+1 yılAslında bu daha çok fotoğraf çekilmeyi sevmeyenler için sorun oluyor :) Hali hazırda gün içerisinde sürekli fotoğraf çekilip sosyal medya paylaşımı yapanlar çok fazla üzerinde durmuyor bu konunun :D Erkekler de sanki bir fotoğraf albümü topluyorlar gibi değil mi? :D 📸 Peki bu durum neden böyle? Ve en önemlisi erkekler neden özellikle boydan fotoğraf peşinde? :D
Erkekler Neden Sürekli Fotoğraf İster?
Düşünsene bir erkek sürekli senin fotoğraflarını istiyor. "Acaba benim bir müzede sergilenmeye layık bir sanat eseri miyim?" diye düşünmeden edemiyorsun :D Bir erkek bir kızdan neden fotoğraf ister çünkü seni düşündüğü zaman seninle olan bağını güçlendirecek bir şeye sahip olmak istiyordur. Sen yanında olmasan bile senin bir parçanı yanında taşımak istiyordur. Fotoğrafların gücü burada devreye giriyor bir bakışta o özel kişiyi ve paylaşılan anıları hatırlatıyor.
Erkekler Neden Boydan Fotoğraf İster?

Erkekler Neden Boydan Fotoğraf İster? Erkekler neden boydan fotoğraf ister konusuna gelince... Seni her açıdan görmek senin varlığının her yönünü takdir etmek istemesinden kaynaklanıyor. Boydan fotoğraf senin tarzını, duruşunu ve o günkü enerjini yansıtıyor. Erkeğin sürekli fotoğraf istemesi sana olan hayranlığının bir göstergesidir. Onlar için senin bir fotoğrafın sadece güzel bir yüzden çok daha fazlasını ifade ediyordur :)
Erkekler Sevdiği Kadından Sürekli Fotoğraf İster Mi?

Erkekler Sevdiği Kadından Sürekli Fotoğraf İster Mi? Evet, evet, seven erkek fotoğraf ister mi? Tabii ki ister :) Ama burada önemli olan sürekli açık fotoğraf isteyen erkek tipinden ziyade, seni sen olduğun için takdir eden ve saygı gösteren biri olması. Fotoğraf atsana diyen erkek aslında seninle daha fazla zaman geçirmek, seninle olan bağını güçlendirmek istediğini gösteriyor. Seni özlediği seninle daha fazla bağ kurmak istediği anlamına geliyor bu davranışı :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgenelde birkaç gün çok sıkı muhabbet ederler. kafalar uyuşuyor mu bakılır, zeka seviyesi, kültürlü olup olmadığı test edilir. muhabbet esnasında kendince karşı tarafa tuzak sorular sorar veya sorulara farklı cevaplar vererek karşı tarafı iyice sınarlar. bir süre sonra muhabbet sarmamaya başlar (genelde erkek tarafı artık zevk almaz) ama verilen bir emek vardır ortada. işte bu noktada hormonlar aktif rol almaya başlar. kendi kendine, " o kadar muhabbet ettin, boşa gitmesin" gibi telkinlerde bulunarak karşı taraftan sadece fiziksel beklenti içine girerler. işte bu noktada fotoğraf isteme eylemi başlar. eğer karşı taraf olumlu cevap verirse bu eyleme mutlu mutlu devam edilir ama sürekli erteleme, konu değiştirme ile unutturmaya çalışma gibi hareketler erkek tarafını iyice sabırsızlandırmaya başlar ve 2 cümlesinden biri "foto atsana" gibi şeyler olur. baktı ki olmuyor, bir daha konuşulmaz ve iletişim kesilir.
ayrıca birkaç farklı işleyişi daha vardır bu "foto at" muhabbetinin ama her şeyi açık etmemek gerek. yani diyeceğim şu ki, "foto at" eşiği çok kritik bir dönemeçtir, bu noktada kaybedilecek hiçbir şey kalmamıştır.153 Yorumla- +1 yıl
Harika tespit👏
- +1 yıl
bu kadar kasmayın sevişin gitin yahu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipini merak etmiştir cirkinse hiç boşuna oyalanmayaym gibi dusunuyorlar.
Erkeklerin yüzde 99 u dış görünüşü fazla onemser.139 Yorumla
Soran+1 yılgördü beni skypedan ama hep karanlıkta görüyo bir tanede foto attım yine istiyo bende sevmiyorum resim çekilmeyi
Cevap sahibi+1 yılIste tam olarak nasıl olduğunu görmek istiyor. Aynısı banda oldu konusmalari seyreklesirse bil ki begenmemis
Soran+1 yılbide buluşalım falan dedi bende buluştuktan sonra konuşmamaya başlarsa diye korktuğum için buluşmak istemedim
Cevap sahibi+1 yılIyice tani bence 2 3 ay bir geçsin.
Soran+1 yıl2-3 ay bana katlanırmı bilmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa bekler :)
Soran+1 yılhayal kırıklığına uğramasın beni gördükten sonra :)
- 1 yıl
Sürekli durum atan biriyim normalde paylaşırım öne çıkanlarim da cok
+1 yılEğer daha önce sizi yüz yüze ya da kamera'dan falan görmediyse gerçekliğinizi yokluyordur. Eğer görmüşse de farklı bir fotograf istiyordur. İlle sapıkça bir düşüncede olmasına gerek yok hoşlandığımız kıza bakmayı severiz.
26 Yorumla
Soran+1 yıltamam da ben sevmiyorum çekilmeyi her karede farklı biriymişim geliyo nefret ediyorum fobim var nerdeyse :D
- +1 yıl
Bir tane daha yollayın, yollamadan önce de "Fotograf çekilmeyi sevmiyorum, çok ısrar ettin ama daha fazla yollamayacağım daha fazla ısrar etmezsen de sevinirim" diyin olsun bitsin.
Soran+1 yılilk gönderdiğim de deim zaten başkada yok dedim yine istiyo şimdi telefonda yok dedim resmim
- +1 yıl
Tamam, yollamak istemiyorsanız yollamayın ne diyelim. Bende pek sevmem zaten fotograf çekilmeyi o yüzden hak veriyorum. Fotograflar nedense beni yansıtamıyor, aynadan kendime bakınca daha bir tatlı görünüyorum.
Soran+1 yılaynen her karede farklı insanmışım gibi geliyo şekilden şekle giriyolar fobi oldu artık bende
+1 yılFake olmandan korkuyor olabilir birde bende merak ederim sürekli bir kız sürekli foto gondersin isterim :) hele bide beğendiysem ohoo
12 Yorumla
Soran+1 yılne fake i skypedan falan konuştuk bir tanede foto gönderdim şimdi yine istiyo yok dedim fotom :D
- +1 yıl
Fakesin demedim ben sana ya yanlış anlama çocuk seni beğenmiştir başka niyeti ne olabilir bende bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence o gördüğü kadının aynı mı olduğunda veya eğer güzel bulduysa gerçekten güzel mi ondan da emin olmak için böyle bir şey yapıyorlar diye düşünüyorum ama şahsen öyle bir erkek hiç olmadım açıkçası. Yapanlara da saygı duyuyorum o ayrı bir konu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılIsrar ediyorsa bir erkek abazanlığındandır başka açıklaması yok...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGörmek istediğindendir ama habire foto at felan olmaz o saçma sende Atma foto bundan sonra.
00 Yorumla Bunu bende gerçekten anlamış değilim. Hrr halde özlediği için olabilir diye düşünüyorum..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle kimse görmediği biri kadını SEVMEK ZORUNDA DEĞİL (!)
30 yaşına gelmişsin , sosyal gerçek hayatta kimseyle konuşmuyorsun?
ama resimsiz gizlenip internetten erkeklerle konuşuyorsun ve neden resim istiyorlar diyorsun :-) Bu ülke çok ilginç insanlarla dolu cidden.. Kadınlar şunu anlamak öğrenmek ve kabullenmek zorunda = gizli gizli saklanıp konuştuğun erkek seni illaa seni sevecek beğenecek diye bir şey YOK? internette kadınların yaptığı en büyük hata saklanıp gizlenip insanlarla ezikce acizce perde arkasından konuşmak. Böyle bir hareket yapmak sadece kaçınılmaz sonu geciktirir ve zamanı BOŞA harcar.. her iki taraf içinde.. hem kadın hem erkek.. insanları kandırmakla aynı şey bence. ERKEKLERİN RESİMSİZ KADINLARLA KESİNLİKLE KONUŞMAMALARI LAZIM BENCE AMA ETRAF KADINA AÇ KARAKTERSİZ SOYTARI EZİİK BETA ACİZZ ERKEK DOLU.. Duruşu olmayan , kim ols akonuşurum onun üzerine atlarım diyen vs vs.. buyüzden kadınlar kendilerid edüzgün olmadıkları için gerçek hayatta hiç tanışmaya iletişim kurmay ahiçbir çaba göstermeyip ilkokul çocğu gibi kaçıp saklanıp (çocukken anneleri babaları sürekli saklambaç oynatmış herhalde bu insanlara beyinlerine kazınmış bu alışkanlık)Sen o erkeği görerek bakıp beğenip seviyorsan o da sana bakacak görecek?
kimsin? nesin? sarışınmısın esmer misin zencimisin uzunmusun kısa mısın vs vs NESİN? bakacak ve bir karar verecek !.. Kimse seni kadınsın diye zorla sevmek zorunda değil , öncelikle bunu KABULLEN. ama belkide sohbetini sever vs vs..
Sana bakar beğenmez gider başkasına bu NORMAL bunu aklın ayaz.
Bu durum kadınlar tarafından erkeklere sürekli olarak zaten yapılan bir şey , kadınlar bakıyor beğenmiyor (genelde PARAYI MADDİ İMKANLARINI) erkeği sallıyorlar ya da hiç muhattap bile olmuyorlar zengin adam arıyorlar vs vs kadınlar insan olamadıkları için bunu (istenmeme reddedilme) kendilerine yediremiyorlar ve hazmedemiyorlar !
Kimse günlerce aylarca yüzünü görmediği bir kadınla konuşup konuşup durmaz , haklılarda , sen kimsin nesin? neden yüzünü saklıyorsun nereden bilsin? belki EVLİSİN kocanı aldatıyorsun? belki sevgilin var gizlice 2. sevgiliyi yapıyorsun.. Belkide kadın bile değilsin Travestisin gaysin vs?yıl 2024 ve bu ülkede artık kadınlar güvenilmez insan durumundalar.
Ellerinde telefon sabahtan akşama kadar onla bunla yazışıyorlar rahatlık dinsizlik ahlaksızlık X-Large takılmak başı boşluk güvenilmezlik kibir ego Narsistlik çoğu var artık Türk kadınlarında. Bozuldukça bozuluyorlar ve birbirleriniede bu bozulmayı SALGIN hastalık gibi bulaştırıyorlar ama bilmedikleri anlamadıkları kafalarını basmadığı
GERÇEK ŞU = bu rahatlık bozulma fazla özgürlük kadınları DUYGUSAL MEZARINIZ , UÇURUMUNUZ olacak , artık erkekler sizi istemeyecekler.. "Düzgün" hiçbir erkek başı boş sağı solu belirsiz özgür kız takılan kiminle yatıp kalktığı belirsiz (belkide hastalık taşıyan ADIS'li.. hani şu Karabüklü univli kızlar gibi) kadınlara bağlanmaz sevmez güvenmez = CİDDİ OLMAZ ve EVLENMEZ.
Gerçek hayatta kimseyle konuşamayan iletişim kuramayan sokakata sosyal hayatta güneş gözlüğüğü takıp , dev kulaklıklar takıp kasıla kasıla gezinip "ben mükemmelim" diye aynaya bakıp sürekli YALNIZ gezen kadınların çoğunda akıl hastalığı ve arızalar var. Sosyal hayatta sokakta hoşlandığı erkekle tanışmayıp iletişim kurmayıp konuşmayıp ağzını sadece 0bezce yemeğe kullanan okadar çok apptal gerrizekalıı dolu ki bu ülke... Örfünü adetini dinini ahlakını özlerini kaybetmiş gençliğin arttığı ülke ciddi ciddi nüfus yıkımına nüfus azalmasına ve çöküşe gidiyor bu kadar çok Amerika tarafından asimile edilmiş gerrizekalıyla doluyke bu ülke düzelmez.(genel konuşuyorum ve genellemeler yapıyorum sana özel değil)
Öncelikle "insan" olAMAyan sosyal hayatta bir erkekle tnaışmaya konuşmaya hiçbir çabası OLMAYAN hiçbir erkeğe bakmayan iliglnemeyen tanışmaya konuşmay açabası olmayan? ve hayatta tek yapabildiği elinde telefon önüne gelen her erkekle oradan konuşan kadınlar psikolojik sorunlu arıza aciz insanlar bence.. Gerçek hayatta hoşlandığı bir erkekle yüzyüze hiç bakmamış kalbi çarpmamış gerçek sevgiyi aşkı heyecanı yaşamamış ve SANAL MAYMUN olarak yaşayan kadınlar zamanındayız artık. Erkeklerin yine sosyal hayatta biraz çabası var etrafta ama kadınların çoğunluğunu hiçbir çabası yok tanışmaya iletişim kurmaya sevmeye aşka.. ilgilenmiyorlar erkeğin yüzüne bakmıyorlar (kimi korkaklıktan eziklikten acizlikten ya da kimi Eg0 kibir Narsistlik kendini beğenmişlikten) ellerindeki telefonu alsan insanlıklarını kaybedecekler kadınlar.. O telefon olmasa internet olmasa ne yapacağını bilmeyen , yolunu kaybedecek Asosyal kişiliği oturmamış insanlar sürüsü dolu etraf..
Yüzünü göstermeden "gizli" işler çevirir gibi sürekli internetten her gördüğü erkekle muhabbet edip birde saygı sevgi aşk bağlılık bekleyen kadınlar gitsin uçurumdan köprüden yüksek bir binadan aşağı atlasınlar.. Bence onlar gerçek aşkı sevgiyi hiçbirşeyi haketmiyorlar , erkeklerin zamanınıda BOŞA harcıyorlar , saklanıp gizlenip işler çevirerek sürekli kimliği meçhul yalan insan olarak biryere varılamaz..
önce DÜRÜST ve NET OLACAKSIN , ben buyum diyecesin ! Kendin olacaksın !
SAKLANMAYACAKSIN. İnsanlarla saklanıp gizlenip konuşmayacaksın.32 Yorumla- +1 yıl
@Lysww KUYRUK ACISI MI? bu acı ancak senin için olabilir.. günlerde kendini gizleyip bir erkekle konuşursun , yüzünü gizlersin ama sonudna yüzünü görünce seni beğenmeyebilir.. İnsanlar ve ta biki erkekler enazından yüzüne bakmadan seçmezler !
Sen duvara bakıp seni seviyorum diyormusun? HAYIR.. ama kadınların mantığın bu
Erkeklerin fotoğraf atılmasını istemesinin birkaç sebebi olabilir. Bazıları daha çok merak ettikleri ya da ilgilendikleri kişinin görünümünü görmek isteyebilir. Özellikle dijital ortamda tanışıyorsanız, birinin dış görünüşünü daha yakından görmek isteyebilirler. Bunun dışında, bazen insanlar sadece daha fazla yakınlık kurmak ya da iletişimi daha kişisel hale getirmek için fotoğraf ister. Ancak bu durum rahatsız edici hale geldiyse, kendini buna zorlamamalısın. Fotoğraf göndermeyi sevmediğini dürüstçe ifade etmen en iyisi. Eğer seni anlamıyorsa ve ısrar etmeye devam ediyorsa, bu kişiyi tanımadığınızı ve rahat hissetmediğiniz bir durumdaysanız, iletişimi sorgulamanız gerekebilir. Kendi sınırlarını belirleyip, buna saygı gösterilmesi gerektiğini net bir şekilde dile getirebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılYa genelde erkekler yani biz erkekler kadınlar için de geçerli sevdiği değer verdiği insanın fiziki özelliklerine göre sever hani şimdi diyorlar ya fiziki güzellik önemli değil karakteri güzel olsun Hayır önce insan dış güzelliğine bakar, Bu yüzden dolayı ben mesela konuştuğum kızın öncelikle güzelliğine bakmak için ya da yüz güzelliği fiziki güzellik beğeni önce oradan başlar O yüzden fotoğraf istediğini düşünüyorum. Zaten gördüğüm kadarıyla açık fotoğraf istememiş normal fotoğraf istemiş sebebi bu olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler fotoğraf istemesinin sebebi, karşı tarafı daha yakından tanımak ve ilişkiyi ilerletmek istemeleridir. Ancak, herkesin tercihleri farklıdır ve fotoğraf paylaşmak kişisel bir tercihtir. Eğer rahatsız hissediyorsan, sınırlarını açıkça ifade etmek önemlidir. İlişkide karşılıklı saygı ve anlayış önemlidir.
10 YorumlaTamam seni merak edebilir ama sürekli gönder diye ısrar etmesi normal değil, ki buda sadece fiziğinle ilgilendiğinin bi göstergersidir… bir kere atarsın iki kere atarsın ama sürekli istiyorsa tepki koymalısın, bir erkeğin her dediğini yapmak zorunda değilsin, ve bende sürekli fotoğraf isteyen birinede güvenme.
40 Yorumla
+1 yılIsrar eden erkeklerden insan bir zaman sonra aşırı bir bunalma yaşıyor. Hayır yani yarım saat önce attıgın fotograftan ne kadar farklı bir fotograf atabilirsin değil mi yarım saat sonra? Gerçekten anlamak güç. Yoran erkektir o veda fotoğrafını at ve uzaklaş.
20 Yorumla
+1 yılBence yaptığı hoş bir şey değil yani sen sonuçta seni görmesi için bir fotoğraf göndermişsin Tamam bu yeterli Eğer anlaşıyorsanız güzel sohbetiniz varsa seni anlıyorsa sen de duygu ve düşüncelerini güzel bir şekilde ifade edebilirsin Ama durmadan fotoğraf istiyorsa o zaman o insanın amacınının artık farklı olduğunu düşünüyorum.
30 Yorumla
+1 yılFotoğrafına bakıp dış görünüşüne göre seninle konuşup konuşmayacağına karar verecektir ya da gerçekten senden hoşlanmıştır seni daha çok görmek istiyordur ya da sapıktır :p
71 Yorumla
Soran+1 yılhangisi bir karar ver :D skypeda görüşüyoruz ama akşam karanlıkta pek göremiyo heralde ama sevmiyorum napimya yok resmim dedim inanmaz kesin off
Kadınlar nasil sözden etkileniyor duymak istiyorsa erkekler de fiziksel olarak görmek istiyor, zorluk çıkarmak yerine herkes birbirinin fıtratına uygun davransa ilişkiler çok daha güzel olucak.
00 Yorumla
+1 yılBünkü seni beğeneceğini ya da beğenmeyeceğini anlamak ister. Böyle yüzsüz kızla konuşma amacı ne? Robot gibi yazar, orada kim oturur belirli değil. Adamlar güzel kadınları sever gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılKiminle görüştüğünü görmek istemesi doğal ancak zaten görmüş. Daha fazlası bana göre senden açık resimlerini de isteyebilmek için yol yapmaktır.
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafa meraklı olanlardır bütün erkekler değildir onlarda, her türlü nedeni olablir kendilerine sormak lazım, saçma span cevaplar veriler herhalde sorsanızda.
00 Yorumla
+1 yılÇıplak fotoğraf istiyordur, sakın gönderme santaj yapıp tüm arkadaşlarıyla seks yapmanı zorlayabilir. Kızlar genelde, bu tuzağa düşüyorlar. Aman sakın..
00 Yorumla
+1 yılBeyinleri fotoğraf at demeye ayarlanmış fazla bir şey beklenemez.
101 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYani bir kere görmek ister atarsın ama sürekli ısrarla istiyorsa o zaman sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılGüzeli görmek sevaptır ya ondan başka neden olsun :)
00 YorumlaNeye benziyor diye merak ediyor konuştuğu kişiyi ona ya da yükseldi arkadaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok rahatsız edici istemiyorum dediğinde 1000 kere soruyorsa ayril bence sadece o değil hepsi aynı ilk gün bile istiyorlar seni çok merak ettim atar misin diye
10 YorumlaMuhtemelen geçici bir ilişki düşünüyor seninle onun için istiyor.
00 YorumlaGüzel olduğuna emin olmak istiyor cirkinse baştan bitireyim amaci var. Gönderme bence
10 Yorumla
+1 yılben resim yolladım hatta en yakından en özelini yolladım mutlu ettim teşekkür etti ne olmuş
amaç mutlu edebilmek bence12 Yorumla
Soran+1 yılya sevmiyorum arkadaş resim çeilmeyi :D
- +1 yıl
zaten bende zorlama yok
benden isteyen bayan olursa yollarım
isteyen oldu yolladım
bende istedim saolsun oda yolladı
istemedi ısrar etmem
şuanda özeli yollarım isteyen bayan olursa :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin o anki halini görmek istiyordur.
Özlüyordur merak ediyordur.30 Yorumla Aynen. Hayır foto atınca ya da web cam acınca ne olcak nikahına alcak danki cok gereksiz talep...
65 Yorumla
Soran+1 yılatmadım şimdide cevap yazmadı triplere girdi kesin
Soran+1 yılalıştırdı ama kendini pislik nasıl bırakıcam hem nedicem de bırakıcam kavga mı çıkarıyım :)
Soran+1 yıldaha önce bu kadar konuştuğum biri olmamıştı hele skypeda ilkti benim için herşeyini anlattı tabi ne kadar doğru bilemem zaman göstericek artık yorumun için teşekkür ederim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSırası var işte.. Önce normal foto isteyecek, seni ısıtıp sonra şuranı da açsana buranı da açsana derken bir bakmışsın çıplak foto atıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar ısrarla foto ister sonra yavaş yavaş soğuk yapar uzaklaşır ilgisini başkası çeker bagzi erkekleri anlamak zor sevmediğin istemedigin bisyi ısrarla yapmanı istiyorsa yol yakinken bırak gitsin
10 YorumlaBendede aynısı oşsu foto attım Baska dedi attım sonra şu anki halinle at dedi attım sonr abir soğuk davranmaya başladı bende Trip attım sonra ona kız ayarlamaya başladım sonra küfrederek son buldu sjsjsj
00 Yorumlanormal fotoğraf istediyse senin yüzünü görüp kimle muhattap olduğunu bilmek istiyor ve bu doğal bir şey. bir kaç fotoğraf istemesinin sebebi ise sahte bir hesap olup olmadığını düşündüğünden olabilir.
21 Yorumla
Soran+1 yılfoto gönderdim skypedan da konuştuk hala niye ısrar ediyo söyledim onada foto çekilmeyi sevmediğimi
Detaylı görmek istiyor tam kafasında oluşmamışsındır belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılgönderdim resim skypeda da çoğu zaman konuşuyoruz niye ısrar ediyo sevmediğimi söylediğim halde
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf özeldir. Skype ise o anlık görüntü-ses uyumudur. Ve her erkek ister işte.
017 Yorumla
Soran+1 yılama sevmiyorum çekilmeyi güzel bulmuyorum kendimi resimlerdee
- +1 yıl
Bu önun için önemsizfir. Hatta daha bir önrm arzeder. "Sırf ben istiyorum diyesevmediği şeyi yapabilecek kadar seviyor beni beeeeh" dedirtir adama :)
Soran+1 yılegosunumu tatmin ediyo yani :D göndermicem işte kimse istemediğim bişey yaptıramaz inat değilmi :)
- +1 yıl
Sevgilin sanaldan mı? Eğer öyleyse ona zul edersin :)
Soran+1 yılsevgilim değil ama öyle konuşuyoruz sevgili gibi ortada çıkma teklifi falan yok :)
- +1 yıl
E o en tehlikelisi :) sevgili olsa belki bir şekilde ikna edersin de o tür biraz zor :)
Soran+1 yılyok dedim resim cevap vermedi trip atıyo anlaşılan :D
- +1 yıl
Ama sen hatayı başta vererek yapmışın kuzu :)
Soran+1 yılo zamanda skype da konuşuyoduk resim istedi göndermicem dedim morali bozuldu yüzüme kapattı bende acıdım gönderdim bir tane tekrar isticeğini bildiğim halde napim ya :D
- +1 yıl
Tekrar göndermeni istediğine göre beğenmiş seni ;)
Soran+1 yılya ama ben beğenmiyorum kendimi :D kendine değer ver falan dedi de böyleym napim değiştiremem kendimi
- +1 yıl
Hmmm gizli afeylerdensin anlaşılan :)
Soran+1 yılküçüklük resmim var atıyım istersen de demiştim o mesajı atarke varsa oda olur dedi allahım :D:D atıyımmı sence :D
- +1 yıl
At at :) sonra fotokakan olur başına :D
Soran+1 yılyok ya :D
- +1 yıl
Yani yani :)
- +1 yıl
Olm yorum çok iyi nsvdsbzbdBsghshzbdbsbzbbz
+1 yılbaşka hallerini merak etmiştir sonucta her resim farklı
24 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim yapcağım yorumu yapmışsın
Soran+1 yılya sevmiyorum zorlamı :D skype da görüşüyoruz daha ne istiyo
- +1 yıl
bilmem
- +1 yıl
Olm kız aynı ben lan bshzmsbzbzbsn
+1 yılbunda büyütecekne var anlamıyorum. insan konuşurken karşısında nasıl bir mal var merak ediyor :D
20 Yorumla
+1 yılskype kullanan mı var kanka yıl kac tovbe bismillah
bir erkek sizden foto istiyorsa bilin ki sizi seviyordur veya bu mala bak diyip gulkuyordur ben olsam sahsen gülerdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlıs anlama ama boyle boyle baslar sonra mutlaka daha assagılarını cek dıcektır..
21 Yorumla- +1 yıl
Yemin et
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenellikle güzellik aradıkları için ısrar ederler resm içn
12 Yorumla
Soran+1 yılAradiklarini bulamayınca konuşmazlar tabi
- +1 yıl
e yani 20 sene sonra buruşacak bir güzellik ararlar genelde
+1 yılıstelerı bıtmeyecek her gondedıgın fotoraf gıt gıde acık ve saffalasak gıbı duruyor ınanmıyorsan dene ;) :P
10 YorumlaBenimde fotograf fantezim var @hayirdircanim cok iyi bilir
00 Yorumla
+1 yılBen kız arkadaşımdan yılda 1 fotograf isterim sürekli fotoğraf istiyosa sana gerçekten aşık olmayabilir dikkat et.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu zihniyetteki kişilerden uzak durmak en mantıklı seçimdir.. Beklenti farklıdır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl.4 yıllık beraberliğim var ben hala resim isterim :) resimleri hoşuma gidiyor çünkü
10 Yorumla
+1 yılbir erkek severse merak eder uyumadan fotoğrafına bakmak ister bence göndermelisin
00 Yorumla
+1 yılkarşındaki insanı tanımak en doğal hakkıdır insanın ve maalesefki en kötü şeyde merakıdır.
00 YorumlaSeni kivama getirdikden sonra ciplak resim isteyecektir emin ol :DDD
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden de istediler ve bikinili fotoğraf attım çok pişmanım ama önüme bakıyorum daha lise 1deyim ailemin haberi yok
00 Yorumla
1 yılVeren yok çünkü ellerinde kaldı
00 Yorumla
+1 yıl1 yıl olmuş karı hala burdamı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. özlemekten bende çok isterdim
00 Yorumlasadece merk ve bu merakın tatmin edilememesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Arkdaşlarına benim manita diye gösrecek
00 Yorumlagönderme derim sonu gelmiyo normal bişey değil
20 YorumlaOsbir mi çekecek napacak resmi. Bende kıllandım
22 Yorumla
Soran+1 yılaçık resim istemedi be :D
+1 yılfotoğrafını görmeye doyamamıştır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılkoleksiyon yapıyordur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılçok basıt görmek istiyoruz , özlüyoruz..
22 Yorumla
Soran+1 yılskypedan konuşuyoruz daha napim ya :D
- +1 yıl
insan sevınce her an onu gormek ıstıyor yanında olmadıgı ıcın her anını paylasmasını ıstıyor bu farklı bısıy sen ne kadar bıksanda o sadece cok mutlu olmakla kalıcak ona yaptıgın bu kucuk suprizler yüzünden.. bunuda bır kanara yazın boyle bılınsın hanımlar :)
+1 yılnormal bir durum art niyet yok
10 Yorumlamerak etmiş ne var bunda
02 Yorumla
Soran+1 yılgönderdim foto skypedan da konuşuyorz sevmediğimi başta söyledim ona
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes konuştuğu insanı merak eder bayan
14 Yorumla
Soran+1 yılfoto gönderdim bir tane skypedan da konuştuk bayım :D
- +1 yıl
Ha o zaman ne desem boş farklı amacı ola bilir
Soran+1 yılmesela ne gibi ya napcak yüzümü
- +1 yıl
bilemem
- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?