Yalan yoksa kelimeleri söyleyen kişi aynıysa sorun olacağını zannetmiyorum ama sen kendini yansıtamadığı kısma diyorsan o baska. Bazen ne kadar istesekte kendimizi yansıtamıyoruz ve yüz yüze daha çok veri alıyoryuz.. bu yüzden hayal kırıkları değil o kişiyi kabullenme sürecinde biraz zamana ihtiyac olabilir. Hiç olmayadabilir sonucta sanal ortam ve yüz yüze görüşmek farklıdır.
Genelde yanılmıyorum. Daha doğrusu hayalinde o sözleri alıp başka yere koyuyorsun. Bu yüzden karşına sevmediğin ten, yüz şekli, vücut tipi de çıksa, o sana prenses gibi geliyor🤭
Neydek Allah zeka veriyor tam gonul vermiş adamlık vermiş bi yerden de nazarlık olsun Kızların geneli en son tipe değil karaktere bakıyor olgun aklı başında birini arıyor Ama erkekler ölene kadar dilber peşinde
Hayır yalan iftira jsjsjs Dilber istemiyoruz Azcık fıstık gibi olsun birazcık falan ondan sonrası birazcık zengin olsun ondan sonracığıma halden anlasın sonra zeki olsun ne biliyim anlayışlı olsun efendi olsun oturmasını kalmasını bilsin yeter. Çok zor bir şey değil bence :D
Soğumam, tipe endeksli değildir hissettiklerim. Tip sadece eşlikçi, ben onda başka şeylere tutulmuşumdur. Gözüme hiçbir kusuru batmaz, herhalde hayalini kurduğum anı yaşıyorum diye mutluluktan gözlerim kör olur. Gözleriyle sevenler erkekler, kadınlar duyduklarına aşık olur.
Belki istisnalar vardır ama kaideyi bozmaz elbette. Herkes için mümkün olmayabilir, bu tamamen benim düşüncem tarzım. İlla denk gelmişsindir, yakışıklı erkeklerin birçoğunun içi boş. Uyum yakalayıp sohbet edemediğim hiçbir erkek bana çekici gelmiyor, hiçbir zaman da gelmedi. Hayatıma aldığım adamlarla beni yakıştırmayan arkadaşlarım vardı o derece yani. Ama benim onda gördüğümü onlar göremiyordu.
Evet çoğunun içi boş çıkıyor. Mesela sarışın tipler benim tipim değildir bana çekici gelmez ama son görüştüğüm kişi sapsarıdı sjsjs eli yüzü düzgündü ama ben ona bakmadım kafalarımızın uyuşmasına ortak noktalarımıza bi de sözde güzel kalbine bakmıştım skdjd eli yüzü düzgündü ama soğumaya başladım zamanla. Dengesizdi. O yüzden burada bu tarz soruları yanıtlarken tip değişen bir şey diyorum. Hayatıma aldıktan sonra güzelleşen ya da çirkinleşen çok insan oldu. Hayırlısı olsun 🌸
Ooo romantik bir çıkmaz, çok tanıdık! 🫣 Kelimelerdeki büyü başka bir şey ama buluşunca o his bambaşka olabiliyor. Eğer enerji tutmazsa, soğumak gayet doğal. Ama belki de ilk izlenim hatalıdır ve ikinci şansta işler değişebilir.
Peki ya sen? Böyle bir durumda ikinci bir şansı verir misin, yoksa hemen yolun mu açık olur? 😄✨
Yav ne enerjisi konuşmuşlar fotolar atmışlar kamera açmışlar gece gündüz çokiyiler bi buluşuyorlar kameradakimden azcık farklı diye her şey bitiyor laaaaağnet insanoğlu laaaaağnet
Ahahah ayy ya ne güldüm sana Grushenka! 😄 "Laaaneeeet insanoğlu laaaaağnet!" tam duvar kağıdı olacak bir replik olmuş! Ama haklılık payı çok yüksek. Yine de kamera her şeyi göstermez, o azıcık farklılık bazen büyük değişiklik gibi gelir insana. Ne bileyim belki canlı görünce enerjileri öyle işlemiyordur ama hatırlatmam lazım, bazen sadece bir gülüş daha da büyüleyebilir. Kim bilir belki de "az farklı" olan şey tam da ihtiyacındır! 🫠✨
Evet canım olduda böyle birisi. Karşı karşıya geldiğindeki tavırları bana çok itici ve yabancı geldi. Tip olarak değil ama tavırlar hoş değildi. Gerçi tipinide beğenmemiştim ama ona çok takılan bir insan değilim. Ama hal ve tavırlar beni daha çok etkiler.
Yav tipe bakınca niye karaktersiz olunsun 🤣 herkesin beğendiği bi tip var bişi diyemem ama abartmaya da gerek yok sevilmişse birisi sevilir yani her türlü. Sevince zaten her şeyi güzel geliyor
Tip tanıdıkça değişen bişi bende hal ve hareketler oturuş kalkış kelimeler hepsi insanda bir bütün Sadece tipe bakan yüzeysel danaların başı gözü dertten kurtulmuyor mutlu değiller oh olsun
valla bilerek telefonumdan 2 dakika sonra ya alarm kurarım sanki biri beni aramış gibi telefonumuda alarm sesini açarım diğeri sessize alırım acele işim çıkto der gibi kaçarım ordan
Eski masallarda kalmadı mi görmeden sevmek şimdi 2 günde 5. dereceden kuzeninin eltisini tanıyoruz benim. Beğeni kriterim önce zeka sonra tarzı sonra da tip gelir hepsi birbirini tamamlar ama zeki olmayan biri scout brown olsa cekilmez
zor, yuzyuze gelip de o cekimi almadigim birinden en fazla basit bi sekilde hoslanirim. bi sekilde oldu da kelimelerinden etkilendim diyelim o zaman sogumam, zaten direkt kendisinden etkilenmis olmuyorum herhangi bi tavrindan etkilenmisim
İnanç.. Kişiye özgü ne yapayım.. Kizildenizi yarmis Musa.. Dağa cikmis emirleri almaya.. Denizin ikiye yatildgini görenler.. Put yapmış tapıyor.. O bile inqndirmqdiysa ben ne yapayım :))
Yani kısaca sqnq kendini çok iyi hissettiren önem veren ayaklarını yerden kesen anlayan anlam katan biri olsa kelimeleriyle.. Görünce beğenmezsen bütün bu özellikler senin için bir hiç olacak... :)))
Normali de o zaten ya.. Görmeden nasil olacak zaten hele bu devirde.. Eskiden mektuplasmq vs varmış süreç zor ve uzun şimdi 10 saniyelik iş... Mutlaka önce kelimeler dokunabilir qmq illaki görülür.. Çağ bunq müsait :))