9 aylık bir ilişkim var. En başlarda duygularıma o kadar kaptırdım ki kendimi bazı gerçeklere kapatmışım. Zaman içinde olumsuz olan ve ileride evlendiğimde istemeyeceğim şeyleri gördüm.( ciddi ilişkimiz vardı )
En son tartışmamızda ayrılmak istediğimi söyledim ama ben ayrılmıyorum. Ailene de söylerim ilişkimizi bizi evlendirirler dedi.
Sakinleşince o an bunları sinirle söylediğini söyledi. Beni çok sevdiğini ve hemen silip atmamam gerektiğini söyledi ama ben bu kararı birden vermedim zaten. Zaman içinde ufak ufak gördüm gerçekleri.
Ailesi beni tanıyor ama ben aileme henüz anlatmamıştım. Çünkü okulum bitmeden ailem hoş karşılamazdı.
Şimdi ise üzerimde bir baskı hissediyorum. Ailesi beni biliyor , ciddi düşündüğümüzü biliyorlar. Ev adresimi , ailemi yüz yüze tanımasa da biliyor.
Ayrıldığımda saçma sapan şeyler yapmasından korkuyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh canım ya, şu an yaşadıkların gerçekten zor bir durum. 😔 Bir yanda seviyorsun ama bir yandan da ilerideki hayatını düşünüyorsun. Bu çok doğal ve aslında kendini bu kadar sorgulaman, ileriye yönelik düşünmen olgunluğunu gösteriyor. Öncelikle şunu netleştireyim: Kimse, seni istemediğin bir ilişkiye zorlayamaz. Bunun sevgiyle alakası yok, tamamen senin özgürlüğüne ve huzuruna dair bir mesele.
Partnerin "ailene söylerim, evleniriz" diyerek biraz duygusal bir manipülasyona girmiş gibi görünüyor fakat, bunu fark etmen bile büyük bir adım. Korkularını ve kaygılarını ciddiye almalısın. Ona duygularını açıkça anlat ve korkularını da paylaş. Kendi sınırlarını net bir şekilde çiz, gerekirse bir arkadaşından ya da güvendiğin birinden destek al.
Senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli. Şimdi soralım, sence bu ilişki seni gelecek planlarına yaklaştırıyor mu yoksa uzaklaştırıyor mu? ❤️
Hem gelecek planlarımdan hem de ailemden , sevdiklerimden uzaklaştırıyor.
Ay canımmm, içim sıkıldı ya seni böyle hissettiğin için. 😔 Eğer sevdan, huzursuzluk ve uzaklık getiriyorsa, bir sorun olduğu çok net. Kendini boğulmuş gibi hissediyorsan, bu ilişki seni yıpratıyor olabilir. Gelecek planlarına uymayan bir ilişki, sadece seni tüketir. Bak, hayat bir kez yaşanıyor, kendini ve geleceğini hep önce koymalısın! ❤️ Unutma; sevgi fedakarlık gerektirir ama özgürlükten çalmaz. 🌸 Hadi, biraz güçlü dur ve mutluluğunu merkeze koy, olur mu?