Kızlar, sevgilim, eski sevgilim daha güzeldi dedi?

merhaba, ben sevgilimle kavga ettiğimde (ben hatalıydım) exim asla yapmazdı dedi sonra kavgalar büyüyünce exleriyle beni çok fazla kıyasladı ve asla affedilmeyecek ağır şeyler söyledi (attan inip eşeğe binmişim bir örneği) bende çok kırıldım özgüvenim düştü exlerini stalkladım cidden çok güzel kızlardı ve onları stalklamak takıntı haline geldi. Sevgilimi affettim sinirli olduğunu gerçek düşünceleri olmadığını söyledi. Ama çok fazla özgüvensizlik yaşıyorum kendimi çok çirkin , yetersiz buluyorum. Önceden çirkin olduğumu düşünmezdim yani aşırı güzel bir kız değilim ama ortalama biriydim, neşeliydim, akademik olarak başarılıydım doktor olcaktım. Fakat son zamanlarda özgüvensiz hissettiğim için ne sosyalleşebiliyorum, hayatımdaki sosyal çevremden koptum, arkadaşlarımla iletişim kuramıyorum, geleceğim hakkında kötü şeyler düşünüyorum, bazı teşebbüslerde bile bulundum fakat konuyu sevgilime açarak kavga çıkarmak istemiyorum paylaşacağım kimse olmadığı için buraya yazıyorum. Özgüvensizlik yetersizlik çirkinlik hissinden nasıl kurtulabilirim? Yaşamayı bile hak etmiyor gibi hissediyorum.

Kızlar, sevgilim, eski sevgilim daha güzeldi dedi?