Sevdiğim kadını sevgilisiyle gördüm?

Gerçekten aşık olduğum bir kadın vardı 1 senelik süre zarfında birkaç ay parça parça konuştuk küstük en son haziranda tamamen bağımızı koparttık bugün düğünde karşılaştık sevgilisi ile gelmiş selam vermeyecektim elini uzattı mecbur selamlaştım kızlara sevgilisi ilede canım çok yandı daha sonrasında sevgilisi gittikten sonra gel sigara içelim dedim geldi kalabalıktı sakin biryere gidelim dedim gittik sordum Nezaman başladı diye 1 ay oldu dedi seni çok sevmiştim aşıktım sana dedim beni hiç sevmedinmi dedim kafasını salladı sevmedim anlamında mutlu ol dedim hep yanındayım unutma bir şey olur ben varım dedim biliyorum teşekkürler dedi sonrasında gece tekrar karşılaştık bu sefer morali bozuk birşekilde gördüm gülmedi hiç sadece el tokası yaptık yazmamdaki sebep çok sevmem kızlar bana bir fikir verin ne yapabilirim seviyorum deliler gibi

Güncellemeler
8 ay
Bugün İnstgramda beni yakın arkadaşlarına ekleyip sevgilisinin fotoğrafını atmış kendisi yok direk bebenin fotosunu koymuş ama niye beni ekledi gerçekten yakın olduğu arkadaşına sordum Yoo bende çıkmıyor dedi onun hesabından baktık onlara gizli
Sevdiğim kadını sevgilisiyle gördüm?