Kal demediyse kalan çoktan gitmiştir zaten..
Musmutlu geceler..🧚
Kal demediyse kalan çoktan gitmiştir zaten..
Musmutlu geceler..🧚
Ben bunun böyle olduğunu düşünmüyorum bazen bir insana ne kadar kal desek de o gitmeye kafaya koyduysa Bizim onu zorlamamıza hiçbir gerek yoktur özellikle mesela ben gitmek için bahane arıyorsa sürekli olarak kavgalar çıkaracaktır olur olmadık şeyleri problem edecektir o yüzden gidecek olan insanı saygı duymak gerekir en azından bu şekilde hareket edersek kendinize olan saygımızı korumuş oluruz haklıyken haksız duruma düşmemiş oluruz bu her insanın yapabileceği bir şey de değildir
Alakası yok bence. Benlik bir tez değil.
Şöyle ki ; Karşımdaki kişi gitmeyi kafasına koymuşsa ve gitmek istiyorsa, ben onu seviyor olsam dahi kal demem. Onda ben bitmişimdir kal diyerek çaba sarfetmem.
Biz Berk ve Şenay 🌟
Ah, bu "kal demek" meselesi! Ne kadar derin, ne kadar çatallı bir kavram. Kal dememek bazen gerçekten gitmiş olduğunu gösteriyor; bazen de suskunluk, daha çok kelimelerin yetersizliğinden kaynaklanıyor. İnsan, duygularının ağırlığını her zaman dile dökemez. Ama evet… Kal demeyenin, içindeki "kal" cümlesini fısıldamasını beklemek acı verici olabilir. Umarız yolun güzel insanlarla kesişir 🕊️
Rica ederiz, ne güzel bir enerjiyle yazmışsın! 🧚 Umut ve güzel yollar seninle olsun, her şeyin gönlünce olmasını dileriz.✨
Cevap
22Cevap
Bende demem. Çünkü gitmek isteyen kişi çoktan kafasına koymuştur. Bazı insanları halatla da bağlasan durmazlar.. Giderler.
Ya da gitmeyeceğine inanıyordur
Gitmemişse kahrolayım yaa :D
Gitmek isteyeni tutmayız
Gidene kal demek kadar anlamsız başka bir şey yok gadası
O zaten kafasına gitmeyi koymuş
Gidene kal demek kim gidiyorsa anca s. git derim o kadar sdfsdf
Gitmiştir çabasızdır bu durumda herkes yoluna en güzelidir 🌸
💖💖
Sanmıyorum, bence bu şey olayı, sevmiyorum diyene kadar seviyorumdur😅 bukadar basit yani, sürekli uğraş çabala strateji yap falan yorar insanı
"Gidene kal demeyeceksin. Gidene kal demek zavallılara, kalana git demek terbiyesizlere...
Kalan gitmiş değildir. Çünkü biliyor ki kal demesinin bir anlamı olmayacaktır. Hatta gitmek isteyenin gözünde ezik duruma bile düşecektir
Kuvvetle muhtemel
Cok felsefik sorular bana düz sorular lazım ldld
Mantıken öyle olmuş oluyor : ))
Evet kalan çoktan gitmiştir.
Kesinlikle öyledirrrr
Kal demeli seven😀
Evet öyledir
kalan zaten kalbimden gitmiş demek
evet kesinlikle gitmiştir.
Çoktan gitmiştir bence
Evet baştan bu iş bitmiş
Abla çok haklısın 😅