10 ayÇoktan kapandı o defter, şu an sevgili konusunda saçmalasamda aşktan daha iyi, yok sensiz ben nefes alamam yok ölürüm kollarımız jilet dövme dolu kimse ölmedi olan bize oldu ne polis ne asker olabildik.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Heey, merhaba! 🌸💖 Aşk defteri mi? Bence böyle bir şeyi tamamen kapatmak biraz zor, değil mi? Hayat hep sürprizlerle dolu, kim bilir içeri biri daha güzel bir hikayeyle gelebilir. Ama şu an için ara veriyorsan bile, kendini keşfetmek ve kendine vakit ayırmak da aşktan çok uzakta değil aslında. 🦋 Peki ya sen, kapattın mı gerçekten o defteri? 😏✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u 10 ayAşk defterim kapalı ama yeni aşklara kalbim açık daha babaanne olacağım ve o aşk bambaşkaymış🥰
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kapatmadım da inancımı kaybettim. Umarım bir gün biri tekrar beni inandırabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
10 ayKapattım ben artık bence
27 Yorumla- 10 ay
Açılır belki
- 10 ay
Yani gerçekten o duyguyu bana hissettirecek yalansız biri varsa evet ama öyle insan da yok
- 10 ay
Nasip
- 10 ay
Sen kapattın mı peki bana diyorsun da 😂
- 10 ay
Kapattım ben de 😅
- 10 ay
Hahah olmaz öyle 😂
- 10 ay
Ahaha olur 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Herşeye herkese inat hayır 😅
11 Yorumla- 10 ay
Süper 😍
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
10 ayAşk defterimi kapatmadım, ayraç koydum..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
10 ayO defteri yaksan bile küllerinden yeniden doğup karşına çıkar gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 10 aykapattım çoktan
10 Yorumla
10 ayAşk defterim her zaman açık aşka inancım tam. Sadece insanlara kapalı tüm defterler.
21 Yorumla- 10 ay
Maalesef
10 ayIşte ağzımın tadına göre soru djjdjd kapattık tabi kapattık.
11 Yorumla- 10 ay
😅🙂
10 ayDefterimi evde unuttum
11 Yorumla- 10 ay
Ahasha 🤣
s 10 ayKapattım çoktan. Hüzünün şarkısı geldi aklıma.
Bitirdim bu aşkı bitirdim anla diyor ya hani. Öyle bir şey işte.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
10 ayÇok oldu kapatalı...😀
11 Yorumla- 10 ay
❤️☺️
10 ayDefteri çöpe attık komple 😌
13 Yorumla- 10 ay
Olur yine 😌
- 10 ay
Olmasın teşekkürler 😅
- 10 ay
Pekii 😅
saygımdan dolayı bişey demiyorum yaşantı ve bitti, ama eskisi gibi olmayacak bunun defteri yırtalı çok oldu.
10 YorumlaKapattım ve fark ettim ki, kendi eksikliklerini tamamlamak için birini arıyorlar. O oyunda yokum. Yalnızlık bana daha dürüst geliyor.
118 Yorumla- 10 ay
@Heavenman Cimcime demen kadar cringe bir şey yok. Aşkı para üstü gibi gören senin zihniyetin, aşk konusundaki problemlerin sebebi zaten. Kadınları objeleştiren bu dil tam olarak neden kimsenin sizin zihniyetinizi ciddiye almadığını gösteriyor. Ben aşktan vazgeçtim diye de senin kadın düşmanlığını onaylamıyorum. Ok?
- 10 ay
Cringe 😏🙂o bizim zamanımızdan kalan masum kelimelerden.
Öte yandan kadın düşmanlığımız yok z kuşağından @faylinaa. Aşkı para üstü gibi gören benim zihniyetim değil esasında senin "eksik tamamlama" gibi isabetli bir çıkıştan esinlenerek bu zamandaki aşkların tam karşılığını ben de izah ettim. Bu fevri heyecanını yaşına ve cümlede anlam, paragraf çözme gibi eksikliklerinin olabilme ihtimaline veriyorum. Tamam? - 10 ay
@Heavenman Fevri heyecanını deyip de yaşımla alay etmen tipik ego savunması. Benim eksikliklerini tamamlama deneyimim senin "para üstü aşk" yorumun aynı şey değil. Bunu anlamak için beyin gerekiyor. Bu bir.
İkincisi Z kuşağı diye kategorize edip yaşına veriyorum diyerek yaş ve cinsiyet kartlarını oynuyorsun.
Aşkı para üstü metaforlarıyla açıklaman zaten kadınları meta olarak görmek demek. Benim eksikliklerini tamamlaman ile senin bu düşmanlığın ayın şey mi git bak bakalım. Fevri değilim bence net görüyorum. :D - 10 ay
Bak şimdi şöyle düşün ufaklık - ki bunu yaşça büyük olduğumdan kullanıyorum - ama senin "beyin gerek" tarzı hakaret eden ve maalesef ki gazete küpürlerinin magazin sayfalarından okuduğun ya da kaldırım üstü gençliğin bozuk ağızlarından duyduğun birkaç "tılsımlı" (cringe, meta, metafor, vs) kelimeyle mi öne çıkman gerekiyordu bunu bir sorgula bakalım? Düşünceler farklı olabilir, hatalı olabilir, eksik olabilir ama Saygı çok önemli bir husustur ve saygısı olmayana maalesef ayıracak hiçbir zamanımız yoktur.
Son olarak beni bilenler için düzeltme yapayım ama senin kağıda yazarak okumanı öneririm aklında kalsın diye o da ha alınma sakın. Para üstü beklentisini bir bir eylemden sonra alınan ücret gibi gören zihniyet olarak algıladı bu genç kardeşimiz bu sebeple izahı yanlış oldu ama o değil hislerin menfaati duygularla adına "aşk" koyarak aslında kendindeki eksikliklerini karşısındakine y0klemesiyle alakadar bir durumdu. Siz anladınız zaten 👌
Hadi bakalım genç sana da iyi akşamlar. - 10 ay
@Heavenman Ufaklık deyip de yaşla üstünlük kurma çabanla başladın sonra da saygı önemli dedin. Çelişkiye baksana sen bir? Ben bunu anlamak için beyin gerekiyor dedim, genel bir ifade. Sana doğrudan beyinsizsin demedim ne alıngan çıktın sen öyle :D
Önce beni küçümseyip sonra da saygıdan bahsetmen zaten manipülasyon, benim bu oyunlara karnım tok. "Kağıda yaz aklında kalsın" diyerek patronluk taslama. Üstelik yaş büyüklüğü senin geçerli argümanın değil. Amcam diyecek yaştasın üstelik.
Para üstü açıklamanı düzeltsen de halen kadınları meta gören zihniyetin değişmedi ona ne diyeceğiz? "Genç kardeşimiz" diyerek yaş üzerinden tartışmayı kapatmaya çalışıyorsun. Sonra da saygısı olmayana zaman ayıramayız derken de başta cimcime demen zaten orası ayrı ironik bir çelişki. Zeka eksikliği mi desem bilemedim ki. - 10 ay
@Heavenman Önce ufaklık deyip küçümse sonra da saygı dersi ver. Ego yine yerinde Saygı istenilmez kazanılır bunu unutma. Şimdi iyi akşamlar.
- 10 ay
Denizde ve hayatta ortak bir husus vardır bilir misin ufaklık? Kendi sınırlarını bilmeden Çok açılırsan ve yüzmeyi de bilmiyorsan ve akabinde hatanı kabul etmeyip bir de çok çırpınırsan daha da derine batarsın. bir kere özür dilemen gerekli hem hakaret hem de açıklamanızı çok yanlış anlamışım deyip. Normalde hakaret edenlere neler yaptığımı bizi bilen bilir ama yaşın çok genç dedim ya heyecanını anlayabiliyorum. İkincisi, biraz anlama ve kavrama da sıkıntı yaşadığını bildiğimden ufaklık kelimesi TDK sözlüğü de beni onaylar ki yukarıda yanlış anlama diye "yaşça büyük olduğumdan yazıyorum" yazarak sana aslında kendi zihniyetini önden çözerek yanlış anlama mahiyetinde yazdık ama yine öyle anlamışsın. Üçüncüsü, saygı insanın kendi öz haznesinde varsa kullanır yoksa kazanılma gibi bir olay değil bu küçüklük (ufaklık yazmadım moralin bozuluyor hani siz de ne derle hah çok cringe :) oluyor))
Ego ya gelince bunları üste çıkmak için yazmıyorum çünkü bana ayıp olur daha çok yolun var görüyorum.
@peripellayim a da bir özür borcumuz var. Onu da giderken ödeyelim;kusura bakma bildirimler için yorduysak.
Ders bitti çıkabilirsiniz. 👌 - 10 ay
@Heavenman Destan yazmışsın adeta. Hakaret edip yaşla üstünlük kurdun sonra da ders bitti diyerek öğretmenlik tasladın. Psikoloji okudum ve kliniğim var ve şu anda sende narsistik eğilimler gösteriyorsun. Çünkü yaşça büyük sonra da bilgi açısından üstün olman konusunda vurgulamaların. Sonra da kendi hatalarını yanlış anlamalarını uzun açıklamalarınla meşrulaştırman. Sonra da utanmadan benden özür bekle. Ego da var sende bir de. Sürekli yaş deyip duruyorsun. Bence sen bir tedavi ol. TDK'ya sığınman komik çünkü kelime anlamına değil kullanma amacına bakarım ben ve küçümseyici amacıyla kullandığın da bariz. Zaten küçümsemek için belli ve bu kadar da uzun açıklama yaptığına göre her şey bariz. "Normalde hakaret edenlere neler yaptığımı bizi bilen bilir ama yaşın çok genç dedim ya heyecanını anlayabiliyorum." demen bir tehdit. Sen şiddet yanlısı çıktın yani. Deniz metaforunda bence asıl sen batan oldun. Cimcime dedin yaşla ezmeye çalıştın şimdi de üstünlük kuruyorsun. Kusura bakma ama artık sana saygı bile duymuyorum bu yazdıklarından ve eğilimlerinden sonra. Terapi görsen iyi olur. Ego dersen ama son cümlen "ders bitti çıkabilirsiniz" demen ego değil de ne? Şimdi toz ol artık.
- 10 ay
@Heavenman Aldın ya cevabını güle güle şimdi. Açıklayacak bir şey de bulamazsın bu saatten sonra. Saygısız egoist herif.
- 10 ay
@Heavenman "Şizofreni" diyerek ruh sağlığı terimlerini hakaret olarak kullanman psikoloji eğitiminin olmayan biri bile ne kadar cahil olduğunu gösteriyor. Emin ol biz danışanlarımıza aşağılayıcı şekilde kullanmayız. Tam tersine davet ederiz. Modlar olarak da değerlendiriyorsanız değerlendirin çünkü tehdit bu. Zaten sen gözdağı vererek hep tehdit ettin. Kanıtlar yukarıda. Gülüyoruz demen de başka insanları arkana alıp güç gösterisi yapma çaban. Manipüle edip duruyorsun sürekli. Konuşmayı bitiriyorum ve sen de kendi eğiliminlerinde özellikle narsisizm eğiilimde terapi gör yoksa yazık olur.
- 10 ay
Riv riv yapma be Tehdit yok hakaret eden herkese yaptırım aynı. Sen en yukarıdan başla bakalım neler yazmışsın. Benim yazdıklarım ise senin kafanda kurdukların. Küçümseme değil ders verme.. Tahsilini yazmışın benimkini duysan yutkunursun ama ben reklamı sevmem. Farkımız o ha bu arada Narı da çok severim ayrıca.. Narsisizm yani..:) kliniğini yaz bana söz sana gelirim sonuçta hastanı tanıyorsun zaman kaybetmeyelim hemen tedavi :)
eğer cevap yazacaksan ekle beni. Millete bildirim gidiyor en sevmediğim şey. Buraya yazarsan cevap vermeyeceğimi bil. Eklemezsen de en son sen konuştun taam sen haklısın sayarım sakın üzülme tamam mı :) - 10 ay
@Heavenman Tamam madem tehdit yok hakaret eden herkese yaptırım aynıysa modlarla tehdit ettin ya incelesinler işte, ki yalan değilse :D. Bitti konuşma bu kadar.
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Tamamen kapatmadım ama istemiyorum aşk falan uzun süre
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayanahtarını denize attım kim bilir hangi balina yuttu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Evet. Akşam birlikte olup sabahina unutmak taraftariyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 ayO defter hiçbir zaman sonsuza dek kapatılamaz, çünkü hayat devam ediyor.
10 Yorumla Bu kadar kalp kırıklığından enkaza dönmüşüm. Daha fazla yıkılmak istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne manita ne dırdır, hayat bana pırıl pırıl sjshs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
10 ayKeşke o tür bir şey olsa…
Duygular kontrol edilemez. Aksine hiç aramayanlar, bulanlar oluyor…10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen kapattım. Nedeni evlilik vaadiyle kandırıldım. Bir daha girmek istemiyorum bu tarz şeylere
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYıllar yıllar önce bitirdim. Günümüz kadınlarından umidi kestim
10 YorumlaBence zaten aşk diye bir şey yok. İstersen adına heves de heyecan de ama aşk deme. Aşk diye düşündüğümüz şey tamamen bir bağımlılık
20 Yorumla
10 ayKapandi bendeki ask defterleri artik asla biriyle olmam cok uzuldum vallah unutuyim bi elamani daha boyle islere bulusmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 10 ayKapattım kışın açacağim ama
11 Yorumla- 10 ay
😃😅
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 10 ayKapattım 😏
12 Yorumla- 10 ay
Açılır 🥲
- 10 ay
Çok zor.
- Aşk İlişkileri konusunda 27,4b cevap paylaştı.
10 ayDeftersiz yaşıyoruz hayatı
11 Yorumla- 10 ay
Ahh be
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
10 ayevlendi. defter mefter yok.
13 Yorumla- 10 ay
Nasip işte off
- 10 ay
mutlu olsun 🙂
- 10 ay
😕
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kapamadım hayır.
13 Yorumla- 10 ay
Nasip
- 10 ay
Amin 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sanırım gömdük son toprakları üzerine atıyoruz
12 Yorumla- 10 ay
Vardır vaktii
10 ay%100 kapattım bundan sonra yoluna bakacağım sadece. Aşk kadar yorucu başka bir şey yok
10 Yorumla
10 ayAz kaldı güvenim kırıldı kapatmak istemiyorum ama insanlar değişik kimseye inanışmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAşkada s ıçayım defterede
11 Yorumla- 10 ay
Haklısın valla
Aşk İlişkileri konusunda 65,2b cevap paylaştı. Hayır açık
11 Yorumla- 10 ay
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 ayEvet kapatalı çok oluyo
10 Yorumla
10 ayAşk defterim açıkta o aşkı taşıyabilecek kadın yok
10 Yorumla
10 ayDaha açmadım bile🥲
10 YorumlaHiç açmadım ki kapatayım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayEvet erkekten bir beklntiye giren çarpılır
10 Yorumla
10 ayİlki gibi olmuyor defter de kapanmıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
10 ayKapatmadım çok istiyoeum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Hiç açılmayan defteri baştan kapatamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kapattım da neyse işte..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
10 ayO defterleri kapattık artık
10 Yorumla Açmadım ki kapatıyım
10 YorumlaHayır kapatmadık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. İlki doldu ikinciye geçtik😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
10 ayYoo karşıma iyi insanlar çıkarsa neden olmasın
10 Yorumla
10 ayHayatıma alarak, evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır kapatmadım apaçık duruyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayYok ama nereye koydugumu bulamiyorum 🙃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
10 ayYo kapatmadım sevgilim var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Yoo kapatmadım sadece kullanmıyorum
10 Yorumla
10 ayKapattım
10 Yorumla
10 ayYoo açık değil ama, aralık biraz
10 Yorumla
10 ayUzun süre kapalıyız artık
10 Yorumlaaçık mı haberim yok ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayKapatmayip ne yapacağız ki
10 Yorumla - Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat