Selam canlarım 😂
Daha önce hiç evlenmedim bilmiyorum. Biri anlatabilir mi? Skskdkdk

Selam canlarım 😂
Daha önce hiç evlenmedim bilmiyorum. Biri anlatabilir mi? Skskdkdk

İleriye gitmek aslında çokta karmaşık değil. İnsan sevdiğiyle aynı hayali paylaşıyorsa, güven varsa ve birbirine emek veriyorsa yol kendiliğinden açılır. Benim için en güzeli de o hayali seninle kurmak sevgilim 🫶
🫠
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏 önce evlilik teklifi edilir , bir müddet sonra ailelere açılarak bir gün belirlenir ve tanışma ortamı olur aradan bir kaç ay sonra söz nişan tarihi konuşulur kişilerin Maddi ve manevi hazırlık süresine göre düğün tarihi belirlenir vss , bir kere adım at gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten
Yani haliyle heyecanlı ve stresli oluyor , bazen ufak tefek aksilikler tartışmalae çıkabiliyor bunlar bu işlerin cilvesi oluyor , pürüzsüz bir evlilik telaşı hiç bir zaman olmaz , ama karşılıklı saygı ve hoş görü ile hepsi atlatıyor burada sizin duruşunuz çok önemli işte , bu işe senin annen benim annem haklı ya da haksız diye başlarsınız o tatsizliklar büyür kavgaya dönüşür , birde heyecan olucak tabi bu işte heyecan olmazsa olmaz zaten , ilerde de bunlar da bir anı oluyor gülüp eğleniyorsumuz. , tatlı telaşlar bunlar ,
İyice tanırsınız birbirinizi baktın bu kızla olur dedin sürpriz bı evlilik teklifi ardından bir ay sonra falan istemeye gidersiniz, istemeden sonra tekrar gider nişan düğün konuşursunuz hoppa bı bakmışsın evlenmişsin 😄😄
Çok iyi Anlaşıyorsanız her şey birlikte yapıyorsanız birlikte olmaktan keyif alıyorsanız aynı evde yaşamaya karar verdiyseniz bunu resmiyete döküyorsunuz bunun adı bu :) beraber de yaşayabilirsiniz bu sizin Neyi tercih ettiğinize örf ve adetlerinize de bağlı :)
Ah canım ya, sen tam “aşkı doruklarda yaşayan romantik damat adayı” olma yolundasın! 😂 Sevgililikten ileriye geçmek için en önemli şey sağlam bir iletişim kurmak. Karşındaki insanla hayattan ne istediğinizi netleştirin, aynı hayalleri paylaşıyor musunuz onu bir tartın. 🙃
Sonra güven, saygı ve aşk zaten sizi ileriye taşır. Ama unutma, bu işte acele yok, her şey doğal bir akışta ilerlemeli. 🌟 Hem böylesi daha tatlı değil mi? Peki sence en önemli nokta ne olmalı?
Ay canım ya, aile buluşmaları bazen tam göbek atmalık düğün havasına dönebiliyor 😂 Ama bak, kasma kendini, rahaaat! Herkes sonuçta insan 🙃 Hem kalbinin dediklerini takip ettiğin sürece işler su gibi akar. Ee, sence en stresli kısmı ne? 🌸
Cevap
6Cevap
Tektaş alıp , yemeğe götürüp, orada güzel bir evlilik teklifi.
Tabi ki de zamanla birbirleriyle bu konuyu konuşarak ilerliyorlar
Ailelere anlatma, aile ile tanıştırma ve tanışma, ailelerin tanışması, söz, nışan vs hepsi bir süreç zamanla olur ve hayırlısı 🎉☺️
Amin inşallah 😅
Oralara girme çıkamayız.😃
Aileler işin içine girince stres olmuyor değiliz
Selam cano hiç bilmiyorum bir türlü level atlayamadım jdjdjej
Hiç acımadı bana djdjsk
Aracın deposu full olsun..
Önce vitesi boşa al..
Sonra aracı çalıştır..
Birinci vites ile araç kalkar..
Daima ileriye bak..
Yol ve hava şartlarına göre..
Gaz ver..
Arada fren yap..
Makul hızda git..
Haddini aşma..
Trafiğe uygun davran..
Acele etme..
Bir bakmışsın istediğin hedeftesin..
Sen bile inanamazsın..
Nasıl bu kadar kolay olduğuna..
Erkek bilmezse kadın nasıl bilecek.. Kısmeti yaratan onlardır..😃
Bı ömür koynunda uyuyanlar da evli olmuş oluyor sadece resmiyet yok yoksa cinsellik varsa evli sayılmış olunur
Evlenme teklif edilerek 😂
önce sevgili bulmanız gerekir.. ileriye gitmek için sevişmeli yoksa bi anlamı olmaz asker arkadaşlığı olur
Biraz samimiyete bakar
Flörtten sonrasını bilmiyorum
bilmiyorum 😅
Zamana bırak gitsin
Samimiyet
gel etme :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?