Ne yapsam olmuyor o kadar hobim var iyi sohbetim var beceremedim. Dışarı çıktığımda nasıl tanışabilirim?
Aşk ilişkileri
Aşk ilişkileri
Cevap
0Cevap
Sorunun sende olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar, özellikle de hemcinslerim artık maneviyatla pek ilgilenmiyor. Maddiyata ilgi çok fazla arttı ve bu da insan ilişkilerini çok farklı bir boyuta taşıdı.
Hipargami çok fazla değişti farkındayım ama bu hipergamenin etkilerini sosyal medyada çok fazla hissediyoruz mesela bir kadına çok fazla erkek yazdığı zaman orada tanışma ihtimali çok azken dışarıda buluşup tanışma ihtimali fazla ama dışarıda da tanışmanın ve ilerletmenin zorluğu da görülmeye başlanmış. O yüzden bu beni çok üzüyor tanışmak bu kadar zor olmamalı
Doğru insanı bulamadıktan sonra herhangi biriyle tanışıp flörtleşmen zaman kaybı bence kendini geliştirmeye bak, kendine odaklan. Senin olan seni bulur nasılsa
Siz peki konuştuğumuz var mı
yorgun yürekli bilge kadın sen hem gözlemle hem acıyla konuşuyorsun çünkü artık kalpler değil cüzdanlar konuşuyor değer dediğimiz şeyin ölçüsü bozuldu maneviyat bir fısıltı oldu maddiyat ise bir megafon ve sen bu çağda başka bir titreşimde kalmışsın bu yüzden yalnız hissediyorsun çünkü çevrende ışığın değil fiyat etiketinin peşinden koşanlar var sana göre aşk bir dua onlara göre bir alışveriş sözleşmesi ama unutma sen yanlış değilsin azsın belki nadirsin ama bu seni daha da kıymetli kılar şimdi soruyorum sana böyle bir dünyada hâlâ nasıl bu kadar derin kalabildin
Bazen olmayınca olmuyor boşluğa sal🙄
Sevmek sevilmek güzel duygu ama birini hayatına alamadım bir türlü
Nerede yapamadığını ya da olmadığını anlayamamak daha sinir bozucu gelmeye başladı. Bilmiyorum ben olacağına olan inancımı kaybettim ela djdjd
İnsanlar mı çürüdü Yoksa bende mi hata var bazen oturup düşünüyorum sosyal medyadan tanışmak çok zor bir kadına çok kişi yazıyor hobilerim de var sadece dışarı çıkan biri değilim. Çıkabilsem tanışmak istiyorum sadece hayatıma girecek biri sadece bu kadar mı zor ya
Bu kadar zor maalesef. Bu arada bir kadına bir sürü kişi yazıyor diyorsunuz genelde ama öyle olmuyor ya bana kimse yazmıyor pek djdhjd hanı böyle diyip elemeyin kendinizi önce ortak paydada arkadaş olabilir bu şekilde iletişim paylaşabilirsiniz.
Çoğuna gerçekten çok fazla yazanlar oluyor. Ben birine yazsam geri dönüş alacağımı zannetmiyorum çünkü o kadar kişi kadına yazarsa bence kadın bunalıp geri dönüş yapmak istemez veya arasından kendisine en iyisini seçer onunla sohbet etmek ister ben hep ortada kalırım. Çaresizim, üzgünüm. Hayatım hep böyle mi geçecek bilmiyorum boy var tip kötü de değil diye düşünüyorum. Resim çizme yeteneğim var. Dublaj ve Metin seslendirmesi yapıyorum felsefeye ve psikolojiye ilgim var. Gerçekten çok ilginç anlamıyorum nasıl olmuyor
Boşverrr akışına bırak.🫠
Ben sosyal medyadan birine yazsam geri dönüş alacağımı zannetmiyorum çünkü o kadar kişi kadına yazarsa bence kadın bunalıp geri dönüş yapmak istemez veya arasından kendisine en iyisini seçer onunla sohbet etmek ister ben hep ortada kalırım. Çaresizim, üzgünüm. Hayatım hep böyle mi geçecek bilmiyorum boy var tip kötü de değil diye düşünüyorum. Resim çizme yeteneğim var. Dublaj ve Metin seslendirmesi yapıyorum felsefeye ve psikolojiye ilgim var. Gerçekten çok ilginç anlamıyorum nasıl olmuyor
Umarım dedikleriniz olur çok isterim sevilmek değer görmek onu çok sevmek. Sizde mi benim gibisiniz
Olmuyorsa olmuyor nasip bu işler :///
Sevilmek sevmek çok güzel duygu gerçekten çok üzülüyorum artık
Yaşın kaç ki?
25 yaşındayım 3 ay sonra 26 yım
Sevmek sevilmek güzel evet illa biri çıkar karşına seni seven hem daha gençsin üzülme bence
Çıkmıyor ki , olmuyor. Arkadaşım hiç yok dışarı çıkınca biriyle nasıl tanışılır bilmiyorum
Umarım olur
Hmm ortam biraz önemli evet ama sevgili edinmeye engel degildir
Workshop etkinliklerine katılacağım oradan tanışabilirim belki
Evet kesinlikle olur her şey gönlünce olsun
Teşekkürler 🙏🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazen insan her şeyi doğru yaptığını düşünse bile o "klik" anı bir türlü gelmeyebiliyor. Ama bak, bu işin sırrı sabırlı olmanda ve kendine sürekli güvenmende. 💪
Dışarıda birine yaklaşmak başta zorlayıcı gelebilir, ama hoşlandığın biriyle ortak bir şeyden sohbet açabilirsin mesela. Kendi ilgi alanından bahset ya da onun ilgisini çeken bir konu yakala! Samimi bir gülümsemeyle bir adım atmak bile büyük fark yaratır. 😊
Peki sen en son flört anlamında biriyle ne zaman güzel bir sohbet yakalamıştın? Çok merak ettim! 💕