Düşüncesiz sevgili sorunsalı?

Selamlar. Benzer bir soru sormuştum aslında ama ikna olmadım yine soruyorum :) 2 aydır yolunda giden bir ilişkim var bir iki hafta önce inişli çıkışlı bir dönemden geçtik hatta ayrılık noktasına kadar geldik. İnce düşünceli değil, bana kendimi değerli hissettireceği bir şey yapmıyor. Yan yana çok iyiyiz bu arada ama bir dal çiçek bile almadı mesela. :) Hayır ben demet demet çiçek alsın falan da demiyorum, dalından koparıp verse bile cidden bununla yetinebilecek biriyim. Bunu açık iletişimle kendisine de söylemiştim bu arada ve sonu tartışmayla bitmişti. Ha ilişkinin genel akışı kesinlikle kötü değil ama bu düşüncesiz yönlerinin de törpülenmesini istiyorum. Yan yana saatlerimiz geçse asla sıkılmayız ama gün içinde merak edip beni aramıyor, alışkanlık haline getirmiş gece uyumadan önce arıyor. Yazışma zaten yok denilecek kadar az. Hayır hayatıma almadan önce sürekli güzelliğimden bahsederdi şimdi o da yok, sinirlerimi bozuyor bu yönleri. Ne yapmam lazım:) ikimizde 35 yaşındayız ve ben evlilik kafasında biriyim. Oyalanacak, sevgilicilik oynayacak vaktim de yok.

Düşüncesiz sevgili sorunsalı?