Sevgilim sarhoşken erkek kankasının evinde uyumuş illa ki bi şeyler yaşamış mıdır?

Sarhosken 2 erkek (erkekler sarhoş değildi) 2 kız aynı evde kalmışlar. Sevgilimin en yakın iki arkadaşı biri kız diğeri erkek. Kız olanla içip sarhoş oluyolar çok kötü oluyolar. Sevgilim normalde öyle içince sapıtan bi tip değil, o gün ne oldu bilmiyorum bu olay biz flörtken oldu. Erkek kankaları sonradan içtikleri mekana almak için geldiler, ayıktılar sonra ben yurda giderlerken bi kere telefona istedim. Yurda götürcez için rahat olsun dedi. Meğer eve götürmüşler. Sevgilim sabah kayda almış uyandıklarında alarm çalıyor erkekler farklı odada kapı kapalı biz de kapıyı kilitleyip uyuduk dedi. O gece de ben aradığımda yurttayız dedi, yurttaki oda arkadaşına da yurda geldi diye yalan söylettirdi o da aramıza girmemek için yurtta değil dememiş. Yani sarhoşken nasıl yalan konuşabiliyor onu da anlamadım. Bi de o gece geç kalırız diye evci izni almışlar yurda gitmek istiyomuş ama koltukta çakılı kalmış, hala hiçbi şey olmadı uyuduk olsa bilirim sabah da üstümü kontrol ettim diyor sizce bi şey yaşamamış olma ihtimali var mı?

Sevgilim sarhoşken erkek kankasının evinde uyumuş illa ki bi şeyler yaşamış mıdır?