- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayElbette, aşık olduğum kişiyle evlenip bir “bebeğimiz” olmasını her zaman isterdim. Hep erkek bebek hayalim vardı; ismi bile hazırdı—“Ege.” O ismi, sevgiyle, umutla, geleceğe dair hayallerle düşünürdüm. Ama hayat bazen öyle acı sürprizler yapıyor ki... Eşim, evliliğimizin sadece 1,5 yılındayken vefat etti. O hayaller, o bekleyiş, bir anda yarım kaldı.
28 Yorumla- 9 ay
amin teşekkürler
- 9 ay
Bul başka birini onla evlen yaparsın çocuk. Erkek sonuçta yani heryerde bulabilirsin.
- 9 ay
@ElSoloLobo07 Bu tür yorumlar, sadece ne kadar dar ve yüzeysel bir bakış açısına sahip olduğunu gösteriyor. Kimse, kaybının acısıyla boğuşan birinin acısını küçümseme hakkını sana vermedi. Hayatın ne kadar karmaşık ve kırılgan olduğunu anlamadan, başkalarının duygularıyla bu şekilde oyun oynamaya kalkmak, tamamen sınırları aşan bir davranış. İnsanların hayatına dair böyle basit, yüzeysel yorumlarda bulunmadan önce, biraz daha empati ve saygı göstermeyi öğrenmen gerek. Senin gibi biri, başkalarının seçimleri ya da acıları üzerinden laf edemez.”
- 9 ay
Hayatına devam etmesi gerektiğini söylüyorum ve kötü biri oluyorum. Aynen siz devam edin.
- 9 ay
@ElSoloLobo07 uslubunuz iğrenç
- 9 ay
Gerçekçiyim. Bir çok insan yaşadığı acıları gerisinde bırakamadığı için kendi hayatını yaşayamıyor. 1 kere dünyaya geliyorsun ve hayatın boyunca yas tutmak mı? Mantıklı mı sence?
- 9 ay
@ElSoloLobo07 seni ilgilendirmiyor
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
9 ayEvlendim zaten iki tane bunlardanım oldu boncuk gözlü bir kızım ve haylaz bir oğlum var çok şükür 🙏 ❤️ rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 ben kızım olmasını okadar çok istiyordum ki ama illaki ilki kız olucak gece gündüz rabbime dua ediyordum nolur Allah'ım bir kızım olsun diye, her gece her sabah ezanında hep Rabbime yalvarırdım , sonra kurban olduğum rabbim dualarımı kabul etti , en güzelini nasip etti bana hemde hiç uğraştırmadan ilk çocuğum kız oldu , ben onu öpüp severken hep, sen benim kabul olmuş duamsın derim 🙏🌸💞
210 Yorumla- 9 ay
Amin canım cümlemizin inşallah çok teşekkür ederim 🙏❤️🥰 rabbim sanada bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏🥰
- 9 ay
Niye olmayasın gülüm hemde çok daha iyisini olursun
- 9 ay
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🥰 her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 hayırlısı ile olsun önemli olan bu
- 9 ay
Amin canım inşallah 🙏🥰
- 9 ay
EİG için teşekkür ederim çiçek ekmeğim benim 🙏💞🥰
Yani şu an için düşündüğümde ilerisi için pek bunları hayal etmiyorum, ama çok ilerde belki isterdim. Erkek veya kız fark etmezdi, yeter ki sağlıklı olsun o önemli benim için.
24 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayBen çirkin olduğum için hiçbir kadın benimle evlenip benden çocuk sahibi olmak istemez. O yüzden kendimi olmayacağını bildiğim hayaller kurarak üzmek istemiyorum. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, çocuklarla ilgili hayaller kurmak ne güzel bir duygu! Ben de ilk çocuğumu beklerken bir kız mı olsun, erkek mi diye çok düşünmüştüm ama sonunda fark ettim ki önemli olan sağlıklı, mutlu bir bebekti! 🌸 Kalp işin içindeyse, kız ya da erkek fark etmiyor; o minik insan zaten kalbinin en özel köşesine yerleşiyor. 😊 Hayallerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle... "Ebeveyn olmak, hayat boyu süren sürprizlerle dolu bir yolculuk; bavul hazır olsun!" 😄
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 9 ayHayır istemem aşık olduğum kimse yok. Çocukla falanda uğraşamam dertsiz başıma dert alamam böyle kafam rahat
30 Yorumla
u 9 ayOyş ayaklara bak 🫠 nasip kısmet her şey.
15 Yorumla- 9 ay
Özendirme tamam ddj
- 9 ay
Canımsın:) hayırlısı.. b
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
9 ayHerkesin bir hayali vardır. 😃
02 Yorumla- 9 ay
Benim de çocukluğumda hayalim ,( ya çocukluk hayali de böyle olmazdı ama oldu iste😁), bir çapın, bir hafif kakao renginde Afrikalı az pişmiş tam kararmamıs , bir Koreli, bir de Türkiye'den dört kızla evlenmekti.
Sonuç: 0😂😂😂
Üçün birini bile alamadık 😁😂😂
9 ayErkek annesi olmak istiyorum. Bu kız çocuk sevmediğim anlamına gelmiyor kimse duyar kasmasin lütfen.
37 Yorumla- 9 ay
Aldım canım 💖❤️
- 9 ay
Sen de bal🫶🏻💖
- 9 ay
İnsaAllah olursun, memlekete milletimize sizlere hayırlı evlatlar yetistirirsin
- 9 ay
🙏🏻🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlk önce sağlıklı olduktan sonra bir tane kızım olsun isterdim
33 Yorumla- 9 ay
Ya kız çocukları çok tatlı. Gorseldeki bebisin formaya bak 😀
u 9 ayevet çok güzel maşallah minik aslana :)
- 9 ay
Oy tam yemelik🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
9 ayİsterim. Erkek olmalı. Kızım da olsun ama 2 tane sağlıklı oğlum olmasını istiyorum. Nedeni beni bağlar duyarak gerek yok.
13 Yorumla- 9 ay
Peki.
- 9 ay
Teşekkürler Sinem. Gene sormuşsun bu arada. Güzel soru.👍
- 9 ay
Teşekkür ederim😇
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
9 ayEvet nişanlımla Tabii ki Allah nasip ederse sağlıklı bahtı güzel bi kız bebeğimiz olsun istiyoruz 🥰🙈
12 Yorumla- 9 ay
Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰❤️🙈
9 ayTabii ki bir bebeğim olsun isterdim burada cinsiyet önemli değil sağlıklı olması önemli ama en çok kızım olsun isterdim
11 YorumlaTabii neden olmasın havuçlu kekim, sağlıklı olsun ama gönlüm kızdan yana olacaksada 😄
24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Özellikle aşık olduğum insandan kız bebeğim olsun isterdim.. hayal olarak kaldı:(
211 Yorumla- 9 ay
Bende aynı durumdayım üzülme
9 ayÇok isterdim , kız erkek fark etmiyor ikisi de candır ya 💕
12 Yorumla- 9 ay
💕
9 ayAşık olduğum kişiyle evlendim zaten ve bir oğlumuz var çok şükür.
12 Yorumla- 9 ay
Amin cümlemizin
9 ayÇocukları severim ama bakmayı sevmem kararsız kaldım sjsjsjs
13 Yorumla- 9 ay
Evet sjsjsj
- 9 ay
Her yönden zor ses kaldıramam 😂
9 ayKız çocukları çok tatlı ya, umarım ben de tadarım bir gün
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayYani öyle bir planım yok ama doğru kişiyle neden olmasın?
12 Yorumla- 9 ay
🩷
Tabiki isterim önce sağlıklı olsun ikisi de olsun 😇🥰
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İstediğim kişiyle evlendim bir oğlum bir kızım oldu
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayKız bebek isteriz. Fenerbahçe formalı olacak, tadından yenmez
12 Yorumla- 9 ay
Eyvallah kardeşim, senin de
9 ayİnstada sürekli reels çıkıyor karşıma tatlı kız çocukları ve babaları, insanı aşırı özendiriyor açıkçası. Kızım olsun isterdim
10 YorumlaKimseye aşık değilim ama tabi sevdiğimle evlenip aile kurmak isterim yani
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
9 ayCinsiyeti önemli değil. Sağlıklı olsun da o yeterli.
10 Yorumla
9 ayİsterim tabi, çocuk konusunda ise sağlıklı olması temennim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. En çok istediğim şeylerden biri ama çok uzağım buna aday adayım dahi yok hayata çok geç kaldım… evlat konusunda kıza biraz daha yakın hissetsem de hayırlısı sağlıklısı…
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
9 aykim istemez bunu ya? saglikli olsun tabi ama kiz isterim once bi tane. sonra bi tane erkek. kizim bana benzeyecegi icin babasini cildirticaz ya dehset guzel bi hayat
06 Yorumla- 9 ay
ay dur aglicam 🥹
- 9 ay
ay isirmalik cildiriyorum ya
- 9 ay
masallah oyyys
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 ayIlk Kizzz olsun kizz 😅
23 Yorumla- 9 ay
Hayırlısı 🤎
9 ayNe tatlı soru.. isterim tabi ki, kısmet olursa İnşallah kız da olsun erkekte olsun güzel arkadaşım 🥰💕
02 Yorumla- 9 ay
İnşallah kalbi güzel arkadaşım 🥰💖🙏🏻
9 ayBen çocukluk aşkımla büyümek her anımızı beraber yaşamak isterdim. İnsan sevince geçen yılları bile kıskanıyor... bebeğe gelince cinsiyeti farketmez sonuçta aşkın meyvesi 👌🏼
00 Yorumla
9 ayHep oğlum olsun isterdim canavar yeğenimi gördükten sonra kızım olmasını diliyorum 😂😂 ama önce birine aşık olmayı beceremem lazım 😂
03 Yorumla- 9 ay
Allah bagışlasın😇
- 9 ay
Sağol Allah razı olsun 🤗 senin de dileğin gerçek olur inşallah 🤗
- 9 ay
Ya tesekkur ederim canim🤗🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayAşk birleştirmez.
Sevgi , saygı , sadakat , mutluluk birleştirir.
O nedenle yukarıda yazdığım kriterlerde biriyle gayet tabi hayatımı birleştirmek ve meyvelerini toplamak isterim.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayKim istemez ki..🥹
17 Yorumla- 9 ay
Kumral elemanla evlenip kumral kız yapma işi💫
- 9 ay
Erkek çocukları da cok tatlı ama sade çocuk halleri tatlı djjdjd
- 9 ay
🥰❤
9 ayİsterdim bir tane kızım olsun yeter 😌🧚
15 Yorumla- 9 ay
Sağlıklı olsun da ☺️🤗
- 9 ay
Evet 💝
- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 9 ayKız olursa müko olur👏👏
12 Yorumla- 9 ay
Çok tatli
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet bana benzeyen bir kızım olsun isterdim 😃🌸
13 Yorumla
9 ayayyyy isterim tabi bir kız bie erkek ikiz olsunn
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşık olamam artık. Belki alışırım ona. O da yok ya gerçi. Benden de zaten geçti.
Şarkı sözü gibi oldu, soru cevabını buldu🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 3-5 sene içerisinde savaş çıkacağını cümle alem biliyor ve hala romantizm peşinde koşanları görmek insanı üzüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBebek sevmiyorum. çocuk doğurma hayalim yok :d Umarım isteyen kalbi güzel insanların olur :)
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayKim istemez ki sağlıklı olması önemli cinsiyet farketmez
02 Yorumla- 9 ay
Yani
Aşık olduğum sevdgm insanla tabiki isterim. İkimize ait bişey, mükemmel bişey bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 9 ayAşık olduğum kişiyle evlendim de şimdilik bebek istemiyorum...
00 Yorumla hissizim artık muhtemelen aşık olmayacağım. ama isterdim
00 Yorumla
9 ayBir kız çocuğum olsun isterim kızlar hem daha sakin hem daha temiz hem daha vefalıdır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gönlüm kızdan yana, annesine çeksin ama shshs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Erkeğin gönlünde herzaman bir aslan yatar ama dişi ama erkek 🙏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun da.. İsterim tabi ki. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsterdim bir aile olmak tamamlanmak çocuğu da sağlıklısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. İstedim tabi ki, mümkünse erkek olmasını isterdim 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayKız olsun erkek çocuklar duvarlara tırmanıyor hep bir şeyler fırlatıyor kafamıza
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
9 ayBunları düşünmek çocukça benim için herkesle bu hayaller kurulmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
9 ayisterdim cinsiyet farketmez
12 Yorumla- 9 ay
icardi :) çok tatlı olmuş inşallah bize nasip böyle :)
9 ayİsterdim ama henüz karşıma aşk çıkmadı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bebek düşüncem yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
9 ayBebeğim olsun istemezdim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kız Bebek hayalim 🥲💕
00 Yorumlaİsterim elbett
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
9 ayUzaylı olsun dbd
00 Yorumla
9 ayCinsiyet önemli değil ya sağlıklı olsun yeter. Bebek dediğin şey zaten aşkın meyvesi değil mi?
00 Yorumla
9 ayKız çocuklarını çok severim 2 kız bir oğlan olsa iyi olurdu
02 Yorumla- 9 ay
Gönlümden geçen bu ama allah ne verirse sağlıklı olsunlar da
9 ayKız tabi ki ikisini aynı kombinle görmek evde iki prenses…Ama hayaller
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sağlıklı bebek isterdim
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026