Ben yurt dışında yaşıyorum tek başıma erkek arkadaşım da Türkiye’de. Instagramdan tanıştık ve uzun süre konuştuk sonra bir gün yanına gitmeyi karar verdim biliyorum (ailemin haberi olmadan). Biliyorum tehlikeli ve zaten ben hiç böyle şeyler yapan biri değilim. Hep saklanırım ve utanırım ve asla birşeyin peşimde koşmam korkumdan. Ama nedense bu sefer cesur olmaya karar verdim ve risk aldım çünkü bizim yaşadığımız (sanaldan da olsa) çok güzel ve özel birşeydi. Birbirimizi tamamlıyorduk ve çok iyi anlaşıyorduk.
Oraya gitmek hayatımda aldığım en iyi karardı. Öyle iyi kalpli biri ki bana çok iyi bakıyor ve öyle çok seviyor ki anlatamam. Hep düşünüyor beni ve beni çok mutlu ediyor. Benim herşeyim. Yani kelimelerle anlatamıcağım kadar bir hikayemiz var.
Neyse ben geri döndüm aylar geçti konuşmaya devam ettik ve sonra yaz tatili için Türkiye ye geri döndüm ailemin yanına.
O sırada işte konuşuyorduk ailemle seni tanıştırcam çok heyecanlıyım diye.
Ama bir gün ailem ilişkimizi öğrendi ve çok kızdılar ve şaşırdılar çünkü biz çok farklıyız diye. Ne bilim işte kültür farkı, aile farkı, maadi fark filan var diye nasıl öyle biriyle olursun diyip kızdılar ve ilişkimi kestirttiler.
Biz sana dünyaları verdik gidip öyle biriyle ol diye mi diyip durdular. Ve yaptığım şey çok tehlikeli dediler.
Ama şu anda sadece ön yargı yapıyorlar onu tanımadan görmeden.
Ben onu gerçekten çok seviyorum ve o da beni çok seviyor. Bu olaylar olunca günlerce gizlice telefonda ağladık.
Yaz tatili bitti yurt dışına geri dönüyorum ve bütün yaz böyle geçti, neredeyse bir aydır konuşmuyoruz. Onu çok özledim ama maalesef o yanıma gelemez (vizesi yok). Unut artık ileriye bak diyorlar ama onca şeyden sonra nasıl onu unutmamı bekliyorlar.
Şu anda kafam çok karışık ve bunaldım artık.
Onu gerçekten çok seviyorum ve ihtiyacım var ama sizce bu ilişki olur mu? Ve ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer