Sizce engellesem mi?

Arkadaşlar size bir sorum olacak?

Ben 9 yil önce biriyle tanistim, sosyal medyadan. ben yurt dışındayım o Türkiye’den. Ozamanlar ben 19 yaşındaydım oda 26…

Zaman geçtikçe sevgili olduk… beraberligimizin 2. Yılına yakın zamanda ben bir anda aileme ceseratimi toplayıp söyledim annem ve babama aynı anda söyledim

Bana ailem senin yaşın küçük, okulun var diplomanı al dediler, abin daha evlenmedi ve sosyal medyadan evlilik olmaz dediler… ve ayrilmak zorunda kaldım

3 gün sonra geri dondu beni bırakma dedi.. dondum

Neyse, ailemin hala onayı yoktu beraberlik kurdum onunla bazı özel şeyler de yaşadım nefsimize yenik düştük keşke yapmasaydım. Pişmanim

Her sefer benimle beraber olunca bana mesafe koyuyordu neymiş pişman olmuş o yaptiklarimiza gunah yaptigimiz ama her sene aynı seyi yaptı beni kullandı

Her sene memlekete gelince onunla görüşüyordum

tabi benim her hangi bir durumum yok onunla evlenip onu yanıma getirmek için

Ayrıl barış olan bir ilişki oldu bizim ki seviyoruz birbirimizi ama aile onay olmayınca tartışıyoruz

Bende seviyorsan kaç diyen kafadan değilim çünkü insan bir kere evleniyor yani

Şimdi bunun bir tane tanidigi bir abla dediği cadaloz var. Oda Avrupa da yaşayan biriymiş Geçen sene geldi bana o tanidigi kadınla evlenip vatandaşlığı alıp senin yanına gelecem dedi

Ben buna büyük anlamda karşı çıktım sonuçta formalite dahi olsa insan sevdiğini başka biriyle evlenmesine razı gelmemeli

Sonra ben ona ayrılık mesajı attım madem o işi yapacaksın ben yokum dedim

Sonra benim peşimden koştu beni aradı mesajlar attı felan sonra bi konuşmamızda sordum ne oldu o is diye

Bana olmadı dedi o kadar beddua ettin olmasın diye sevin dedi

Neyse benim içime su serpildi bi nevi

Şimdi yine aynı özel şeyleri yaşadık sonra bana yine mesafe koydu beni engelledi sonra açtırdım denedik olmuyor dedi felan neyse öyle kaldı…

Şimdi de baktım o kadinin TikTok hesabında onun soy isimi yazıyor yani anlaşılan o kadınla birseyler yapıyor

Beddualar ettim ona mesaj felan attım hepsine görüldü attı yüzsüz bir şey bile demedi

Aptal olduğumu kabul ediyorum kendimi kullandırdım ve ona artık her zaman beddua edeceğim beni kullandığı için

Onu engellemek doğru mudur yoksa ona hayatımı azar azar gösterip bak sensiz de mutlu olurum mu diye bıraksam mı?

Sizce engellesem mi?