Nasıl seversin peki,
Ömürlük mü seversin, gösteriş için mi?

Nasıl seversin peki,
Ömürlük mü seversin, gösteriş için mi?

Aşk kutsaldır, gösteriş veya oyun için değildir. Birbirini sevenler ömür boyu sürer ve çoğu zaman bunu gözlerden veya iki insanın birbirine olan aşkını kutsal ve gerçek bir şekilde bozmak isteyen insanlardan saklarlar. Tiyatro oyunları boşunadır; eğer insanlar birbirlerini seviyorlarsa, kendi içlerinde ve birbirleriyle bu derin bağı paylaşarak her türlü engelden uzak yaşamak isterler.
Gerçek aşklar, korunan ve bir barış balonunun içine yerleştirilenlerdir; dünyevi ve teatral aşklar ise yalnızca birer aldatmacadır veya aşıkların bu boş gösterinin tehlikesini anlamadığı aşklardır. Sosyal ağlar çağında ve günümüz toplumunda, gösteriş için değil, yaşam için aşk... Birçok insan, bağlarını ve aşklarını dünyanın gözü önünde göstererek kendilerini talihsizliğe ve kıskançlığa maruz bırakıyor. Aşkta tevazu ve koruma, kutsal ve gerçek aşkların tek anahtarıdır; gerisi oyun ve beceriksizlikten ibarettir.
🙏
Benim için sevgi gösteriş için yaşanacak bir şey değil. Genelde ömürlük sevmeye çalışırım, içten bağlanırım ama açıkçası ömürlük sevginin kıymetini bilen birine pek rastlamadım. Bu yüzden bazen insan ister istemez hayal kırıklığı yaşıyor. Ama yine de sevgiyi sahici yaşamak, yarım bırakmamak benim için önemli.
gösterişlik sevgi de bulunmam..
doğal ve kendim olurum.
seversem ciddiyimdir sonuna kadar gitmek isterim
harici ilişkiler ile işim olmaz..
günümüz de bakınca gösterişlik sevgiler mevcut
ve bu çok sakıncalı bir durum.
insan bir kere sever diğerleri sadece sevgiyi hak eder.
Ölene kadar seviyorum dedim ömrümü veririm dedim uğrunda her şeyi göze alıp sevdim
Ama nereden bilebilirdim ki asıl her gün öldüren kendisi ve gösteriş meraklısı olduğunu
Bence sevgi kesinlikle ömre yayıldığında anlam kazanıyor. Gösteriş için sevmek yüzeysel bir tatmin, gerçek bir bağ kuramazsın. Ömürlük sevgi; derin, anlamlı ve zamanla değerlenen bir hazinedir. 😌♥️ Sevginin kökleri sağlam olmalı, ne fırtına sallamalı ne de zaman eskitebilmeli! 🖤
Cevap
53Cevap
Gidebildiği son ana kadar elimden geleni yaparım. Karşılıklı olduğu müddetçe de böyle olmalı.. ömürlü aşklar bu devir için maalesef mümkünsüz
Niyetimiz her zaman ömürlükten yana, bahtımıza öylesi düşmedi
İşler yolunda giderse ömürlüktür.
Gösteriş sergilemem, ömürlükse ömürlüktür.
Ben ömürlük seviyorum.
Anlayana ömürlük, anlamayana seyirlik olur
Gösteriş yapmaktan nefret ederim yapan insanlardan da uzak durmayı tercih ederim gadası
Benim sevgim ömürlük tabi ki de
Sezen aksu nun dediği gibi seyirlik değil ömürlük olsun 💕
Bana kalbiyle gelene ömürlük sevgimi gösteririm..
Sevgi ömürlük olmalı, hayatta ne olursa olsun yapmış olmak için yapmayı sevmiyorum... Ben seversem ömürlük severim.
💞💗🥰
Ömürlük olmayan sevgi mi olur sevdim mi ömürlük olur
Ömürlüktür. Biz öyle lay lay lom sevmeyiz. Bizde aşk ölümüne kadardır.
Görseldeki çocuk zaten samimiyetsiz Geçen birkaç açıklamasını dinledim... gösteriş bana göre değil ömürlük gerçekten yürekten hissederek yaşamak önemli
Bu dünyayı verseler bir çift göz etmiyor
Benimde 🥹
Artık cebimdeki altın kadar seviyorum.
"Aşk karın doyurmuyor " deyolla şimdikiler
Gösteriş asla sevmem. Dibine kadar arkasında duranlardan biriyim. Nefretim de büyüktür Allah'a şükür.
Ömürlük elbette. Olmasada decam ederiz. Zira onu tadan bir daha başka yere bakamıyor. E tabi kişiden kişiye değişir 🙂
Önürlük severim boşuna iyi günde kötü günde hastalıkla sağlıkta deyip sözü vermedik birbirimize :)
Ömürlük olması karşımdaki insana bağlı biraz da. İnsan dediğin ya duygularını çoğaltır ya da tüketir. Tükendiği yerde kalmaz insan.
Gösteriş de ömür de biter o yüzden benimki ne gösterişlik ne de ömürlük benimki benimle mezarda bile bitmez.
Aile dışında kimse vazgeçilmez değildir. Herkesin yerine yenisi konulabilir. Bu devirde, böyle ahlaksız bir millette özellikle.
Hakedene omurluk...
18 yıl bitiyor devam ediyoruz Allah in izniyle
Aşk olmasa da sevgi var şükür
Benim sevgim ömürlük yeterki karşımda ki ömürlük olsun
Birinde görmezsem o duyguyu sevmem ama sevdiğini bilirsem ömürlük severim..
Sevdik mi tam severiz. Yarı yolda birakmayiz
Medyatik olmayı sevmem onçün gösterişi eleyebiliriz.
Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim
Bir ömür boyunca sevenlerdenim
Sonsuza dek sürsün diye severim ama hatasında soğuyup silmeyi de bilirim.
Ömürlük diye başlarız sonu nereye gider belli olmuyor
Ömürlük olduğundan dolayı özenle seçtiğimden bugüne kadar olmadı
Gösterişi sevmem seversem saçma sapan sosyal medya paylaşımları yapmam
Benim sevgim ömürlük, gösterişlik bana göre değil 🫶🏼
Gosteris yapmam hic bir zaman... Yapandan da hoslanmam acikcasi
Değer verir seversem de sevmezsem de ölümünedir uçlarda yaşarım ben.
Ömürlük diye yola çıkıyoruz yarı yolda şarampole yuvarlanıyoruz yanlıl yoldayız. dkjd
Ömürlük sevgi mı olurmuş? Hele ki bir kadın hiç bir zaman ömürlük sevemez.
bnim sevgim pazara deyil mezara kadar
canımsın💞
😘😘
bu adamin sevgilisi mi var cnnxkskddj
şaşırdım
ehey eheyy ben. sok djsndn
Kocişim olsaydi gözlerini böööle dövme yabdirirdiim
Değecek biri olursa tabiki de ömürlük. Menfaat veya çıkar olmicak tamamen kalbinin sesini hissederek o kişiyi hissederek
Ömürlük sevecek biri yok ki sevelim 😅
Bu saatten sonra zor ya ben çok geç kaldım
Aynen vardır bir plan yaşayalım görelim
Ömürlüktür💕
Ciddi ilişki insanıyım. Gösteriş sevmem.
Seversem ömürlük severim
Karşı tarafın karakterine bağlı
ömürlük olur da işte hakedene ve hakedilene
Tam severim dibine kadar
Ömürlük olsun tek olsun tabiki
Seversem ömürlük olur tabi karşılığı varsa
Ömrüm olsun benim ben ömürlük severim
Gösteriş sevmem
Ömürlük sevdim mi tam seviyorum
Gösteriş ve haz için 🤤🤤
Ömürlük ama o kişiyi bulmak mesele.
Ömürlük severim ben gösterişle işim olmaz