Çocuk istemediğim için evlenmekte istemiyorum ve bu saatten sonra da bir insana ayak uyduramam net yani.. aşk zaten yalan dolan çıktı. Sevdim hayatım kaydı.. Sevdiğim insan yüzünden yaşamadığım çile kalmadı. Bana ne ait oldu nede sahip çıtı zamanında eee haliyle bende artık güçlendim vs erkeğe de ihtiyacım kalmadı.
aşk için olsaydı sadece yuva kurmak isterdim ama sevmeden de kimseyle olamam. Gerekte yok kirada olsa evim var maaşım var , babamdan yazlık kalacak vs derken arabamı da istersem yakın zamanda alabilirim ama istemiyorum çünkü böyle de çok tasarruflu derken hayatla çok savaştım ettim boynu bükük 🙁 kaldım eskiden ama yemin ederim 18 yılım çöp 🗑️..
Onu reel de severken camdan cama benimle ışık oyunu oynayan birisini yıllarca o sanarak da hayatım çileyle geçti ama nafile..
bir gün olsun daha canım neyin var neden böylesin diye ne sordu ne etti aksine o hayatını yaşarken ben hayatla boğuştum ama diyelim ilaki olacaksa da ilerde çocuklu birisiyle hayal 😴 ediyorum ama oda yine inşallah aşk evliliği olur diye ümit ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer