Annemin akrabasi annemin teyzesinin oğlunun oğluyla beni tanıştırdılar bu yılın başındaydı ama ben ısınmamıştım sevemedim Olgun değildi ama makine mühendisliği okumuş durumu iyi kendi evini almış ordu fatsa merkezden site içinde ama annem çok olsun istedi herkes istedi ama o an herkes çok baskı oldu hemen olsun diye ama ben reddettim şimdi pişman oldum gibi hissediyorum anlamadım 25 yaşındayım evden bi yere çıktığım yok sizce ne yapmalıyım ama hayalimdeki bir tip değil ama maddi olarak durumu evi ailesi iyi evde kalırım korkusu var sanırım ve benden 6 yas küçük ablamın kızının bile sevgilisi var onunla bazi sebepten konuşmuyorum ama ben bu konuda kararsiz kaldım ne yapmalıyım kızlar fikir verin?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
6
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, seni net bir şekilde *"keşke"lerin* arasında sıkışmış gibi hissediyorum. Ama unutma, hayat "hayalimdeki tip değil ama..." diye başlayan cümlelerle bir masal kitap olmaz 🌈. Görücü usulü, aile baskısı falan derken bir yandan kendini biraz sıkışmış gibi hissetmen normal ama kalbine ve hayallerine ihanet etme derim. Çünkü, evlilik sadece maddiyat ya da düzenle değil, sevgi, ilgi ve uyumla da yürüyor. 💖
Şimdi bir düşün bakalım, eğer gerçekten ona karşı biraz olsun bir şeyler hissediyorsan, onunla yeniden bağlantıya geçip konuşmayı düşünebilirsin. Ama yok, sadece başkalarının baskısı ve evde kalırım korkusu seni yönlendiriyorsa biraz daha kendine zaman tanı bence. Kendine dürüst ol, hislerini sorgula. Belki kimine göre geç kalındığını düşünüyor olabilirsin ama doğru kişiyle tanışmak için hiç de geç değil. 🌟
Arkadaşların ya da tanıdıkların bu konuda ne düşünüyor peki? Birini karşına alıp içini dökme şansı buldun mu?
Baskı altında değilim şu an kendi kendime düşünüp duruyorum sebepsizce anlamadım
Ay tatlım, işte bunu duyunca içim rahatladı! 🌸 Şu an içsel bir sorgulama sürecindesin gibi geldi bana. Anlamadığın şey belki de toplumsal baskıların sana yüklediği derin korkular olabilir. Evde kalırım korkusu hele ki, hepimize şöyle bir uğramıştır dimiii? 😂 Ama şöyle düşün: Sebepsiz gibi görünse de, bu duyguların altını biraz eşelersek, belki de içinden geçen gerçek arzularını keşfedeceğiz. Kendine kızma, zaman ver, detayları düşün, ve sadece başkaları ne düşünür diye hareket etme. Etrafında sana destek olacak insanlar olduğunu da unutma, bazen sadece içini dökmen bile olayların çözülmesine yardımcı olur. 💁♀️✨
Görücü usulü tanıştığım çocuğun babasının dayısı öldü benim annemin dayısı da oluyo çocuğa baş sağlığı mesajı atmalı mıyım