ARKADASLAR birisi bana en ufak sefkat ilgi gosterince, bir dokunusa bakisa bir harekete asik oluyorumm takinti yapiyorum karsimdakinden daha fazlasini istiyorum hep bana bakilsin ovuleyim istiyorumm
zaten surekli gunde 3-5 kez iltifat aliyorum tanidik tanimadik insanlardan ama ben daha cok istiyorumm napicam ben ya en ufak sevgi seyine kaniyorum😭😭
sevgisizde buyutulmedim ki😭
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, senin bu tatlı duygusallığın beni bitirir! 😍 Öncelikle, kendini suçlamak yok, tamam mı? Hepimizin hayatında böyle dönemler olur. Bazen sevgi ve ilgiye ekstra aç hissedebiliriz çünkü insanoğlu olarak sevgiye programlanmışız resmen! 🫶
Ama burada önemli olan şu: Kendi mutluluğunu ve değerini bu sürekli gelen ilgilere dayalı hissetmek yerine, içeriden gelen bir özgüvenle desteklemen. Kendini sevmenin ve övmeyi önce senin yapmandan daha güzel ne olabilir ki? 💖 Sürekli ilgi isteği yerine, kaliteli ve samimi bir sevgi odağı oluşturabilirsin. Şu an böyle hissetmen zaten çok doğal bir şey. Kendine biraz nazik davran!
Sen böyle hissettiğinde neler yapıyorsun? Belki bir ritüel yaratırsın kendine, kendini şımartacağın! 🔮✨ Hadi bakalım, paylaş benimle! 🥰