8 yaş var? Ne diyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. aday kız yakın bir akrabamın kizinin kızı

Bir aile ziyareti dolasiyla Teyzemlerde kaldiğimiz için çok sık gelmeye başladı ve kız ilk hoş geldin abi dedi ama sonra göre göre "abi " kelimesi kalktı aramızda sadece isimlerle hitap etmeye başladık birbirimize. kızda aldığım Vibe evleneceğim kız havasında girdiği tripler farklı bir hal almaya başladı. kız muhafazakar ve instagramında mutluluk ne zamana a planı ve b planı her zaman var yazmış.

Kızın kafasında birisinin olmadığını düşünüyorum. Sevgilisi olan birisi o kadar uzun süre karşılikli bakisacagimizi aynı ortamda kalacağimizi dusunmuyorum illa ki kalkıp gider di. Çay içerken yemek yerken otururken

Hatta ondan küçük kardeşi var. örnek veriyorum kahve getiriyor kahveyi ona bırakmıyor getiriyor ozellikle benimkisini. Kızda her türlü bir hoslanma Vibe ı aldı

Gidecegimiz gün Küçük erkek kardeşiyle seneye bir daha gelip gelmeyeceğimizi sordu yani bunu o çocuk birden sormaz değil mi !

Galiba kıza hafiften aşık oldum ve bundan eş olur noktasına geldim

Şimdi ben buna acilsam sıkıntı olur mu bekleyeyim mi? Kendisi hemşirelik okuyor son senesi bende memurum büyük bir şehirde

Sizce ne olur bu iş? Yorumları alayım

8 yaş var? Ne diyorsunuz?