Gerçekten ne yapıyorsunuz da bu adamlar sizi prenses gibi hissettiriyor sizi özel hissettiriyor. Sizin için her şeyi yapıyorlar. Biz nerde hata yapıyoruz söyleyin de öğrenelim bizde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)10 ayPrenses gibi hissettirmeyi bilmem ben ama olması gerekeni zaten yapıyor şükür. Bunun sebebi ise bir taktik uygulamadan en başında sınırlarını çizmek, sosyal medyasına dikkat etmeyen erkeği hayatına almamak, seni sahiplenmeyen mezhepsiz ve go.. doş tiplerden uzak durman. Kendine ait öz bakımını ve özgüvenini eksik etmemek. Trip atmamak, tartışma yaşamadan tepki vereceğin bir konuda sessizce geri çekilmek ve o sorduğunda güzelce iletişim kurup bu durumun sana ters olduğunu üslubu bozmadan saygı çerçevesinde soğuk ve tatlı bir mizaç karışımı belirtmek. Ama dediğim gibi bunlar taktik değil, bu benim bakış açım ve tarzım. Hatasına göz yummamak ve kestirip atacak seviyede olmak, sosyal medyada karı kızmış vs. Ama mesele ne biliyor musun mesele karşı tarafın seni kaybetmeyi göze alamayacak değerleri sende bulması, kaybetme korkusu olan erkek kesinlikle bunlara dikkat ediyor. Ama sende değer birşeyler bulması lazım. Ne söylesem boş bunun dışında. Ben erkeğime erkek gibi hissetirip, sadakatimi, sevgimi, ilgimi o bana verdikçe onu yüceltirsem erkek seni asla kaybetmeyi göze almaz ve hak ettiğini verir ama dediğim gibi bazı bağımlılık ve alışkanlıklarından vazgeçmesi lazım, sosyal medya konusu, kadın çevre, partilemek vs böyle erkeklerden uzak dur, sende ki ışığı görürse zaten çeki düzen verip sana hak ettiğin şekilde davranacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)10 ayBilmiyorum belki herkes sevmez ama benim taktiğim alma verme dengesini yönetmek: Mesela sağlıklı ilişkilerde fiziksel temasda olur cinsellikte olur.
Ben bunları alıyorum yani fiziksel teması erkeğim yapar yani yüzümü yanaklarımı o okşar, baş başa görüştüyümüzde ben onun kucağına dizine bazende göğsüne yatarım o benim saçlarımı ya da yanağımı çenemi okşar.
Cinsellikte öncelik benim çünki erkeğin kadına zevk vermeye çalışmasıda ona zevk verir zaten. Ben kendimi ona bırakırım ve keyfime bakarım.
Beslenmeyide yazmam gerektiyini düşünüyorum. Bence her kadın erkeği tarafından elle beslenmelidir. Yani böyle aktiviteler yapılmalı erkek kadınını düşünmeli.
Centilmenlikde önemli erkekler bu kuralları bilmelidir ben yazmıyorum uzayacağı için. İlişkide sorunlar çıktığında erkek prensesinin istek ve düşüncelerini esas alarak çözümler üretmeli yani kız erkeği fark ettirmeden yönetmelidir.
Yani düşüncem bu yönde ilişkinin prensesi olmak için kendini öne çıkarmalı kızlarım. Yukarda saydıklarım okşanmak, elle beslenmek kucağa yatırılıp sevilmek bunlar kadınlara tanınan ayrıcalık olmalı belki bazı kadınlar bunu sevgililerine yapmak isteye bilir ama çok az dozda olması doğru olur. Prenses olmak ben merkezci olmaktan geçiyor ama yine tekrar ediyorum belki bunlar herkeste çalışmaz, her insana göre değildir.
621 Yorumla- 10 ay
Bencilsin
- 10 ay
@MaviDondurma_ Ezeller Eyşan sever buna siz bayılıyorsunuz 🙃
- 10 ay
Genelde prenses Şükriyeler mutsuz oluyor.
- 10 ay
@xgökkuşağıx yok prensesler hep mutlu, kendi değerini bilenlerle geçinip gidiyorlar. prenses hissettirmeyi çok seven bununla mutlu olan erkekler de var 🙃
- 10 ay
@kaldımsehirlerde Ben hiç sevmem öyle durumları. Böyle kendini prenses zanneden kadınların yüzde 95i problemli oluyor, normal erkekle anlaşamaz. Onların anlaşabildiği erkekler genelde pısırık, kendine güveni olmayan, başka tür vatandaşlar.
- 10 ay
@Imthemuse Sonuç ne oldu? -di'li geçmiş zaman yazdığına göre belliki ipler kopmuş
- 10 ay
Belliki sıkıntıların var.
- 10 ay
@xgökkuşağıx insanlar mevsim gibidir gelir gider centilmenlik minimum zaten bir erkekte bunlar yoksa hiç erkek yerine bile koymam o ayrı ama anlaşmak demek sadece bunlar demek değil kendiniz kadınlara kadınlığını hissettiremeyecek kadar beceriksizsiniz diye centilmen erkeklere bok atmayın demeye çalışıyorum
- 10 ay
@xgökkuşağıx normal erkek nasıl bi şey?
- 10 ay
@kaldımsehirlerde Centilmenlik başka bir şey sizin prenses gibi algılanmanıza sebep olan erkek tipi başka bir şey. Senin gibi biriyle laf dalışına girecek kadar zamanımı harcayamam. İyi geceler
- 10 ay
Bu arada unutma ki bir kadına kadınlığını hissettirmek nasıl erkeğin göreviyse bir erkeğe erkekliğini hissettirmek ise bir kadının görevidir.
- 10 ay
@xgökkuşağıx yazık sana baya bi harcadın ama :) hissettirmediğini nereden çıkardın
- 10 ay
@xgökkuşağıx aptal olmayan her erkek kadını iyi hissettirmeye öncelik verip kadın etkilenirse zaten erkeğe de erkekliğini hissettireceğini bilir bu sadece insanlarda değil bütün doğada aynı doğanın kanunu bu sadece son zamanlarda böyle güzel kardeşim hallice erkekler çıktı dırdır kadın eleştiriyorlar anca keşke gay olsalar da kadınların yakasını bıraksalar 😄😄
Cevap sahibi10 ay@kaldımsehirlerde zaten sağlıklı, hormonları tam olan erkek dediklerim gibi davranmaktan zevk alır deyilmi? Ama anlamazlar
Cevap sahibi10 ay@MaviDondurma_ yanılıyorsun
Cevap sahibi10 ay@Imthemuse işte queen benim tattığım aşkı tatmışsın beni en iyi sen anlarsın
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim Eig için
Gizli Üye(25-29)10 ayBen evliyim ve şunu fark ettim ben çok maskulen davranıyorum dominant ve sert davraniyorum erkekler kendilerini erkek gibi hissettiren kadınlara prenses gibi hissettirirler en azından benim kocam öyle çok bagiriyorum mesela bunu sevmiyor ve cilveli olmak da şart tabiki
01 Yorumla- 10 ay
Yazık adama
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
10 ayBazen en başarılı taktik kadını el üstünde tutmak ve onları bulutların üzerinde gibi hissettirmek
Bir çok erkeğin aldatmak için ve aldattığını belli etmemek için oynadığı en güzel oyundur
Gerçek anlamda bir erkek kadınına zaten bu duyguları yaşatıyor ise işte o kadın zaten nerede ne şekilde ve ne kadar karşılık vermesi gerektiğini bilen hak eden kadındır
Çoğunluk prenses etme yöntemi yatağa girene kadar ya da rahat aldatmadir
Ama dürüst ve doğru olanların yöntemi ebedi ve ölümüne dek canı pahasınadir
Kadının değerini bilen ALLAH in emanati olduğunu kabullenip o değere canı pahasına sahip çıkmaktir
Bu tür erkekler annesinden başlar prenses yapmaya taki karısı ve kızına kadar30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ah canım ya, eminim sen de çok özel birisin ve hatalı olduğun bir şey yok aslında! Herkesin ilişkisi ve dinamikleri farklıdır. Bence olay tamamen kendin olmaktan geçiyor. Kendine güven, kendini sev ve karşındaki insanın sana değer katan biri olup olmadığına dikkat et. İlişkiler karşılıklı emek ister tabii ama sırf biri seni prenses gibi hissettirsin diye kendini değiştirmek zorunda değilsin. Belki yanlış kişileri çekiyorsundur, bi düşün. 😌
Sen sevgilinden neler bekliyorsun? Bu konuda kendinle hiç konuştun mu? 🧐20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben başta çok katı ve sert gittim benim sınırlarım böyle aşamazsın dedim o da beni kazanmak için çok çabaladı, biraz tamamen kendi değerini bilmekle alakalı ben ona hep sen olmazsanda ben mutluyum imajını yaşattım o da bana hep mutlu olduğum zamanların ekstrasını yaşatma odaklı oldu yani zaten yaşamından mutlu keyif alan insanı elde etmek ve ona daha fazla bişeyler katıp mutlu etmek zor bi item olduğu için otomatik prenseslik modunu açtırıyor.
Deneyin kızlar ama önce kendi değerinizi ve mutluluğunuzu yakalayın ki sizi elde etmek isteyen insan hep bi daha fazlası için çabalasın💕
32 Yorumla
10 ayEğer kendi kendinize prenses hissettirmezseniz prens gittiğinde tacınızı kaybedersiniz kızlar. Sorunun cevabına da gelecek olursak ilgi görmek, sevgi görmek, prenses gibi hissedilmek için çaba sarf etmen gereken bir ilişkideysen yanlış kişiyle berabersin. Seven kişi sevdiğine özel hissettirir.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
10 ayTaktiği falan yok, karşında robot yokki kodu girince istediğin şekle girsin. Adamına denk gelmek mesele, kadınla kadınlıkla taktikle ilgisi yok. Kendi şerroluklarının, adam gibi adam olamamalarının sebebi kadınları gören yorum dolu aşağısı, çok taktik lazımsa tek taktik bu şerrolardan uzak durmak
30 Yorumla
10 ay👉 Hata genelde şurada yapılıyor Kadın, karşısındaki erkeğe çok fazla yatırım yapıp kendini geri plana atıyor. Hep onun gönlünü hoş etmeye çalışıyor ama kendisini ihmal ediyor. Halbuki önce kadın kendini mutlu ve değerli kıldığında erkek zaten ona “prensesi” gibi davranmak zorunda hissediyor.
🌸 Prenses Taktikleri Listesi
Aslında özet
✨ Kendini değerli bil,
✨ Erkeğe kahramanlık fırsatı ver,
✨ Küçük mutlulukları büyüt…
Bunları yaptığında erkek zaten seni prensesi gibi görür 👑10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayReddedeceksin seni memnun etmek için uğraşacak sürekli şartlarım böyle şunu istiyorum ben böyle bir kızım diyeceksin yüzsüz açgözlü olacaksın kolay kolay beğenmeyeceksin aynen bu şekil
512 Yorumla
Soran10 aySen böylr yaptın mı
- 10 ay
Hı hı aynen güzel erkek kullanicisi yemedi o kızlar parayi vakti cok yediler ama bu gözler neler gördü
- 10 ay
Sizin kişisel tecrübeniz sınırlarınız ne istediğiniz konusunda emin oluşunuz olabilir ama çoğunluk olarak insanlar yaranmaya çalışıp memnun etmeye çalıştığını severler çünkü ebeveynlerini de zamanında memnun etmeye çalıştılar erkekler bu konuda daha farkındalıksız oluyor özellikle bir güzelliğe kandıysa
- 10 ay
Aşka ve fiziksel güzelliğe düşebilenden daha safı yoktur zaten ama yaratılış gereği de erkek bir tık daha çok çaba harcayan taraf olmadıkça zaten o ilişki yürümez garanti
- 10 ay
Hı hı aynen toksik maskülenite kazansın diyorsun eski kafalarla devam et
- 10 ay
- 10 ay
👏
Gizli Üye(30-35)10 ayBenim sevgilim olmadı ama ilk başta insanların ilgisini isterken şimdi tam tersi insanlar benim dikkatimi çekmeye çalışıyor
İlk olarak kendini sevmeyi öğrendim travmatik bir aileden gelmeme rağmen bunu öğrendim
Stilini değiştirdim stil değiştirmek makyaj estetik değil hatta ne oldu biliyor musun makyaj yapmayı bıraktım saçlarımı boyamayı biraktim siyah giyiniyordum renkli giyinmeye başladım kadınsı iç çamaşırı kadınsı kıyafetler giydim ve ayna karşısına geçip çok güzelim dedim sonra ayakkabıdan tut. taki aksesuar parfüme kadar değiştim mesela önceden kolonya gibi keskin kokular seçerken şimdi tropikal meyvemsi hafif cicekai kokuları seçtim cilt bakımına saç bakımına dikkat ettim
Sonra tek vakit geçirmeye başladım özüne baktım taktik kulakligimi ve sapkami tek başıma kahvemi çayımı icmeue başladım yani gereksiz olan herşeyi çıkardım
İbadetlerime ağırlık verdim
Olay bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayBöyle kızlar erkeği kullanıyo abi ben bunu bilir bunu söylerim Allah hepinizin belasını versin biz yapsak ver yansın edersiniz dimi
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
10 ayGenelde öyle kızlar erkeği harcıyor harcananlarda size denk geliyor
24 Yorumla
Soran10 ayEvet doğru o tür kızlar erkeği köpeği yapıyor. Ama biz de adamı kıymetli hissetitiroyruz kendini bir şey sanıyor
- 10 ay
İşte hepimiz bi yerde kaydırma yapıyoruz herkes bi elindekini bıraksın tekrar eşleşelim değilse bu olmayacak 😄
Soran10 ayValla çok yıpratıcı
- 10 ay
Bu yüzden yanlış kişilerle olmaktansa yanlız kalmayı tercih ediyorum artık şahsen
10 ayBir insanın içinden gelmesi lazım yoksa ne yapsan boş
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayGenellikle veren kızlari prenses gibi hissettiriyorlar en çok değer onlar görüyor vermekten kastım bir erkeğe bağlı olmuycaksin yasiycaksin cinselliği ama tapmiycaksin kısacası bad girl rolünü oynuycaksin erkekler o tarz kadınlara taparlar
10 YorumlaIstedikleri her şeyi yapmıyoruz eğer bir şeyler yapmış olmuşsak O zaman zorla bile olsa istediğimizi alıyoruz gerekirse tehdit ve cebirle...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mızmızlanma ağlama zırlama gördüğüm kadarıyla öyle. Biz Seyit onbaşılar beceremeyiz ölsek başkasından su istemeyiz ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı.
10 ayİlişki karşılıklı emek ister bu kafada olursan ve bu kafada birinide bulursan o zaman prensesler gibi olursun onun harici tek taraflı bir yere kadar ugraşır erkekler sonra bırakırlar
10 Yorumla
10 ayDoğru kişiyle olunca ve dişil enerjin yüksek olunca oluyor o 🙂
20 Yorumla
10 ayKendini ön plana koymak sanırım kendi değerini bilmek
Bende yaşamadım ama böyle yapılmasını gerektiğini duydum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBir kadına kendini prenses gibi hissettirirseniz günün birinde bir prens bulur ve gider.
Boşuna dememişler " kadının karnından sıpayı sırtından da sopayı eksik etmeyecen " diye😎
03 Yorumla- 10 ay
Karnından sıpayı kısmını anladım da sırtından sopayı ne demek onu anlamadım
Cevap sahibi10 ay@1bir1kiz 🤣🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Sevgilisi prenses gibi hissettiren kızlar genelde hanımefendi, düzgün karakterli ve huzurlu ilişkiyi seçen kızlar oluyor
04 Yorumla- 10 ay
Hiçte öyle olmuyor genelde erkeği kullanan herşeyi aldıran kızlar oluyor
- 10 ay
Beğenseydi seni kukla ederdi emin ol
- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
10 aykısaca aglıyolar zırlıyolar gucsuz kadın onlar bız guclu oldugumuz ıcın erkekler korkuyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. aynısınz hz getirmeyon birbirinizi onlr pepbe s*cmıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 10 ayO durum kadınla ilgili değil erkekle ilgili genel olarak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKimseden beklemeden prenses olursan karsındskilerde kim olursa olsun öyle görür. Enerji yani
217 Yorumla
Soran10 ayEnerji önemli mi gerçekten? Ama yaşam şartları prenses gibi hissettirmiyor. Napalım yani
Cevap sahibi10 ayGüzel bi cevap. burada haklısın ama yine bizim elimizde bişeyler. Sorunlsra odaklanıp anı yasamayı unutuyoruz. Bize iyi gelen seyler mutlaka olmalı. Kendimizi şımartmalıyız bu lğks seyler olmayabilir. Film izlemek, sohbet. Sana iyi gelen insanların kıymetini bil mesela. Kimi güldürür kimi bişeyler katar. Kimi saf sever.
Soran10 ayBunları yaptığımda iyi gelecek mi? Karşımdaki adam kıymetimi anlar mı? Kötü biri değil seviyor beni ama rahat işte. Sorun o. Karşılıklı sevgi ve güven olduğu için rahatlık oluştu onda.
Cevap sahibi10 aySevgilin bu dimi? Bu zamanda erkekler çok berbat. Kızlarda gerektiğinse bitiremediği için depersiz hşssediyor. Durusun olmalı hakettiğin degeri vermiyosa seviyorum dememelisin.
Soran10 ayEvet iki yıldır sevgilim. Bi ara ayrıldık ama ayrı yapamadık döndü. Bende kabul ettim. Ama çok rahat.
Cevap sahibi10 ayDuygulsrınla hareket edersen sonunda üzülürsün. Mantıkta olmalı. İkisini harmanlamalısın. Fazla rahat diyosun ama onsuz olmak istemiyosun. Şimdi böyle peki evlensen nasıl olur bi düşün. Evlenince hiç zora gelemez tamamen ilgisiz umursamaz olur tüm yük sende kalır. Kuvagına da bi cocuk verir ondan sonra binlerce kadın gibi o cocukla avunur yasar gidersin
Soran10 ayAyrılamıyorum. Ayrılayım derim ama tekrar yazarım
Cevap sahibi10 ayBu zayıflık ama tamam. O olmayınca boşlukta olacaksın o zaman bi sğre ver kendine hemen ayrılma kafada bitir bundan sana hayır yok önce bunu anla. Dediklerim mantıklı geldimi sana?
Soran10 ayDediklerin mantıklı da kötü biri değil bana iyi de geliyor. Ama bu huyu çok kötü
Cevap sahibi10 ayAma yasın kac senin? Nereye kadar böyle? Yıllarını ver sonra ben evlenemem desin. ya da evlensin ama sorumsuz olsun afedersin hayatın zikilsin. Bu yüzden sana kafanda olgunlaştır dedim. İstersen yaparsın ama yok dersen baska care yok. Sorunun cevabı, o prensesler prenses olduklsrının farkında, onlara daha aşağı davranan olursa selam bile vermiyolsr bi düşün.
Soran10 ayEvet çok haklısın. Ben izin verdiğim için bu haldeyim. Başta engel olsaydım şuanda böyle bağlı olmayacaktm
Cevap sahibi10 aySende haklısın ama. Sevilmeye ihtiyacın var. O i. t iyi geliyo sana bi şekilde. O olmazsa kim sevecek diyosun belkide. Ama kendine bi baksan kimbilir kimler sever seni. Beni dinlersen ondan yavas yavas kopar ve tertemiz bi baslangıc yaparsın. Zaman durmuyor bosa gecmesin
Soran10 ayBilmiyorum ama gerçektne artık çok yoruldum hakkımda hayırlısı olsundiyorum
Cevap sahibi10 ayBöyle diyosan yani ben biley yapmıcsm böyle devam edicem demektir. Saygılar prenses
Soran10 ayTeşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için
Cevap sahibi10 aySen vakit ayırmaya değer bi prensessin. Bi erkekle derdini paylaşman bile o erkek için lütuftur.
En azından bunu yap, artık değerli olduguna özel olduguna inan.
Soran10 ayBen zaten inanıyorum ama karşılığını tam manasıyla göremeyince öfkeleniyorum bu sefer öfkeli oluyorum
10 ayTırnak uzatıyorlar napcaklar 🤣 öyle olmak vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDüzenli veriyorlar. Diğerlerinden daha füstün şekilde veriyorlar. O prensesliği yaşıyıcaksan bedelini ödiyip yaşıyıcaksın. Beleşe prensesslik veren yok merak etme.
00 Yorumla
10 ayben önce kendimi prenses olduğuma inandırıyorum ondan sonra düzenek tıkır tıkır işliyor
00 Yorumla
10 ayMadem prenses olmak istiyorsun o zaman prenses gibi davran🎶
00 Yorumla
10 ayPrenses gibi hissettirmek aslında küçük detaylarda gizli. Mesela onun sevdiği yemekleri yapmak, bazen küçük notlar bırakmak, özel günleri unutmamak. Çok büyük şeyler değil, ilgi ve değer göstermek yeter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
10 ayBende iltifat etmeyi sahiplenmeyi seviyorum ama kızlar sıkılıyor bi süre sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayCevap yazayım soru kaybolmasın. Taktikleri ben de öğrenmek istiyorum çünkü 😁
010 Yorumla- 10 ay
Aslında taktikle olacak iş değil bu. Taktikle ilişki yürümez çünkü. En başta kafadar, hayata aynı pencereden baktığınız birilerini bulun, karşılıklı saygı ve sevgi besleyin, falza kıskançlıktan, tripten uzak durun, onun hoşuna gidecek şeyler yapın yeter. Zaten değer bilen bir erkekse elinden geldiğince prenses gibi hissettirecektir.
Cevap sahibi10 ayEvet katılıyorum. Ya taktik falan öyle işin eğlencesi :) bu yaştan sonra zaten taktikle ilişki yaşayacaksam vay halime benim 😀
- 10 ay
Aynen öyle 😅 Mühim olan doğru insanı bulabilmek :D O olursa gerisi masal gibi olur zaten 😊
Cevap sahibi10 ayÖyle gerçekten, o kişi olduğunda taktik falan boş, bir şey yapmaya gerek kalmadan akıp gidiyor bence her şey :)
- 10 ay
Tam olarak bunu demek istemiştim. 😄 Konu anlaşılmış. Bunu bilen kadın da Atatürk'ün dediği gibi omuzlar üzerinde göklere yükselmeye lâyık.
Sevgiler, saygılar...
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim 🌸 sevdiğimiz sevildiğimiz kıymetimizin bilindiği bağlarımız, ilişkilerimiz olur inşallah 😇
- 10 ay
Ne demek, rica ederim 🌸 İnşallah, temennimiz bu yönde.
Cevap sahibi10 ayTeşekkür ederim de nasıl bulacağım ya çok cevap var :)
Gizli Üye(30-35)10 ayGenelde terk ederler böyle erkekleri çünkü çoğunluk olarak acı çektiren erkekleri daha çok severler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHiçbir şey yapmıyorum ben en azından. Erkekler sevdiği zaman seni mutlu etmenin her yolunu deniyor zaten. Taktik maktik yok seni seven biriyle olman lazım
10 Yorumla
10 aySize değer verenlere şans verseniz size de öyle hissettirecek birini bulabilirsiniz
00 YorumlaValla bunu bende merak ediyorum hayatıma aldığım insana ne kadar iyilik yapsam nankörlük görüyorum
00 Yorumla
10 ayAdamı prens gibi hissettirmeden prenseslik beklemeyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Adamını bulursan mutluluk kolay
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aybence 'hiçbir şey yapmayıp' dişil enerjşlerini yükseltmeleri ksjsk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayHer anlamda doyuruyorlar başka bisey yok
05 Yorumla
Soran10 ayYok bu başka bri şey her anlamda doyunca da olmuyor
- 10 ay
Şimdi söyle bir kız ancak hiç üzmez yormaz sadece mutlu eder ise ona prenses gibi davranırız bunu kaç tane kız başarabilir
Soran10 ayYahu yaşam şartları ortada. Şartlarımız uygun değilse sıkıntılarımız varsa her halta gülüp eğlenemeyiz o dediğin kızların sorumlulukları yok rahatlar
- 10 ay
Evet çünkü prensesler onlar. Herkes prenses olamaz
- 10 ay
Bunlar bahane
10 ayBen yalnızım taktik veremem
10 Yorumla
10 ayHep ben hep ben diyeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayYengem o şanslı kişi abim onu yüksekltti
26 Yorumla- 10 ay
Nasıl bir yorum bu
Cevap sahibi10 ayHayırdır soru senin mi yorumuma geldin
Soran10 ayYengen napıyor mesela yani nasıl başarıyor bunu
Cevap sahibi10 ayBaşarmıyor yengem iyi biri bir şey yapmasına gerek yok düzgün kız düzgün adamla evli şu an da Amerika vatandaşı her şey elinin altında
Soran10 ayAllah mutluluklarını daim etsin bizede nasip etsin
Cevap sahibi10 aySagol canım amin inşallah abim yüksek mevkide darısı abim gibi düzgün biri bize d ek gelsin amin inşallah iyi geceler
10 ayÖyle bir erkek yok en iyisi beklentiyi kesmek.
00 Yorumla
10 ayoral seks çek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Şans meselesi brnce tamamen
00 YorumlaTaktik yok bu konuda. Erkeğe bağlıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEnayi buluyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
10 ayÇemkiriyoruz 😂
20 Yorumla
10 ayfeminen kadın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayZor işler
00 Yorumla
10 ayUyuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayCevap cok basit duzgun insan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. iyi muamele...
04 Yorumla
Soran10 ayİyi muamele yaptım olmadı
Soran10 ayNe demek
Gizli Üye(18-24)10 ayEv hanımıyım koca parası yiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aysevgılınden ayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisi prenses gibi hissettiren kızlar neler yapıyorsunuz bize biraz taktik verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler