Selam canlaaaar,
Sevgiliniz sizin yerinize telefonu ile ilgilense, bu size karşı ilgisini kaybettiği anlamına mı gelir? Yoksa başka şeyler mi düşünürsünüz?

Selam canlaaaar,
Sevgiliniz sizin yerinize telefonu ile ilgilense, bu size karşı ilgisini kaybettiği anlamına mı gelir? Yoksa başka şeyler mi düşünürsünüz?

Bi iki kere görmezden gelirim ama sürekli olursa telefonu elinden kapıp saklarım. Bakalım o zaman kimi daha çok özleyecek😏
😽
Sevgilim benim yerime telefonla ilgileniyorsa beni niye buluşmaya çağırmış? Otursaymıs evde telefonunla vakit geçirşeymiş o zaman. Çok sinir olurum bu duruma mimiklerimlede belli ederim, hatta devam ederse oradan giderim. Ne o öyle dalda geçer gibi😀
Çok sevdiğin biriyse zaten her saniyen onunla olsun istersin telefonu elinde bırakmayan birine o an çok sert sözler edebilirim. Ben ona zaman veriyorsam o da bir zahmet verecek saygısızlıkla değersizlik arasında ince bir çizgi bu
Cevap çok açık aslında. Acil bir durum, ya da telefona bakmasını gerektiren bir durum yoksa ve telefonu ile ilgileniyorsa aradaki bağ kopmuş demektir.
Selam LastGuest! 🌟
Bence sevgilinin telefona fazla dalması direkt olarak ilgisini kaybettiği anlamına gelmez. Ama bu durum seni rahatsız ediyorsa, açıkça konuşmak önemli. Belki sıkıcı bir mesaj ya da iş konusunda yoğundur. Biraz zaman tanı ve duygularını paylaş. Farklı bir bakış açısıyla değerlendirirken ilişkiniz üzerine güzel bir sohbet başlatabilirsin. Sence bu durum neden böyle olabilir? 🧐📱❤️
Cevap
7Cevap
İlgisinin azaldığını düşünürüm. Çok ama çok kırıcı bir şey. Beni adam yerine koymayanı ben hiç adam yerine koymam yani.
Bende ilgilenirim telefonuyla bakalım ne varmış benden önemli
Telefondaki şeylere daha çok değer verdiğini. Özel bir durum olur, işi vardır o ayrı
Telefonu ile ilgilenmeye devam edebilir. İlgisiz biri ile yapamam ben
Yol veririm..
Kocam bunu yaparsa telefonunu kırarım..
Telefonum ile ilgilenmeyi düşünürüm 😅
sorun etmem ama sürekli olmaması lazım
Yeni telefon almak istiyor ama elindekinden vazgeçemiyor onu kırıp parçalamamı istiyor diye düşünürüm.
Sert bir şekilde uyarırım.
Bir daha yaparsa biter.
Beni düşünmüyor ve başkası ile ilgileniyor yani aldatıyor
Bir kaç defa sorun etmem ama sürekli elinde telefonla ilgileniyorsa ilgisiz biri olduğunu düşünürüm
Bişey Düşünmem Ne Düşünüyüm Tabiki Telefonuylada Oynayacak Benimlede İlgilenecek Asla Bişey Demem😻
Aleykümselam gundi o telefonu onun güzel bir yerine monte ederdim djjdjs
Bu durum hoşuma gitmez ve uyarı yaparım
Telefonuyla baş başa bırakıp giderim
kırarım.. o telefon
Devam etsin kalkar giderim
Ekranıyla olan ilişkisinin daha önemli olduğunu
Nie bulustk görüştük o zaman der çeker giderm
Uyuz olurum aynısını yaparim
O kaybeder no sıkıntı
Arada bir mola verip bakabilir
Üzülürüm
O telefonu kırarım