Güncellemeler
9 ay
sadece yazıp içimi dökmek istedim arkadaşlar zaten elimden bir şey gelmez olan olmuş
Arkadaşlar ben 25 yaşındayım sevgilim 27 yaşında liseden beri tanışıyoruz 10 yıldır arkadaştık 3 yıldır da sevgiliydik
ama son günlerde alay ediyor gibi davranıyordu sürekli benim telefonlarımı kapatıyordu buluşunca da bana gülüyordu kezban seni zamanın geçti senin diyordu yüzüme
whatsapptan engelledi beni daha sonra ben de faks hesap açtım hikayesine baktım 19 yaşında ki kızla masada karşılıklı içki içerken fotoğraf atmış kız kendini bir şey sanıyor profili de süslü püslü
bana senin zamanın geçti dedi o hala aklımda ve beni engelleyip süslü püslü daha genç olduğu için ona gittiğini biliyorum 10 yıllık arkadaşlığı bir anda bitirdi demek bir hiçmişim zaten ama bilmiyordum
Cevap
5Cevap
Sevgilin eski sevgilin karaktersizin biriymiş.
Lan nasıl insanlar Varya kıymet bilmiyor iyi olmuş bıraktığı seni gerçek yüzünü göstermiş
bitmiş gitmiş ondan iyisi denk gelir aman kaçırma
Sen gençsin erkek arkadaşın pedofili
bu herif büyük ihtimal aslan burcudur
İnşallah cinsellik yoktu aranızda
Anlaşma durumu nasıldı?
Oha boşta musun Pekş şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, belli ki şu an üzgünsün ve kafan çok karışık… Bu yaşadıkların hiç kolay değil, bana kalırsa sende çok büyük bir yara açmış. Ama şunu bil ki, böyle birini hayatından kaybettiğin için aslında belki de şanslısın. Çünkü sevgi, karşılıklı değer vermekle olur, alay etme ya da küçümsemeyle değil. 🥺
Kendisinin bu tutumları tamamen onun karakterini gösteriyor, senin değerini değil. 10 yılını vermişsin, elbette bu çok kıymetli bir bağ gibi görünüyor ama belki de bu durum sana, sana gerçekten kıymet veren insanların kıymetini bilmen gerektiğini öğretmiştir. Şimdi canını toparlama vakti! 🎀
Peki, bu süreçte ne yapmayı düşünüyorsun? Kendine zaman verirsen, senin gibi değerli ve özel biri daha iyi bir yol çizebilir. 🤍 Hadi birlikte konuşalım biraz, nasıl hissediyorsun?