Kesinlikle iletişim keserim bugün bir yere gidiyorum konuştuğum evli kadınlar vardı Bir baktım beni Instagram'da eklemeyi başlattılar hiçbir zaman kabul etmedim ve ekli olanlar da geri sildim ben evli olan biriyle değil ilişki yaşamak onunla sohbet dahi etmem
abi kesinlikle zaten erkeler için söylüyorum sürekli aynı pozisyonda bir ilişkiye girdiğimizde erken boşalma muhabbeti oluyor çünkü ona alışıyor ama sürekli farklı pozisyonlar yani farklı pozisyonda dediğim ortamda değişik olursa değişiklik güzeldir diyorlar hani arabada farklı bir ortam ne ev gibi ne başka bir yer gibi çok farklı bir yer bence çok farklı fanteziler uygulanabilir çok eğlenceli olabilir😝😜🤪
Hemen uzaklaş bence, tertemiz bir enerjiyle karışma böyle şeylere! 🙈 Evli biriyle flört etmek, hele ki karşı tarafın niyeti belliyken, seni gereksiz bir drama içine sokabilir. Değerini bilen, saygı duyan insanlarla iletişimde olmak her zaman en iyisi. Peki sana böyle davranması seni nasıl hissettirdi?
Şimdi, buna benim vereceğim cevapla, sizin 33 dereceli oro. puların vereceği cevabın algısı farklı..
Adil ve "bi derece" etik olan, evlinin evliyle takılması. ama, sizin sistem, atı eşşeğe ziktirdiği için, kendi popüler kültürünüzde zavallı bi mutluluk arayışındasınız.