Bir adam hoşlanmadığını söylediği kadina neden saatlarce bakar?

Hoşlandığım bir adam vardı ona ben hislerimi söyledim bu benden hoşlanmadığını söyledi hayatıma bakmam gerektiğini söyledi sonra ben bunu sildim heryerden neyse bunu dedikten ertesi gün iş yerime gelmis ben görmedim bile ama bu 3 4 gün bu şekilde devam etti sürekli aynı saatlerde geliyomuş is arkadaşım söyledi geliyo falan diye neyse son gün bana denk geldi bende işime bakıyorum yüksek ses muzik dinliyordum bi anda yanıma geldi ben görmedim onu kafamı bir çevirdim karşımda hoş geldin dedim refleksle işte sonra kasaya bakar mısın dedi geliyorum dedim ama başımda beklıyo beni gitmedi sonra işte gittik kasaya aldı ürünlerini gitti ben sonra aşağıya indim kameradan baktım adam gelmiş gelince zaten görmüş beni kafasını kasıyo sonra alacaklarını almak için yöneliyor alıyo kasaya gidiyo ama o kasaya giderken de bana bakıyo görüş alanından çıkana kadar neyse kasaya geliyo hiç beklemeden beni göreceği alana deodorantlarin önüne geliyo hem bana bakıyo hem telefona bakıyo bana bakıp telefona bakıyo neyse hiç deodorantlara hiç bakmadan bir tanesini alıyo benim yanıma geliyo kasaya bakar mısın diye neyse gittim aldı gitti ürünlerini ama bugün gelmedi hergün geliyodu bugün gelmedi

Bir adam hoşlanmadığını söylediği kadina neden saatlarce bakar?