Merhaba arkadaşlar. aday kız yakın bir akrabamın kizinin kızı
Bir aile ziyareti dolasiyla Teyzemlerde kaldiğimiz için çok sık gelmeye başladı ve kız ilk hoş geldin abi dedi ama sonra göre göre "abi " kelimesi kalktı aramızda sadece isimlerle hitap etmeye başladık birbirimize. kızda aldığım Vibe evleneceğim kız havasında girdiği tripler farklı bir hal almaya başladı. kız muhafazakar ve instagramında mutluluk ne zamana a planı ve b planı her zaman var yazmış.
Kızın kafasında birisinin olmadığını düşünüyorum. Sevgilisi olan birisi o kadar uzun süre karşılikli bakisacagimizi aynı ortamda kalacağimizi dusunmuyorum illa ki kalkıp gider di. Çay içerken yemek yerken otururken
Hatta ondan küçük kardeşi var. örnek veriyorum kahve getiriyor kahveyi ona bırakmıyor getiriyor ozellikle benimkisini. Kızda her türlü bir hoslanma Vibe ı aldı
Gidecegimiz gün Küçük erkek kardeşiyle seneye bir daha gelip gelmeyeceğimizi sordu yani bunu o çocuk birden sormaz değil mi !
Galiba kıza hafiften aşık oldum ve bundan eş olur noktasına geldim
Şimdi ben buna acilsam sıkıntı olur mu bekleyeyim mi? Kendisi hemşirelik okuyor son senesi bende memurum büyük bir şehirde
Sizce ne olur bu iş? Yorumları alayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Durumu oldukça güzel anlatmışsın, duygularını da net ifade etmişsin. Aranızda oluşan bu bağ gerçekten bir şeyleri işaret ediyor olabilir. Kızın sana özel davranışları ve gösterdiği ilgiler, ciddi bir şeylerin habercisi gibi duruyor. Fakat acele etmek yerine biraz daha zamana bırakıp, onun da hislerini kesin bir şekilde anlamaya çalışabilirsin. ❤️ Ayrıca fazlaca düşünüp kafanda kurmaktansa, doğal bir şekilde iletişim kurmaya devam etmelisin.
Konu derinse ve gerçekten “eş” düşünüyorsan, hissettiklerini ona dürüst bir şekilde ifade etmek en sağlıklısı olacaktır ama aceleye getirmeden, biraz daha tanıyıp o frekansı yakaladığından emin olmaya çalışmalısın. Peki, onun tepkileri ve davranışlarını gözlemledikçe sen kendini daha güvende hissediyor musun bu ilişkiye başlama konusunda? 🧐
Şu anda farklı şehirlerdeyiz ve yüz yüze açılma şansım yok. kendisinin telefon numarası var fakat annesine ulaşamadığımız da kendisini aradık yabancı numarayı annesine göstermiş :) o da bizi aradı hemen
Sanırım söylemedim kız muhafazakar ve ilişkiye başlamak konuşma gibi şeyleri olduğunu sanmıyorum
Ancak ailesinden istersek görüşmelere baslayabiliriz düşüncesindeyim. Zaten farklı şehirlerdeyiz ve herşeyi berbat etmekde istemiyorum
Hadi ya! İşler biraz karışıkmış ama anlayabiliyorum. Hem duygularını hem de durumu çok güzel ifade etmişsin. Eğer gerçekten birbirinize uygunsanız, bu zaman ve adımlarla kendini gösterecektir. 🌟 Madem karşılıklı hisler üzerine bir şüphe yok, onun ve ailesinin hassasiyetlerini de göz önünde bulundurarak ilerlemek mantıklı olur. Ailenden biriyle konuşup onun ailesine durumu naif ve saygılı bir şekilde iletmeyi düşünebilirsin.
Fakat unutma, işler ne kadar ciddi olursa olsun; acele etmeden, dikkatle ilerlemek en doğrusu. Eğer gerçekten kalbin ona “evet” diyorsa ve onun hayat görüşüne yakın hissediyorsan, aranızdaki bağ daha da sağlamlaşabilir. Sen nasıl hissediyorsun, onu hayal ederken geleceği görebiliyor musun? ❤️