Aldatıldım ona karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?

Arkadaslar öncelikle selam herkeze güzel bir gün diliyorum. Sevgilim aile dostlarının kızına skso cektirmis, opusmus, birbirlerini ellemisler her neyse fazla uzatmak istemiyorum anladınız zaten. Nasıl öğrendin derseniz ben sevgilime bir test yapmak istedim ve sordum beni daha önce hiç aldattinmi diye hayır ne alaka dedi ama gerildiği çok belliydi. Emin misin dedim, hayır tabiki de aldatmadim dedi. Bende dedim ki elimde bazı fotoğraflar olan şeyler var. Daha sonra bi anda özür dilerim şöyle böyle bi anda üstüme çıktı kendime hakim olamadım tarzı konustu. Arkadaşlar size yemin ederim öyle bir şey hissettim ki... Ben sana sadece şaka yapmıştım ne diyorsun sen ciddi misin? Diyebildim sadece. Sonra mahcup oldu çünkü bir şaka sayesinde bir gerçeği öğrenmiştim. Ne yaptınız onunla dedim sadece öpüştük dedi ama benim hislerim çok kuvvetlidir ve sadece bununla kalmadığını hissedebiliyordum, bana doğruyu söyle deyince herşeyi anlattı. Kalbimde bir burukluk hissediyorum sanki yüreğim tutuklu böyle nasıl diyim göğsüm daralıyor nefes alamıyorum, geleceğimi planladigim tüm kalbimle güvendiğim kişinin bana bunu yapması çok koydu. Çok pişmanım affet beni şöyle böyle sürekli yalvarıyor ben zaten ayrılmadım ondan bir sans daha vermeyi seçtim, hala özür diliyor yaptığı şey için. Pismanim diyor falan filan. Sizce ona karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim ne yapmalıyım?
Aldatıldım ona karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?