ՏҽӀɑʍՏ ☆
Erkeklerin geçmişi neden hep festival alanı gibi¿ Bu ne kalabalık..

ՏҽӀɑʍՏ ☆
Erkeklerin geçmişi neden hep festival alanı gibi¿ Bu ne kalabalık..

Kimi maymun iştahlı, kimi hatalara tahammül edemiyor, kimi güven sorunu yaşıyor, kimi zevkine takılıyor, kimi kendine aşık olan kadını anlayamıyor...
Mental durumlar bu karmaşanın sebeplerinden biri
Vah vah 😒
Hep mağdurlar değil mi djd
ya üzülürüss erkeklere böyle, meğer ne acılar vermiş tanrım 🥺
youtube.com/shorts/524awx7EWrU?si=NU5Hi6gEswkhXi9I
Doğuştan hep bunlar. Fkdj
0:39'dan sonrası sen, öpücük atan da dahil sjdjs
Asdff
Beni sür hemen ortaya
Sürürüm seni nereye istersen 🧌 dobarlan

Skye Sea
Kadın erkek farketmeksizin gençlik yılları itibarıyla herkesin bir geçmişi vardır. Geçmişi olmayan erkekte ilişkide tecrübesiz kalır. Tecrübesiz derken daha çok kısıtlayıcı baskılayıcı güvensiz olur buda kadınlar için can sıkıcı tabi. Geçmişi olan ise bir şeylerden ders çıkarır daha tecrübeli bilgili hale gelir. Geçmişi dolu olan insan yaramazdır algısı bizim ülkemizde toplumsal algı olarak dolaşıyor maalesef. Halbuki ben geçmişi olan bir kadını olmayan kadına tercih ederim. En azından hayatında birkaç kişiyi görmüş ki görmemiş insana göre daha iyi değer kıymet biliyor buna evlenip boşanan kadınlar da dahil. Her ne kadar bu durumda insanlar geçmişi var diyerek kendilerini özel hissedemeseler de bu gerçeği kabul etmek zorundalar.
Kalmıştır. Da...
Diyelim bir mahallede 50 erkek, 50 kız var. Kızların 45'i o 50 erkeğin 10'u ile sürekli yer değiştirerek çıkar.
Bunu kadınların bile yüzde 67'si kabul edecektir.
Bu noktada erkekler çok daha temizdir.
Flörtlerini söylemiyorlar ahahajsk yoksa ohooo
Djdjs aman aman söylemesinler:D
Ahahahajsk
Şoka gireriz djdj
Yoo beklerim ben ahashj
Beklediğimizden çok çok daha fazla ise sjdj aboo
Ben bi kahkaha atardım yalan yok ahahahskj
😅😅 çok yaşa
Sen de 😅💕
Teşekkür ederiiim
Rica ederim:)
Bence geçmiş herkesin bir hikayesi gibi, bazen kalabalık, bazen sakin. Yaşadıkları onları bugünkü kişiye dönüştürüyor. Kalabalık olması kötü değil ya, sonuçta kimse çiçek açmamış boş bir bahçe değil. Hem kim bilir, o geçmişlerin arasından sıyrılıp sana hayranlıkla bakacak biri çoktan yola koyulmuş olabilir. 🪷✨ Ne dersin? 😊
Allah korusun ksfj
Cevap
75Cevap
Nazan Öncel'in "Seviyore Mi?" adlı şarkısından örnek vereceğim jffj
Geçmişte ne yaşadı bilemem, korkaklığıyla adını Guinness Rekorlar kitabına adını yazdırmayı başardı. 👏🏼
Tebriklerinizi alabiliyore
😅🥳🥳
Aşktan korkup, daldan dala konmak cazip mi geliyor bazılarına jsjsj
Korkaklar hiçbir haltı hak etmiyoree ksdk
Sansınlar bakalım sdj
Kadın da kalmamıştır erkek te 🤣 baya rahat yaşıyor insanlar artık herşeyi
Maalesef kalmadı nesilleri tükendi..
Sen tükenme de onlar tükensin dkfk
😅🤲
Evet var, nereden biliyorsun derseniz kendimden
Demezuk
Hiç sanmıyorum varsa müzeye koyalım
Adını ne koyalım müzenin skdj
🥺 çok ponçik oldu sjd
Hiç sanmıyorum hepsine de aynı sözleri söylüyorlar , hangisini daha çok sevdin yani
Sevmeyi bilmiyorlar, net.
Öyle mi yoksa
erkek de kızda geçmişte hata yapabilir affedici olmak lazım
@antiquark her cevaba atlamaz mısın? Bunları kaldırmakla mı uğraşacağım
Ne alaka ya bir git buradan @antiquark
Kaldığına inanmak istiyorum ama bir yanımda twinkle o erkekler çoktaan kapıldı meydanda sadece sırtlanlar kaldı diyor 🥲
İçindeki sese sarıl caneey
Günümüzde tam tersi laz kızı. Ortalama bir kızın geçmişi ortalama bir erkeğin geçmişinin iki katı artık.
Öylesi de var, evet
Soyları tükendi onlarin sonuncusunu da fosil diye müzeye kaldırdılar sjjjfs
Hangi müze bir arkadaş soruyor da dkdk
Sadakat ve dürüstlük müzesi sjjjfs ama yıllardır ziyaretçisi yokmus çünkü sergilenecek yeni parça gelmemiş kapanmış müze arkadaş boşuna gitmesin sjjkds
Şaka mııığ? Kendisi yıkıldı şu an 😅
Sjjfs eser bulunamadı yapacak bisey yok🤷♀️😀
🤪🤪
İstisna olmalı bir yerlerde de bizi bulur mu o denli şanslı mıyız pek sanmıyorum…
Ben de sanmıyorum.
Bazen etrafimizda oluyor ama gormuyoruz. bir kiz vardi bende ekli. Cok konusmazdik ama ilgimi de cekmedi. Sonra hesabimi kapattim. sonra bi ara aklima geldi ve dedim ki aslinda cok guzel bir kizdi. sonra tabiki bulamadim. O da hesabini kapatmis. Ki o ara ben baskasiyla da konusmuyordum ama iste hayat..
Erkeğin geleceğiyle hayal kurmak varken geçmişinden size ne?
Geçmiş de önemlidir
İrdelesin tertemiz
Başkası değiliz sonuçta herhangi biri olma niyetinde de değiliz. Çok kullanılmış şeyleri hiç sevemedim skfk
Benim geçmişim tertemiz. E-devletten sicil kaydı çıkarabilirim :D
Çıkar bakacaz
tamam elektrikler yok gelsin de çıkarayım. şu an şebeke bile zar zor çekiyor 🤣
Ya bıraaak
2 sevgili, 0 flört, 0 kilometre. Vuruk, kırık, göçük yok alhamdülillah
👌
İlgiyi seviyorlar, ilgiye doyduktan sonra asıl filtreyi uygulamaya başlayacaklar
Bayılıyorlar..
Luna park her sey var😄 hatunun ayakkabıları harika😃
Dimi ahaj
Sıfır değilim ama geçmişim kalabalık da değil. 2 kişi olmuştu. Şimdi ben masum değil miyim 🤕
Masum ddj
Bilmiyorum kime çarpsam çapkın ahdjfjfjf ama elbet vardır
😅 onlar bize çarpıyor jddj
olan bana yaklaşmasın kendi gibi birini bulsun
Amin 🙄
Bence kadında erkekte kalmamıştır, şimdiye kadar 1 kişi oldu der herkes koca bi yalandır
Yarım kişi oldu
1.5 dur o 1.5 sksn
1,75 falan sfj
Kabul sindirebilirim el sıkışalım dksk
🤝 anlaştık sdjdj
Çok fazla var. Yani nerede aradığınız asıl olay. Sadece geçmişi kalabalık olmayan erkekler çok fazla göz önünde değil. Kadere iman eden kederden emin olur :)
Ben vardim. Sifir gecmis denebilir. Ama evlendim. Evlilikte bk oldu. Simdi cok pismanim. Gecmisi bos yasadigim icin.
🙄🙄
Ne oldu
Üzücü.
Sen bide bana sor. Bosa giden bir hayat... Simdi ise bosa giden gunleri yasamak istiyorum ama iste engeller. Surekli zamani geriye almanin bir yolu var mi diye dusunmek oyle yoruyor ki anlatamam. Zamaninda sevgilin var mi ya da kac kisiyle cikiyorsun dediklerinde utandigimdan yalan soylerdim. Halbu ki yoktu. Dusun ki hic bir kizla bir yerde oturup bir sey icmisligim yok. Ha unide biriyle iftar yemegi yemistik o ayri. O da babamdan kitap parasi diye aldigim parayi yemege verip her seyin baslamadan bitmesiyle sonuclandi :)
Ben şu an evliyim bu evlilik için fazla fedakrlık yaptım eşim şu an aldatıyor düzelmeyecek biliyorum çok söz verdi yeminler etti bebek için katlanıyorum ailem kabul etmiyor kadın sığınma evine gitmeyi düşündüm zor bir yer olduğunu söylediler ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım çaresizim yani
@Esmergüzelii920 eger ekonomik ozgurlugun yoksa iki secenegin var. Ya bosanip ailene gitmek ya da da bu durumu boyle dvam ettirmek. Ailen kabul etmiyor , bu durum da kabul edilir degil. Yani senin icin bir cikis yok gibi maalesef. Siginma evi cozum degil hele ki cocuk varken. Esini bir sekilde duzeltmen gerek. Baska bir care goremiyorum ben. Ayrica bunu bilip sana yardim etmeyen ailene de yuh olsun. Biri kizima bunu yapacak bende oyle duracagim. Hic aklim almiyor boyle aileleri.
Etmiyorlar başının üzerinde çatı var mı karnın doyuyo mu tek söyledikleri bu boşanmış yengesiyle mesajlarını yakaladım dayısının eski karısı kuzenine sarkıntılık etmiş diğerlerini sen düşün
@Esmergüzelii920 oooo baya baya sikintili biri
maalesef
@Esmergüzelii920 iyi de yengesiyle olan munasebetini bilen aile uyeleri bir sey demiyor mu bu duruma
Biliyorlar bir şey diyen yok
Kayınbabayla muhatap olmam zaten yeni evlendiğim zamanlarda sarkıntılık etti pislik elimde ses kaydı vs var amaaan anlatacak çok şey varda dil varmıyor işte
Ettim
Kadınlarda da bu var ama genellemek doğru olmaz. Önüne geleni hayatına almış biri mide bulandırıcıdır.
Sadece Bir kız sevdim açılamadım olmadı. Ondan beri 6 yıl geçti ondan güzeller yanaştı bazen teklif edenler de oldu ama istemedim yaşlanmışım gibi hissediyorum sanki yaş 20
Yaşayamadığın şeyler içinde ukte kalır
Geçmişi Bilmem ama öyle bir ortam var ki erkeklerin geleceği daha kalabalık kadınların da geleceği daha kalabalık gibi duruyor maalesef
Var tabi ama zaten o erkeklerle karşılaşmayacaksın zira Onların kabarık olmama sebebi karıyla kızla gerekmedikce pek muhatap olmamalarından kaynaklanıyor. Özetle Dm nize storynize fotonuza etkileşimde bulunmayan erkeklerdir.
İlla ki vardır.
12 saat pc başında takılıp geri kalan zamanlar da uyuyup yemek yiyen yığınla insan var
Hiç sanmıyorum...😀
Oy ben nerelere gidem jdfj kahve içek mi 😅
Hee içek.😀
Geçmişi kalabalık olmayan insan kalmadı bence. Kalabalık değil diyen sanalda rahat durmamıştır zaten.
Kalanlar genellikle asosyal ya da tuhaf tipler oluyor. Normal ve temiz biri sanırım masal diyarlarında.
Azınlıktadır. Geçmişi olmasa bile zihni kalabalıktır, kalbi de boş değildir.
Valla benim geçmişim öyle değil sessiz sakin mis gibi
Erkek adam yapar bu sorgulanamaz ama kadın yapamaz eşi haric erkek eli tutmuş kadının cezası köy meydanına getirilip halk tarafından tükmük atılması dır
Öyle bir kanun da yok devir de
@flawsome25 Türkçe öğretmenine selam olsun
Düzgün yazamayan kendinsin. İnsan en azından ironi olduğunu ünlem koyarak ya da farklı bir şekilde yazarak belli eder. Burada senin yazdığın kafada olan erkekler de var, ona göre dikkatli olup yazacaksın o zaman.
@flawsome25 benimle ne alaksı var kuzum
Öyle bir kanun da yok devirde yazmışşın cümlede düşüklük var özne yok yüklem yok zarf tümleci yok
Tamam tdk sana ödül verecek
@flawsome25 tamam büşra
-vardır, fakat talep görmez ya da son haddede tercih edilir
Varda gören yok öylesini ve asla kıymeti bilinmeyen erkek tipi
Erkeklerin kalbi geniş sevgilerini kimseden esirgemezler
Önce kendine bir sor neden kızlar bakire değil
Ben kaldım. İlişki sıfır, arkadaş ortamı kısıtlı...
Kalmıştır kesinlikle.
Mezarlık gibi olanı sevemem zaten.
Kaldı bu sadece erkek için değil kadında. Önüne gelenle olanın kendine öz saygısı yoktur.
kalmıştır, inandırıcı gelir mi bilmem ama ben, zina-aldatmak kırmızı çizgi olunca
Var var çok çevrem öyle erkek dolu ama kızlar it kopuk seviyor
Kalmıştır ben de kaldım 36 yaşındayım geçmişimde kimse yok hayatıma hiç kadın girmedi alakam bile olmadı
Ben geçmişimde tek bir kişi var mekane cennet olsun ömrü o kadarmis biz olamadan vefat etti
iyi ki erkekte bekaret aranmiyor evde kalirdik kizlar hahahaa
Oha bomba 😅
Erkeklerin yuzde 20si sadece cok kadinla beraber cogunlugunun hayatina ya kiz girmedi ya da 1 kiz falan girmistir max
Erkeklerin geçmişi kalabalık ama erkekler kendi içlerinden eşleşmiyorlar, karşılarında da kadınlar var. Bizim kalabalıksa kadınların da kalabalık olması gerekmiyor mu?
Ben varım, nefret ederim zaten kalabalıklardan 😅
Var mı jfjf hemen yorumlara bakayım jdjdjd
Varmıymışş
Yaygın olmasada evet hala öyle erkekler var. Genelde çık sosyal olmadıkları içinde bulmak zor bence
Nerde Bende o Şanslı yürek
Bizde de yok dadlum
Çok çok azınlıktalardır
Galiba
Yokki geçmişi tenha erkek varsa söyleyin
Yok ki 😅
😕😅
kalabalık olmayandan korkacaaan
Niye
Arasan da nadir, fosil gibi shsj
Fosil haller de sevilmez ki ya djdjs
Kalmamış dediler djd
Dinozoooor djdj bayılıyorum bu kelimeyi telaffuz etmeye
Kalmıştır aşko
Neredeler bebeğim sdjdj
Ben varım ben ben ben en çok ben.
Atlama öyle her şeye jdfj
Ya 2 ilişkim 17 sene sürdü benim bu sürede 3 kere evlenip bosanan var sakjafsgbjk
Vay pe djd
Senin takıldığın erkekler öyle diye her erkek öyle olmuyor bacı gardaş.
Hadi ya tüh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?