Yanlış yapan insana kendimizce cezasını vermezsek bu insan ; bizim tepemize de çıkar, hataları yapmaya devam eder çünkü biz zaten onun gözünde enayi konumunda oluruz.⚡

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış yapan insana kendimizce cezasını vermezsek bu insan ; bizim tepemize de çıkar, hataları yapmaya devam eder çünkü biz zaten onun gözünde enayi konumunda oluruz.⚡

Ediyor genelde, bir insanın değişmesini beklemek hata bence. İkinci Şansı veriyorsun sonra bin kere pişman oluyorsun, o yüzden büyük hatalar asla affedilmemeli
Doğru..
Bu hatanın ne olduğuna göre kişiye göre değişir. Kesin cevap vermek güçtür bu soruya. Şayet yapılan hata bilinçsizlikten veya tecrübesizlikten kaynaklanıyorsa, daha dikkatli olunur. Lakin bu karakter ya da menfaati etkiliyorsa hatanın tekrar edilmesi yüksel olasıdır. Elbette bu iki kişinin samimiyetinede bağlıdır. Yani değer verdiğin bir kişiye karşı yinelenen hatalar yapmayı kolay kolay kimse göze almaz.
Hatalar affedildiğinde tekrar edebilir, çünkü insanlar bazen affedilmeyi yanlış anlar ve davranışlarını sorgulamaktan kaçabilir. Ancak, affetmek her zaman karşımızdaki kişinin hatalarını unutarak susmak anlamına gelmemeli. ✨
Eğer durumu açıkça ifade eder, sınırlarını belirler ve kararlı bir şekilde durursan, aynı hataların tekrarlanmasına da engel olabilirsin. Bu dengeyi kurmak önemli. Affetmek bazen bir ders, bazen de bir ikinci şanstır. Ama kendine saygıyı her şeyin üstünde tutmayı unutma! 💪❤️
Cevap
21Cevap
Kimsenin hatasını asla affetmicem, gene aynısını yapiyorlar.🌸
🩷.
Merhaba,
Test ettim, defalarca tekrarı oldu, olmuştu! 😅
En ufak tolerans göstermemeli ve şans vermemeli diye düşünüyorum artıkın...
Hatalar her zaman tekrar ediyor. Hiçbir insan değişmeye çalışmıyor, bir kere affetti yine etsin diyor. Affetmemek lazım.
Evet eder kimseye ikinci şans verilmemeli büyük hata olur.
Affedince insanlar bu durumu kendisine hak zannediyorlar ve tekrarlama yanlışına düşüyorlar..
karşımda ki insanın tekrar aynı hatayı yapmayacağına güvendiysem affederim. ama hatasına ve kim olduğuna bağlı bu konu
Hatasına bağlı. Ama bir kez o hatayı yapan artık hiç yapmayacak olsa bile yapabilecek potansiyeli olduğunu görmüş olacağız o yüzden hata hatadır
Hatanın önemi önemli isteyerek mi istemiyerek mi oldu veya hangi konuda oldu bunlar önemli keşke biraz detay verseydinn bayan
Eder. hayatımda maalesef öyleleriyle çok uğraşmak zorunda kaldım, o, ve onlara ceza vermeyenler. hiç de affedemiyorum
İnsan hatalarından ders almalı... Almıyorsa, aynı şekilde devam ediyorsa, boşa kürek çekmeye gerek yok.
Evet, tekrar eder. Çünkü hatayı yapan affedici tavırdan doğan rahatlıkla yüz bulur ve yine aynı hataları tekrarlar çekinmeden...
En küçük hatalar bile sürekli olarak tekrar edildiğinde soğutuyor nitekim. Yani çok da affedici olmamak lazım.
Evet hatalar affedildiğinde tekrar eder bazı hatalar kolay affedilmemeli
Hataya sertçe cevap vermek en güzeli. Herkes haddini bilmeli
Eğer gerçekten o kişinin karakteri düzgünse bir hata yapmaz yok eğer karaktersiz ise devam eder
Yapılan hatalara bağlı büyük hataları affetmem asla
Büyük hataların affı tekrar yapılacağının altına atılmış imzadır.
Eder insanı değiştiremez ve bir daha yapmayacağının garantisi yoktur
insanlar değişmez hata 2. kez tekrarlanırsa kasıttır o hata değildir
İlk yapılan yanlışa kaza, ikincisine hata, üçüncüsüne ise tercih denir. 3. den sonra döveceksin.
Farkında ise tekrar etmeyebilir.
Erkek ısrarla eder s*iklemez kimseyi
Çoğu zaman öyle olur
Çoğunlukla evet çok az kişi sözünü tutabilir eğer içinde biraz insanlık varsa
Çoğu zaman tekrar eder.
İyi bir ceza olmalı ki devamı gelmesin
Tekrar edenlerin gözümde değeri düşüyor
Çoğu zaman ediyor maalesef
Maalesef ediyor
Eder diye düşünüyorum…
Evet maalesef çok haklısın
Gereksiz af pok getirir