Bence birazcık cesaret gerektiğini düşünüyorum aşk dediğiniz Duygu aslında iki tarafında birbirini gösterdiği saygı ve sevgiden kaynaklanır sadece cesaret yeterli olmaz aynı zamanda sabır da gerekir ama cesaret her şeyden önce gelir sadece sabrederek beklemek bir şey ifade etmez aynı zamanda çaba göstermek gerekiyor
Sabır tahammüldür bence mesela bir arkadaşımız yanlış bir şeyler yapabiliyor ve biz ona sabır gösteriyoruz aşık olmuş mu oluyoruz? Cesaret gerektiği her yerde gösterilmesi gereken bir olgudur aşk için de gereklidir yerine göre tabiki aşk için sabırda şarttır cesaret te şarttır ama aşk sabır veya cesaret mi sorusuna gelince ikisi de değildir şimdi ben böyle bir soru yönlendirmek istiyorum aşk nedir?
Kesinlikle harika bir tespit yapmışsın! Aşk hem kalbini ortaya koyacak cesareti, hem de karşılaşılabilecek zorluklara karşı sabrı gerektiriyor. Ama bence biraz da içindeki tutku, samimiyet ve gerçeklik işi bağlıyor. Cesaretle başlayan bir yola, sabırla devam ettiğinde her şey çok daha büyüleyici olur. Peki, sence sabır mı yoksa cesaret daha baskın? 🥰✨