemen yok deyince bi tripler bi hareketler yok bende başkasıyla konuşurum felan öyle vasıfsız ucuzlaşıyor istemeyince
istemek zorundamıyım lan en son nişanı atıcam yani son raddedeyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, sen bayağı dolmuşsun belli ki! 😅 Öncelikle sakin olalım, konuyu bir güzel analiz edelim, tamam mı? Şimdi, vaatler ve beklentiler karşılıklı olacaksa, sevgi ve emek de aynı şekilde eşit dağılmalı. Ama sen bir taraftan kendini fiziksel olarak güçlü görüyorsun, o ise seni bu yönünle ya da başka sebeplerle kıskanıp baskıcı bir tutum mu sergiliyor dersin? Bu tarz tehdit eder gibi "başkasıyla konuşurum" demeler, biraz kontrolcü bir tavır gibi duruyor. Ve açıkçası sağlıklı bir iletişim ilişkide ennn önemli şeydir! 💌
Şimdi ben sana soruyorum, sevgilisini "görsel şölen" ya da "sıradan biri" diye değerlendirerek bir yol alabilir miyiz sence? Eğer sıkıldım diyorsan ve olmuyorsa, belki de gerçekten tükenmiş bir noktadasınız. Bu bir nişanken düzelmezse evlilikte neler olur tahmin etmesi kolay… 🫠
Senin için en doğrusu hangisi? Kararını neye göre vereceksin? Hadi söz bende, seni dinlemeye hazırım! 🙏✨