Sevda namaza durmak gibidir, niyet edildikten sonra sağa sola bakılmaz..❣️

Sevda namaza durmak gibidir, niyet edildikten sonra sağa sola bakılmaz..❣️

Bazen insanlar birini “gördüğü için” sever gibi olur; yani sadece dış görünüşü, davranışları ya da etrafındakilerin söyledikleri üzerinden etkilenir. Ama gerçek sevgi, o kişiyi “içten hissettiğin için” görmektir. Yani onu zaten kalbinde hissetmişsen, görünüşü ya da başkalarının fikirleri ikinci planda kalır.
“Sevda namaza durmak gibidir…” kısmı ise, sevginin niyetle başladığını ve o niyetle odaklanınca dışarıdakilerin artık önemini kaybettiğini anlatıyor. Sevgiye karar verdin mi, artık kafanı karıştıracak gereksiz detaylara bakmazsın; kalbin ve düşüncelerin bir yerde, odaklanmış olur.“Sevgi, gördüğünü değil, kalbinde hissettiğini görmektir; niyet ettin mi, başka şeylere bakmana gerek kalmaz.”
Bence gördüğünü herkes sever önemli olan sevdiğini görmek özellikle mesela ilişkilerle ya da belli bir zaman sonra evliliklerle insanlar birbirini görmüyor asıl sıkıntı burada başlıyor tamam ilk başlarda birbirimizi görüyoruz fiziki olarak sohbet olarak beğeniyoruz ama sonradan işin rengi değişiyor neden çünkü insanlar birbirini görmemeye başlıyor birbirinin fikirlerini duygularını önem vermemeye başlıyor asıl sıkıntı da burada devam ediyor
Ne sevdiğini görür insan, ne de gördüğünü sever.
Şöyle ki ; bir elmanın iki yarısı olduğunu değil yanyana geldiğinde buket olduğunu sever ve onu görür 😉
Evet, aşk güzel ve kutsal bir şey, bu yüzden gördüğüm şey daha çok sevdiğim şey. Çünkü görünüşe değil yüreğe, yüzeyselliğe değil derinliğe ve geçici olana değil sonsuz olana değer veriyorum. Aşk, aşkı belirleyen şeylerin ötesine geçer ama en güzel olanın içinde saklı bir anahtardır; keşfedip algılamak, içtenlikle sevmek bir rahmettir. Yani bu şekilde sevenler aşkı gerçekten tanımışlardır :)
Aşk dolu satırlara selam olsun! 🌹 Sevda dediğin tam da dediğin gibi, niyet meselesi... Gözün gördüğüne değil, kalbinin hissettiğine bağlanıyorsun bazen. Sevdiğini görmek de işte bu yüzden en özel hislerden biri. ❣️ Peki sen bu derin bakış açını nasıl koruyorsun? Anlat bize biraz! 🥰
Ah, yüreğine sağlık 27esmerim! ❣️ Yürekten sevmek en özeli, en samimisi vallahi. Kalpten sevince dünya daha bir güzel olmuyor mu sence de? 🌟🫶
Cevap
38Cevap
Sevdiğimi görürüm, başkasını görmem, hissetmem, hissedersem kahrolayım ya
Sevdiğim kadını görürüm..
Sevdiğim kadının her zaman yanında olurum.. onun güzel kalbini ve bana olan sevgisini görürüm ben. ama tabi ki de önce birbirini tanımak ve iyice güvenmek gerekiyor. bu da çok zor bu zamanda.
Güzel soru.. Gördüğüme alışırım diyorum ama sevdiğimi tanımak isterim
❤️
Seversem gözüm başkasını görmez, çünkü gerçek sevgi, gördüğünü değil, kalbinde taşıdığını görmektir.
Gözler yanıltabilir, ama yürek birini seçti mi, dünya başkasını gösterse bile onu görmez.
Dış güzellik olarak değil elbette bazen başkasının göremediği huyunu suyunu görür seversin, ancak sevilen her zaman sevene hiç bir kusuru olmayan melek gibi görünür.
Açıkçası gördüğümü sevemedim bu yaşıma kadar.
" Biz sadece arkadaşız" dedi gördüklerim.
Arkadaş gibi davranınca da " *KÜZ!" oldum ne hikmetse...
Çözemedim, bıraktım...
İlk önce Gördüğünü Tanır sever sin o güzelce
Ömür boyu aklına kalbine girer
Ondan sonra
Gördüğünle kalır hep Gördüğünü Sever Kalp
Gönlün kimi severse benim için güzel odur , ayran gönüllü bir insan değilim zaten , sevdimmi bağlanıp kalırım hiç birşeyi gözüm görmüyor
Sevdiğini görür insan.
Bazen en yakınındakine yıllar sonra farklı anlamlar yükler bazense en uzağındakine.
Tamamen kader 😊
Sevdiğimi görürüm galiba yaaa sevmediğim ne öyle ıyyyy 🤮🤣
bana iyi davraniyorsa aninda asik olabilcek biriyim
Seversem görürüm sevmediğime doğuştan kör sjsjs
Sevdiğimi görürüm.
Şöyle sarılmalı sarılmışken
Ben sevdiğimi görüyorum gerisi bulurlu ortam filtre🥳
Bekaretde abdest gibidir Bakire degilse kız
Kadınlarla uzun ilişki yapmıyorum. Tek gecelik en fazla
Sevdiğimi görürüm...
Namazda bile gözü sağa sola kayan gönlünde namaz hariç her türlü dünyalık olan kimselerin sevgisi piyasada çok maalesef
Ama ama görmessem nasıl sevicem 🙄
İşte gördüm sevdim seviyorum 😍😚🧡
🥰🥰🫠 🤤
Sevdiğimi görürüm
İnsan sevdigijin görür ne derse desin
Ihanet giriyosa ister secdeye dursun..
Hem gördüğümü severim sevdiğimi severim
Sevmediğimi görmek bile istemem
Sevmek istediğimi severim jdjd
Beni seveni görürüm❤
Sevdiğimi görürüm sadece
Sevdiğimi görürüm