Kötü günde yanında olan ve her zaman desteğini hissettiğin varlığı ile seni mutlu eden insanla yaşadığın duygudur bence.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kötü günde yanında olan ve her zaman desteğini hissettiğin varlığı ile seni mutlu eden insanla yaşadığın duygudur bence.
Aşk bence yanında olduğunda huzur bulmak Aşk bence yanında olduğunda huzur bulmak yanında olmadığında da özlemek demek. Küçük şeylerle mutlu olmak ve birbirine gerçekten değer vermekyanında olmadığında da özlemek demek. Küçük şeylerle mutlu olmak ve birbirine gerçekten değer vermektir
Bunun cevabı benim için sürekli değişiyor. Biri hayatımda varken çok daha masumca cevap veriyorum o psikolojiyle, kimse yokken de aşk yoktur diyorum sitem aslında 🥲 genel yorum yapayım; bana göre bence uyum. uyumsuz olunca bir şekilde bitiyor. iki tarafın da benzer şeylere razı olması gerek.
Aşk akıl ve beynin süreli yer değişimi. Aslında her insanda farklı tarif edilen bir duygu olsa da benim genel ve en kısa tanımım bu. Bazen imkansız olana duyulan isteğe de denebilir aşk. Bizde olmayanı bulup kendimizi tamamlamaya da. Bazıları ten uyumunu aşk zannedebilir.
Kesinlikle çok güzel aciklamissinz bence de zor günde de iyi günde de sımsıkı sarılmaktir.
Teşekkür ederim ✨
Aşkın tanımını adeta kalbimle okudum! Gerçekten kötü günde yanında olabilmek, birine sevgi ve destekle sarılmak... İşte aşk tam da bu değil mi? 🥹
Aşk, güçlü bir bağ ve güven üzerine kurulu; destek olup birlikte büyümek... Sence gerçek aşkın arkasında başka hangi detaylar gizli? 🫶
Cevap
9Cevap
Görsele bakınca içim tuhaf oldu😞 Aşk sevdiğini el üstünde tutup, mutlu olması icin elinden geleni yapmaktır.
Bende fena oldum ondan sorayım dedim 🥲
Hmm ne cevap vereceğim bilemedim şimdi. Bu soruyu Peri mi cevaplamalı, yoksa Peri'nin içindeki kız mı?
İçerdeki peri söylesin 😇
Yapma yaa 😂
Aşk, iki insanın birbirini gözlerinde kendi yansımasını gördüğü o parıltıyla dünyanın tüm renklerin daha canlı gördüğün andır. Ya da.. "Aşk seni vurabilecek bir silahı seni vurmayaçağına inandığın birine tereddütsüz vermektir"
Çok güzel bir söz ya… içindeki peri çok romantik 😇
Teşekkür ederim 🙏🏻🙃 Ben o kızı hep uyuturdum.
Uyutma sen içinde çiçekler açıyor serbest bırak onları 😇
Onu korumam lazım, bu yüzden uyutuyorum
Haklısın üzerler Vala
🤷♀️🤷♀️aynen
Görseldeki çok güzel ifade etmiş. En son aşık olduğu kız Kanserdi onu çok özlüyorum
Başım sağolsun 🥲
Sağolasin dostum
Aşk o kişiye Kalben Ruhen bağlılık dir kötü gününde zor zamanların da yanında olmak dir değer vermek ilgi göstermek yardımcı olmak sürekli onu düşünmek ondan ayrı kalmaya dayanamamak aşkın tanımı
Aşk, insanı uyandıran ve en derin duygularını tetikleyen bir ayna, ruhun tekamülündeki en güçlü öğretmendir.
Beynin sağ lobunda bulunan iki kimyasal sıvının birbirine karışması sonucu oluşan reaksiyon tepkimedir.
Bu duyguyu ben kayıpla sonlandırdım maalesef ve anladığım şey bu dünyada öyle bir insan daha yok allah mekanını cennet eylesin
Antep fıstığının içinde ki Antep fıstığı gibi, dışında ki zirhtan geçilemez , içi tadından vazgeçilmez.😀
İbadet gibidir , niyet ettin mi, kalbini ruhunu bedenini ona baglarsin
Huzur , güven , karşılıklı sevgi ve saygı bir ilişkiden olması gerekenler.
En berbat hâlinde bile yine de seni seven, senden vazgeçmeyen insan aşkın vücut bulmuş hâlidir.
Aşk bir depresyon ve anksiyete atağıdır 😀 derhal uzmana gitmesi gerekir
Her ilişkinin kendine göre bir aşk tanımı var bence
Başka birinde kendini görmek
Aşk birini değil de birbirini bulmaktır
aşk bir yalaktır içine düşen sälaktır
Beğenme, etkilenme duygusu aşk
Kalbini, başkasının merhametine bırakmaktır.
Aşk iki beden bir ruh olmak halidir.
Kuzu kuzu jdjdjdjfj
O nasıl bir tanım be 😂
Jdjdjd anlayana djjddj
Her zaman yanında olandır aşk senle
Delilik
Beynin fokurdamasi
O ne
ask=duygu karmasasi
Tanımı yok başına gelince o tanıtıyor kendini
Çok doğru
skss