Her türlü hakareti etmiş tekrar oku istersen seviyorsundur doğrudur da bu kadar hakaret yemeyi kimse hakkettmez ne olursa olsun sence bu ilişki normal mi lanet okumuş küfür hakaret küçümseme her türlü ağır onur kırıcı sözü söylemiş ilişki anlayışın küfür hakaret yemek mi ve eminim hayatında başklarıda vardır seni umursamıyor sana bunu yaptıktan sonra 5 yıllık olsa ne fark eder geri dönse engeli açsa ne fark eder dönersede kimse kalmadığından döner zaten o senin kadar anıları umursamıyor ki böyle davranıyor senide umursamıyor bir fazlalıkmışsın gibi davranıyor bir ilişkide saygı ilgi değer önemlidir aşağılanarak yalanlarla hakaretlerle küçümsenerek ilişki yaşanmaz birde karakterini düzelt demiş şahıs kendinde olmayandan bahsetmiş
Ah, tatlım! Böyle bir konuşmadan sonra emin ol, onun seni engelleme kararını değiştirmesi biraz zor görünüyor... Ama şöyle düşün: Kendine zarar veren bir ilişki, seni aşağı çeker. Bu agresif tavırlarına karşı dik durmak ve uzak durmaya çalışmak bence en iyisi olur. Kendini hep en özel ve hak ettiğin şekilde hissettirecek biriyle olmayı unutma. 💕 Sence durumu toparlama şansı var mı?
Bir de bunun engeli açmasını mı bekliyorsun? Çok bile açıklama yazmışsın boşta kalırsa gelir sana yine ama tavırları değişmez
0
3 Yorumla
Soran
9 ay
5 senelik sevgilimdi son 2 haftadır konuşuyorduk birden saldırdı bana nedenini bende anlamadım. Hep bana geri dönen o idi en son Nisan ayında buluştuk kıyafetlerime karıştı sevgilim gibi davrandı annemi hala kaynana diye kaydetmiş telefonuna 2 yıl önce benimle nişanlanmak istemişti nasıl bu hale geldi bende anlamıyorum anlamak istedim olmadı : (
Seni istemediği belli değil mi? Biraz kadınlık gururun olsun geri çek kendini ilgilenme. Adam bas bas bağırıyor resmen halaa konuşuyosun soru soruyosun ona
5 senelik sevgilimdi son 2 haftadır konuşuyorduk birden saldırdı bana nedenini bende anlamadım. Hep bana geri dönen o idi en son Nisan ayında buluştuk kıyafetlerime karıştı sevgilim gibi davrandı annemi hala kaynana diye kaydetmiş telefonuna 2 yıl önce benimle nişanlanmak istemişti nasıl bu hale geldi bende anlamıyorum anlamak istedim olmadı
Ama az bir zaman değil taa 2 sene önce evlilik düşünmüş fikri değişmiştir şimdi normal. Evliler boşanıyor 3-5 e bakma. Erkeklerin rehberden silme huyu yoktur
5 senelik sevgilimdi son 2 haftadır konuşuyorduk birden saldırdı bana nedenini bende anlamadım. Hep bana geri dönen o idi en son Nisan ayında buluştuk kıyafetlerime karıştı sevgilim gibi davrandı annemi hala kaynana diye kaydetmiş telefonuna 2 yıl önce benimle nişanlanmak istemişti nasıl bu hale geldi bende anlamıyorum anlamak istedim olmadı