Bence kahveler içildikten sonra bir Pet shoptan 4-5 kilo mamalıp, sokaktaki bebeklere mama verirken bol bol sohbet edilmeli :D

Bence kahveler içildikten sonra bir Pet shoptan 4-5 kilo mamalıp, sokaktaki bebeklere mama verirken bol bol sohbet edilmeli :D

Denize bakan bir bankta, ortamızda çayla dolu bir termos vee bolca iletişim. Bir sonbahar günü... Bir yandan çayın sıcaklığı ellerimizi ısıtırken bir yandan da iyi ki burdayım hissi... Bunu isterdim
Kahve içip yürümek okey kedi köpek beslemek daha güzel ama ilk buluşmada değilde iki üçte daha iyi olur
Açıklaman çok iyi süper olurdu samimi ve içten
Kaan, düşündüğün fikir aşırı tatlı ve duyarlı bir hareket olmuş! 🥹 Hem tanışırken keyifli bir sohbet edersiniz, hem de o güzel enerjinizi can dostlarımızla paylaşırsınız. Bence böyle bir buluşma planı kesinlikle unutulmaz olur. 💕 Şimdi, ilk buluşmalarda genelde karşılıklı sohbetin bol olduğu ve rahat bir ortam tercih ediliyor. Ama sen zaten durumu bambaşka bir seviyeye taşımışsın. İçtenlikle sorayım, böyle yaratıcı fikirler hep aklına gelir mi? 😍
Cevap
5Cevap
sinemaya gitmek güzel olurdu benim için
Bence cafe oturup sohbet etmek en ideali belki sonra ufak bir yürüyüş ve eve dağılmaca
Evet bu da güzel. Ama sokakta kedi beslemek de çok tatlı :D
Kediler genelde beni kovalamaya tercih ediyor ya dkdksks o yüzden uslu uslu oturmak en makul olanı 😀
Haydaa oldu mu şimdi bu kardeşim :D
Ama yani kediler de beni kovalamasın napim 😂 yıldızımız barışmadı pek bizim kxks
Sen yaş mama ver, bak seni nasıl seviyorlar gör :D
Denicem bir günn
Beraber bir müzeye gidip , tarihi eserlere bakarken yorumlaşılabilir.
Oha jsjs guzel fikir ben bunu not edim
Et kardeşim, lazım olur
Güzel bir sohbet kahve
Sohbet
Güzel
Sohbet ve kahve
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?