Sizi terk eden birinin peşinden koşar mısınız ya da daha önce yaptınız mı? Erkekler ayrılmak istediği kadın peşinden koşarsa o kadın hakkında ne düşünür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben bana bir kere görüldü atana bir daha selam bile vermiyorum. Gurur meselesi bu tarz şeyler.. Gurur da herkeste bulunan bir meziyet değil malum..
04 Yorumla
Soran11 ayPeki kendi ayrıldığı halde peşinden koşulmadı diye trip atan erkeğe ne denir
Soran11 ayÖyleymiş zaten
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
11 ayDaha önce koştum pişman değilim gurursuz olduğumu düşünüyordur ama zamanında sorunca bana olan bağlılığın beni şaşırttı bu kadar sadık bir kız görmemiştim demişti malum ayrılınca ona ıslak kek yapmıştım seviyor diye 😂
02 Yorumla
Soran11 ayValla ben hiç yapamam böyle şeyler. Sadık bir insanımdır ama benden gittikten sonra umrumda bile olmaz
- 11 ay
Olması gereken bu zaten aslında
hiçbir kadının peşinden koşmam çok saçma hayat bir kadının peşinden koşacak kadar uzun değil maalesef zaman kaybı zamanında bu ap.. tallığı yaptım mı evet ve pişmanın
01 Yorumla
Soran11 ayPeki kendi ayrıldığı halde peşinden koşulmadı diye trip atan erkeğe ne denir
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Bence birinin peşinden koşmak, insanın duygusal yoğunluğuyla alakalı bir durum. Ama şöyle düşünmek lazım: Birisi gittiğinde, bu bir tercihse, kendi sınırlarını da koruman gerekiyor. Seni terk eden birinin kararına saygı duymak hem kendine olan saygını gösterir hem de bağımsızlığını simgeler. Peşinden koşmak bazen bir zayıflık göstergesi gibi algılanabiliyor ve karşınızdaki kişinin gözündeki algıyı olumsuz yönde etkileyebilir.
Sence birini gerçekten koşarak döndürebilir misin, yoksa her şey kişinin kendi isteğiyle mi olmalı? #dertsiztasiz00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
11 ayBeni terk edecek ve ben onun peşinden koşacağım 😅😂🤣 rüyamda görsem inanmam.
Erkeklik gururum var ve fazla naz aşık usandırır sözu bana ait.
05 Yorumla
Soran11 ayAhahahah ben de peşinden koşmadım ama trip yedim
- 11 ay
😅😂🤣🤣 Tavuk horozun peşinden koşmaz. Seninki horoz görünümlü tavuk ve seni peşinde koşturmak istiyor.
Soran11 ayEnayi miyim peşinden koşayım banane :D
- 11 ay
Peşinde koşmadın trip yedin 🤔🤔
Trip attığını nasıl anladın?
Soran11 ayYazdım özelden
11 ayBi kere bitmekte olan bi ilişkiye el uzattım, bi kere de, ayrılma kararı veren ulu manituyu istiklalde kovaladım. başka yok.
08 Yorumla
- 11 ay
Hödük
Soran11 ayDansöz de olabilir ödmdmdödmd
- 11 ay
Bak o şarkı geldi aklıma, dinliim
Soran11 ayAhahah ben dinliyorum ve eximi dansöz kıyafetiyle hayal ediyorum 😂😂
- 11 ay
Güzel :) şartlar uygun olsa ben de giyerdim marjinal bişeyler. 🤪
Bak, şarkıda ne buyuruyor;
"ya bi gün olur sana bel kıvırırsa?"
Kimseye güvenme demek bu
Soran11 ayEvet ya hele benim ex gibi dansözlere hiç güvenme dkdmdmmf
- 11 ay
Walla 3 kişiden 2 si dansöz, biri de seyirci :) çok da seçenek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
11 ayYorucu olur, beni terk eden birinin peşinden koşmam elbet birgün işi düşecek ve bana geri dönecek bunu biliyorum.
03 Yorumla
Soran11 ayBen kadın olarak hiç koşmadım. Aksine her yerden çıkardım ve hayatıma devam ettim
- 11 ay
Ben "sende koşardın" diye bir şey demedim. Benim çevremde bulunup daha sonra çıkan birisi elbet bir gün bana işi düşecek ve geri dönecek dedim.
Soran11 ayYok anladım zaten ya. Ben böyle yaptım diye yazdım. Böyle davranmam sonucunda ise trip attı :)
Koşmam derim koşarım dediğim ille yaptığım bir değil ben bir dengesiz delinin tekiyim maalesef gerçekler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Giden kendi kaybeder, kimsenin peşine koştuğunu sanmam, Haa kendi hatasıdır eyvallah ama yine de büyük konuşmayayım
00 Yorumla
11 ayBelli yere kadar koşarım ama bir süreden sonra mantik devreye girer
05 Yorumla
- 11 ay
Valla o senin hatan yani her deyi dozunda bırakmak lazim ben daha 1 ay önce 9 aylik ilişkim bitti kendi istedi ailesinden dolayı görüşmeyi kestik ve hic yazmadim o an her seyi konuştuk sorulari sorduk cevapları aldik bitirdik
Soran11 ayNiye benim hatam olsun ki? Terk edildiğim için niye peşinden gideyim
- 11 ay
Pardon yanlis okudum. Sen boş ver onu o zaman
Soran11 ayHa yok sorun değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Koşmam, eskiden yapmıştım. Değmiyor gidenin ardından koşmak.
018 Yorumla
Soran11 ayBen kadın olarak hiç koşmadım. Aksine her yerden çıkardım ve hayatıma devam ettim
Soran11 ayBen de anlamadım valla
Soran11 ayPasif agresif tavırlar sergiliyo zaten. Ben de inadına hiç oralı olmuyorum
Soran11 ayEzik işte dmdmdm
Soran11 ayVallahi kdkdjd
Soran11 ayRabbimin sevdiği kuluymuşum
Soran11 ayTeşekkür ederim
Soran11 aySizin de öyle efendim
Gizli Üye(36-45)11 ayBu erkek ya da kadın olayı değil eğer terk ettiğin birinin peşinden koşmaya devam edersen o kişi senden daha fazla uzaklaşacaktır
030 Yorumla
Cevap sahibi11 ayEn güzeli bu zaten benim de çok uzun süreli ilişkim oldu bitti ben de önce ilk ay hani şu şekilde uğraştım bayağı bir emek vardı baktım olmuyor önüme baktım bir şekilde bende
Soran11 ayÖyle valla. Herkesin kendine saygısı olmalı
Cevap sahibi11 ayTabii ki öyle Sevgi bir yere kadar eğer sevginin kıymetini bilmeyen biri zaten karşında varsa uğraşmaya gerek bile yok giden zaten her türlü gidiyor gittikten sonra da isterse geride dönmesin
Soran11 ayAman yok asla geri dönmesin istemez
Cevap sahibi11 ayÖyle öyle bazen insanları hak ettiğinden fazla değer veriyoruz ama bu bizim elimizde olan bir şey değil gerçekten bazı insanlar çok güzel seviyor
Cevap sahibi11 ayGereksiz denir ezik denir şunu bekler bazıları kendi bırakacak kendisini yalvaracaksın Ne olur beni bırakma ne olur sensiz yapamam işte senin gibi karakterli kadınlarla denk geldikleri zaman böyle kendilerini küçültürler
Soran11 ayYaptığını size anlatsam şaşırırdınız ama gizlisiniz neyse emmedmmd
Cevap sahibi11 ayYa şöyle söyleyeyim size dediğim gibi bunu ne kadar anlatırsanız inanın içinizdeki Ateş o kadar sönmeyecek canınızı bile sıkmaya değmez bazı şeyler bazı insanlar kendisi mi ayrılmak istedi ayrılsın çeksin gitsin dönmek mi istiyor kesinlikle tüm yolları kapatın artık o sizin için bir yabancı konuşmaya değmez bile
Soran11 ayEvet öyle. Çocuk olarak görüyorum onu ve hiç ilgimi çekmiyor. Gerçek bir adam istiyorum hayatımda 😎
Cevap sahibi11 ayİşte bu kadar olması gereken de bu sizin hayatınız sizin mutluluğunuz o insan bundan sonra ne yaparsa yapsın umurunuzda değil 🙂 inanın o kadar gerçekten değer bilecek sevecek insanlar var ki elbette denk gelecektir bu çocuk oyuncağı mı E ben ayrıldım Sen benim peşimde koş Bu nasıl bir olaydır yani erkek dediğin böyle mi olur
Soran11 ayEvet işte ya. Gözümde erkekliği de yok artık o kadar düştü gözümden dmdmdmdmdm
Cevap sahibi11 ayTabii ki düşer Bir kadın her şeyden önce karşısında güçlü bir erkek ister kendisini koruyacak kollayacak bir erkek ister böyle kendisini yarı yolda bırakıp daha sonra hadi benim peşimden gel benim için ağla benim için özür dileyecek bir erkek istemez şimdi o senin gözünde artık basit bir şey hani dediğin gibi kesinlikle kafanda şu vardır Bu kişi asla beni koruyup kollayamaz doğru değil mi
Soran11 ayEvet hem çok ergen geliyo artık hem de o beni değil de ben onu daha iyi korurum gibi. Trip atmak ne adam gibi ayrıldıysan arkasında dur
Cevap sahibi11 ayDeğil mi bari arkasında dursa senin gözünde daha farklı belki bir yerde olurdu ya da şu şekilde ben ayrıldım niye benim peşimden gelmedin demek yerine bir çiçek alıp yanına gelse özür dilese senin gözünde daha da yücelirdi bu kadar basit aslında
Soran11 ayEvet ya arkasında durup hayatına devam edecekti aaa derdim delikanlı çocukmuş. Ya da adam gibi hata ettim affet diyecekti. Dansöz gibi kıvırınca hoş olmuyo
Cevap sahibi11 ayO yüzden boş ver dediğim gibi sana hani canını sıkmaya değecek bir insan bile değil ben sana sorayım böyle bir insanın Seni koruyup koruyacağını ya da adam gibi erkek gibi sevebileceğini inanıyor musun bak şu anda konuşmalarına bakıyorum hakikaten çok harbi bir kadınsın Sana da senin gibi gerçekten harbi bir adam lazım
Soran11 ayEvet ama neden karşıma çıkmıyo bir türlü. Sanki hep böyle ergenleri çekiyomuşum gibi
Cevap sahibi11 ayÖyle düşünme ya gerçekten bazen olmuyor bak ben de öyle değer veriyorum bir şekilde tamam bu doğru insan diyorum bir bakıyorum daha sonra bir şeyler değişiyor e değişince de olmaz diyorum artık ama umudun hiçbir zaman yitirme elbette seni sevecek koruyacak koruyacak böyle istediğin gibi birisi karşına çıkacaktır Ama emin ol bu değil bu İyi ki senin hayatından çıkmış gitmiş anladığım kadarıyla sen yaşına göre bayağı olgun birisi O yüzden kendi yaşıtlarına çıkma biraz daha olgun insanlara hayatına çünkü kendi yaşlarını sana anladım ki çocuk gibi geliyor
Soran11 ayEvet evet yaşadıklarım beni erken olgunlaştırdı. 26 yaşındayım ama bu çocukta 26 idi. Cidden ergen geliyo gözüme. 30 üstü istiyorum artık
Cevap sahibi11 ayYani dediğim gibi hayat seni olgunlaştırdığı için artık böyleleri sana çocuk gibi gelir hani dersin o da senin gibi olgun olur yaşıtın olur ama senin olgunluğunun zerre kadar sana göstermemiş. Olmaz öyle bak hiçbir zaman şunu unutma kadınla erkeklere göre daha olgundur en az 5-6 yıl bizden öndesinizdir Siz gerçekten böyle sen de zaten bunun farkına varmışsındır diye düşünüyorum
Soran11 ayEvet vardım ya. Zaten eskiye karşı özlemim yok. Yeni ve adam gibi birini istiyorum
Cevap sahibi11 ayUmarım istediğin ve dilediğin gibi olur her zaman böyle hayata kararlı ol ve dik dur kazanan sen olursun dediğim gibi çok güçlüsün çok güçlü bir kadınsın tebrik ederim 🙂
Soran11 ayÇok teşekkür ederim. İnsan bazen güçsüz olup birine sırtını yaslamak istiyo ama ben de böyle biriyim ne yapayım :)
Cevap sahibi11 ayBazen insan dertlerini duygularını paylaşmak ister unutma duygular paylaştıkça insan kendini güzel hisseder en güzel de nedir biliyor musun hiç tanımadığım bir insanın hayatına dokunabilmek sohbet edebilmektir saygı duyabilmektir 🙂
Soran11 ayÖyle biri yok ki :(
Cevap sahibi11 ayÖyle bir elbette karşına çıkacak hayat bize ne getirir ne götürür hiçbir zaman belli olmaz bazen üzülürüz hayatımızda çıkan kişiler olduğu için bazen çıkanlar daha iyi deli geleceği içindir lütfen öyle umutsuz olma bana güven daha iyileri karşına çıkacak ve çok mutlu olacaksın 🙂
Soran11 ayUmudum yoktu ama zamanla tekrar yeşeriyor
Cevap sahibi11 ayYeşerecek tabii daha her şey çok güzel olacak senin için emin ol bak dediğim gibi umutsuzluğa kapılma hayatta yaşadığımız her şey bizim için bir deneyimdir biz kimsenin varlığıyla var olmadık yokluğuyla da yok olmayacağız dediğim gibi sen güçlü bir kadinsin ne zaman konuşmak istersen ben buradayım ne zaman canınız sıkılırsa
Gizli Üye(25-29)11 ayBirinin peşinden koştum evet 2 kere de yalvardım olmayınca yol verdim
00 Yorumla
11 ayKoşarsanız küçülürsünüz sevgi dilendikçe erkek kadın o derece zalimleşir
01 Yorumla
Soran11 ayValla ben de peşinden koşmadım ve oralı olmadım ama trip yedim
Demekki seni tam sevmemmiş ben sevdiğim kadından asla vazgeçmem. Oda beni seviyosa tabi
01 Yorumla
Soran11 aySevmezse sevmesin valla başkaları o kadar güzel seviyo ki :D kendi öyle sevilecek mi ama muamma dmmdmd
Sevmek bu işte👏
03 Yorumla
Soran11 ayTerk edenin arkasından neden koşulsun? İnsanın önce kendine bi saygısı olmalı
Soran11 ayValla ne kadar aşık olsam da beni terk edenin arkasından gitmedim. Gururumdan dolayı
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayAsla koşmam ona o mutluluğu yaşatmam.
02 Yorumla
Soran11 ayValla ben de peşinden koşmadım ve oralı olmadım ama trip yedim. Ona o mutluluğu yaşatmadım aksine delirttim
- 11 ay
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
11 ayGideni kovalayan insan zavallıdır
01 Yorumla
Soran11 ayBence de
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır koşmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayKimsenin peşinden koşmak gibi huyum yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 aykoşamayi hak edne var hak etmeyen var
00 Yorumla Kadınım onlar benım peşimde kossun.
00 Yorumla
11 ayKoşmam canı cehenneme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKoşmaya gerek yokmuş onu anladım
08 Yorumla
Cevap sahibi11 ayErkek ayrıldıysa ve kız peşinden koşmadıysa mı
Soran11 ayEvet :D
Cevap sahibi11 ayBeyinsiz derim trip atana kadar dönseymiş zaten terkedilen değil terkedenin dönmesi lazım özür dileyip çünkü terkedilen zaten mağdur edilmiş olan zamanı çalınmış duyguları çalınmış olandır
Soran11 ayYok onun yerine pasif agresif tavırlarla benim yazmamı sağlamaya çalışıyo ama yemezler kdmddn
Cevap sahibi11 ayNe yapıyor mesela neyle trip attı
Soran11 ayÖzelden anlatırdım gizli olmasanız
Cevap sahibi11 ayAnlatabilirsin
Kendini degersizlestirir i kadin erkeğin gozunde
03 Yorumla
Soran11 ayAhahahah ben de peşinden koşmadım ama trip yedim
Soran11 ayEngelleyecek kadar umursamıyorum ndnddn
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ucuz gözükür
01 Yorumla
Hayir
06 Yorumla
Soran11 ayYaptı valla ya. Neyse kendi bilir
Soran11 ayYok ya dansöz artık gözümde dkmddmdm
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Yok koşmam
08 Yorumla
Soran11 aySizin yaptığınız normal olan zaten benim ex normal değil
Soran11 ayNormal sandım aw manyak çıktı
Soran11 ayKurtardım zaten ya daha işim olmaz
11 ayKoşmam
00 Yorumla
11 ayBen erkek miyim ben niye kosayim
00 YorumlaHayır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,6b cevap paylaştı. Koşmam
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayKoşmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
11 ayYorulurum koşmam
00 Yorumla
11 ayzinhar koşmam
04 Yorumla
- 11 ay
gay
Soran11 ayAhahahjasjsjsj ya da dansöz
- 11 ay
o da uygun :D asdkalshdfklh
11 ayKoşmam
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi