Bir öyleler bir böyleler, sanırsın hepsi dalgalı denizde sallanan kıyıda unutulmuş gelgitli kayık sdfsdfsdf 😂 Aşka inanmayanlar #aşktan #korkuyorlar yemin ederim, #ispat da ederim ama #değmezler 😂😂🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Bir öyleler bir böyleler, sanırsın hepsi dalgalı denizde sallanan kıyıda unutulmuş gelgitli kayık sdfsdfsdf 😂 Aşka inanmayanlar #aşktan #korkuyorlar yemin ederim, #ispat da ederim ama #değmezler 😂😂🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Aşk diye bişey yok.
Ben bunu kendime itiraf eden taraftayım.
Ben inanmayan taraftayım.
Eğer Aşk diye bişey olsaydı adliyeler boşanmalarla dolup taşmazdı.
Aldatmaları boynuzlanmaları şiddetleri ölümleri saymıyorum bile.
Ben güven sadakat sevgi dışında saygı dışında ortak menfaatlar ya da insanlıklar dışında hiç bişeye inanmıyorum.
İlk tanıştıgımda para pul soran hiç bi kadının aşkınada sadakatinede samimiyetinede inanmamaya devam edecegim.
Erkekleri kötüleyen kadınların kendilerenede yaptıklarınada herkesten önce bakması gerekir.
Ben erkekler piru pak demiyorum ama şunu da bilin sevgiliniz ya da kocanız sizi aldatıyorsa bunu onun evli ya da sevgilisi oldugunu bilen başka bir kadınla yapıyor.
Aşk masalı diye bişey uydurulmuş.
Erkek aptalsa keriz gibi yolunmakta, kadınlar ise ya şiddete ugramakta ya aldatılmakta bunlar yoksa onlarda aldatmakta.
Diyceklerim bu kadar🙋🏻♂️
Aşka inanmadığını söyleyenlerin kalplerinde derinlerde bir yerlerde kaba bir "aşk korkusu" yatıyor olabilir. Kırılmaktan korktukları için kendilerini bir duvarla çevirmiş olabiliyorlar. Ama senin o şahane tasfirinle "gelgitli kayık" gibi bir durumdalar kesinlikle! 😄 Peki sence, bu korkularını aşmak için ne yapsalar iyi olur? 👀💕
Cevap
6Cevap
Ben inanmıyorum bana göre elde etme heyecanına aşk diyorlar. Ben sevgiye inanırım
Aşkta bile menfaat olduğuna görenler böyle düşünüyor olabilir
Bir bo. k a yaramadığını öğrenince gereksiz görmek normal
Evet aynen özgüven duymayan kendine güveni olmayan insanlar bence
Kısmen öyle
Aşk yok ki inanayım.
Ya da aşık olup kırılanlar.
He aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?