Beni sevmeyen birine kendimi nasıl sevdiririm?

geçen sene mayısta birini sevdim onu sevdigimi birilerinden duymuş haberi vardı, 2 hafta sonra sevgili yaptı ama ben bırakamadım en azından arkadaş olayım dedim Ağustos ayında konusmaya başladık arkadas olarak, sevgilisiyle de aralarına girmedim kavgaları oldugunda bile en azından o onunla mutlu diye aralarını yapmaya calisiyordum... kasımdan bu zamana kadar nerdeyse 1 senedir her gün telefonda konuştuk ben aramadan kendi arıyor sevgilisiyle bu sene martta ayrıldı ama ayrılmadan önce de benimle bu kadar konusuyordu tamamen yakın arkadaş olarak, ayrıldıktan sonra icimde hala duygularımın oldugunu bitiremedigimi anlattım bir sey degismedi marttan beri 5 aydır sevgilisi yok benimle daha da yakın arkadas adı altında sırf beni sevsin diye yaranabileyim diye yapmadığım şey kalmadı resmen kendimi kullandırıyorum karşımdaki o oldugu icin hic bir seye hayır diyemiyorum bana karşı içinde bir his olmadığını olmayacağını söylüyor benimle olsa bile sevdigi icin olmazmış başkalarıyla konusmaya devam edermis hala konusuyor baska kızlara bitanem canım cicim falan fistan derken bana üstad kral falan diyor tamamen asker arkadasi gibi, arkadaşları oglum kız seni bu kadar zamandır seviyor ugrasıyor guzel kız olsana dese bile istemiyor içinde o hissi uyandıramıyorum kendimi sevdiremiyorum yaranamıyorum ps ye gidiyoruz elini gogsume atıyor bacaklarımla falan oynuyor sırf benden faydalanabilmek icin mi hala yanında tutuyor anlamıyorum bırakamıyorum, hayatımdan çık git demiyorum ama duygularını bitir beni bırak iyiliğin için diyorum diyor yani benle olmayacağını sürekli yüzüme vursa da çok yakın davranıyor her sey o kadar belirsiz ki 1 senedir cok zorlanıyorum kendimi sevdiremiyorum da bırakamıyorum da ne yapmalıyım bir akıl verin lütfen

Beni sevmeyen birine kendimi nasıl sevdiririm?