Bir kızı unutamadığını söyleyip birakti?

Bir çocuk ile konusmaya basladim ancak en basinda bana insanin bir kere asik olabileceğini faha sonralarda denemek denek her iki tarafin da üzülecegi anlamina geldigini söyledi ama pes etmedim yine de denedik. Her şey çok güzel gidiyordu iki hafta kadar konuştuk ve yapamadığını beni sevmeye kendini zorladikça daha da strese girdiğini ve devam edemeyeceğini söyledi ancak o kadar çok seviyorum ki gururumu hiçe sayip en basindan beri denemek istedim onu iyleştirebileceğimi düsündüm ama yapamadim bu saatten sonra nasil davranmaliyim hala hislerim çok fazla ona karşı. Bu kadar denedim çünkü bana o kız ile asla olamayacağını söyledi benim mantıiğima gore de olamayacaksa neden baska biri ile bir şey yaşamasın ki illa unutur yeter ki insan istesin olmayacak şey yok diye düsündüm ama hafife almisim sanirim lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım? Son kez konusalım belki bir şeyleri çözeriz dedi ama ne konusacağız ne diyeceğim onu da bilmiyorum ki daha ne yapabilirim ilahi bir gücüm yok ki ben kendime bir şey hissettireyim.
Bir kızı unutamadığını söyleyip birakti?