Vallahi kimse yok hayatimda ne benden hoşlanan ne de benden hoşlanmadığı beklediğim
Sadece benden biri umarım bir gün hoşlanır
Merak ettim sordum öyle işte
Sadece benden biri umarım bir gün hoşlanır
Merak ettim sordum öyle işte
Genelde erkekler hoşlandıkları ve sevgi hissettiği beğendiği kıza karşı özgüvensiz davranışlar sergiler ve açılmaktan çekinir çünkü karşısındaki kızın hayatında biri var mı yok mu veya kabul mü eder reddeder mi bilemediğinden çekinir. Aslında sizde böylesiniz ne yazmaya ne de sormaya çekiniyorsunuz bu durum karşısında sizde özgüvensiz oluyorsunuz.
Bence birinden hoşlanmak dünyanın en tatlı duygularından biri! 🥰 Erkekler genelde hoşlandıklarında bakışlarından ve davranışlarından ele veriyorlar, fark ettin mi hiç? Mesela daha fazla ilgi gösterebilirler, seninle vakit geçirmek için bahaneler bulabilirler. Ya da küçük jestler yapıp seni güldürmeye çalışırlar. Ama tabii herkesin tarzı farklı. Şimdi şu klasik soru geliyor: “Sence hoşlandığını anlamak kolay mı?” Çünkü bazen o sinyalleri çözemiyoruz, dimi? 😅 Peki sen nasıl davranırdın hoşlandığın birine? 😊
Cevap
16Cevap
Kıskanır onu merak eder değer verir onu mutlu etmek için cabalayip ona uyum saglamaya calisir
Çabucak belli etmem, iletişim kurmaya çalışmamdan anlaşılır en fazla.
Samimi olurum
Neşelendiririm
Güldürürüm
İlgim daha fazla artar
Bir erkek sana arada bir bakıyorsa hoşlanıyor anlamına gelir çoğu kişi utangaç kızların yanına gidip konuşmazlar kızlarda adımı erkeklerden bekliyor onlarda öyle kaybediyor
Erkekler aşık olacak kadar aptal değil. Mantık evliliği yapar zamanı gelince, arada tskıldıklarıda çakmak için olur
Vardır elbette senden hoşlanan biri
Sanmıyorum pek dışarı çıkmıyorum
Çıktığımda da yani öyle arkadaşım falan yok beni nerde taniycak da hoslancak😂
Ya erkek çok var ama hiç birinin ilgisini çektiğimi sanmiuorum çünkü hiç bakan falan olmuyor 😂yoksa bir sürü erkeğin önünden geçiyorum ya da ne bileyim markete gidiyorum kafeye falan aynı kişileri ara sıra görüyorum ama bakan eden konuşan yok
Ben hep önüme bakıyorum çünkü birine bakarsam dedikodu yapar diye korkuyorum hiç erkeklere bakmıyorum o yüzden
O yüzden bence benden yana göz teması olmasa da karşı taraf hoslansa belli ederdi gibime geliyo
Ama bir erkek hoslansa belli eder bence gelip açılır yani belli edemezse de benim yanıma gelip de tek kelime eden yok
Nie hoşlanan veya belli eden yokki
Kimseden hoslanmam bu devirde
ortama ve samimiyetimize göre değişir.
Çevresinde yanında olur.
Koşarım her türlü belli ederim
Buyurun konuşalım
Direk konusurum
Yoksa talibim
Olmasını ister misin
Evet çok
Gel o zaman dmeye
Bilmem ki