Boşanma aşamasında ki kocam pişman mı değil mi anlamıyorum?

Alkollüyken hatalarını kabul eden beni haklı gören üstelik kapatsam 2 saatten fazla konuşucak sanki geri dönesi var gibi halleri vs
Kafası ayıkken de benim canımı acıtmaya çalışması ne anlama geliyor? Ayıkken düşman alkollüyken dost sanki ha her ikisinde de gene ayrılalım sence bizden olur mu ki falan diyor ama bu ara da dava açan benim ihanet ve şiddet gördüm. Bana senin tek kabahatin sinirliyken karşında kim var görmüyorsun ee peki ben çocuk için bir ara dönmeyi düşündüğüm de ne diye reddetti ama üstüne de işte uzun uzun konuştu pişman gibiydi anlam veremiyorum gerçi şimdiye kadar kiminle tartıştıysa hep karşı tarafı suçlardı neden bana düşman gibi davranıyor hatalarını biliyor aldatmak ve dayak atmak mı daha ağır yoksa sinirlenmek mi benim sinirlendiğim şeyler de işte alkol bağımlılığı bar mekan gitmesi kadınlara olan ilgisi işte otel de aldatıldım vs kavga bile etmedim sesim bile yükselmedi mesela dava açtım sadece vazgeçirdi bir iki ay sonra da dayak attı gene alkollüydü bağırdım canımın acısına diye suçlu oldum. Bağırmam suç oldu dayak yememişim ona göre kolum yüzüm mosmordu beyin kanamasından döndüm dayak yemedin sen diyo mesela bunu da kabul etmiyor aslında bazen çocuğum için duygusallık yapsam da işte keşke aile olabilsek düşüncesi gibi kurtuluyoruz diyebilirmiyiz
Boşanma aşamasında ki kocam pişman mı değil mi anlamıyorum?