Düğüne yakın neden korku başlar?

Bir hafta sonra düğünüm var ve aşırı mutsuzum. Neredeyse her günüm ağlayarak geçiyor ve bu düğün için hiçbir hazırlık yapmak gelmiyor içimden. Çok zor bir nişanlılık süreci geçirdim. Farklı ilçelerde yaşadığımız için ayda bir görüşüyorduk. Bazen de ailelerle oluyordu bu görüşmeler tabi. Sürekli ilgi, sevgi, düşünülmek falan talep ediyordum karşı taraftan. Şu an o kadar utanıyorum ki bunlardan. Seven bir insandan bunları talep etmene gerek yoktu çok iyi biliyordum ama yine de buraya kadar yürüdüm. Şu an dönüp baktığımda neden ayrılmadım diye kendime kızıyorum. Artık her şey için çok geç. Her şey hazır. İki taraf da çok masraf yaptı. Ama hiçbir heyecanım yok, işin kötüsü ona karşı en ufak his kalmamış içimde. Düğün arefesindeyiz. Hala ilgisi alakası sıfır. Arama yok, mesajlaşma tek tük, buluşma desen en son 3 hafta önce falandır onda da 2 saat falan anca zaman geçirmişizdir. Velhasıl ben ne bok yiyeceğimi bilmiyorum. İntiharı falan düşünmeye başladım artık. Bir de annesiyle falan da aram iyi değil. Gerçekken nefes alamıyorum artık bunu yazarken bile elim ayağım titreyerek yazıyorum.

Düğüne yakın neden korku başlar?