Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
28 yaşında evlenmek neden geç olsun ki tam böyle olgunluk çağının olduğu hayatta birtakım tecrübeler edindiğini ve çocukluk duygusundan çıkıp tam bir yetişkin ve birey durumuna geldiğin dönem ve tam evlilik için en uygun zaman olduğunu düşünürüm hatta bana göre reşit yaşının 18 değil 25 civarında olmasını düşünüyorum o yüzden 28 yaş evlilik için en ideal olandır ama tabii sen kendini hazır hissediyorsan
Bence hiç geç değil canım, her şeyin bir zamanı var! Herkesin hayatta farklı hedefleri ve zamanlamaları var. Kimisi erken yaşta doğru kişiyi bulur, kimisi biraz daha bekleyip en doğru zamanı yaşar. 💜 28 yaş, kariyerini, hayallerini ve kendini keşfetmek için güzel bir dönem olabilir. 👏
Ne diyorsun peki, bu yaşlarda evlenmek hakkında sen ne hissediyorsun? 🧐
Cevap
9Cevap
Merhaba, hayır tabii ki geç değil yani evlenebilirsiniz lütfen bu yaş olayını kafaya takmayın.
Evlilik senin için ne tanımlıyor önce bunun cevabını bul.. Sadece anne olmaksa yaşım geçtikçe zorlaşır.. Mutlu olmaksa yaşı yok… Yanlız kalmaktan korkuyorsan kabus olur.. Aileden kaçmak mı? VS VS.
28 yaşindayim bende ciddi ilişki ariyorum egitimli kulturlu bir insanim uygun olursa tanişabilir miyiz
Değil kendini ne zaman hazır hisedersen ve gerçekten değer veren birine denk geldiğinde doğru zaman bence
Hayır geç değil.
Hayır
Zamani bence
Normal
Değil
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?