Aşırı alınganlık susmak vs sizce de çok saçma ve rahatsız edici değil mi?( azıcık doldum bu konuda o yüzden uzun olabilir😅) ?

Hadi kızlar yapısı gereği nazlanmayı sever çünkü karşı tarafın ilgisini çabasını görmek hoş gelir bunu ben de seviyorum çünkü karşı taraf beni kabul ettikçe tatlı tatlı şımarasım geliyor tam kendim gibi olabiliyorum mesela ama fazlası ve ciddi olanı da çok saçma geliyor hele ki erkeklerin yapması beni deli ediyor gelir konuşursun sorun mu var düzeltmek için uğraşırsın saçma sapan uzun süreli küsmekmiş gurur yapıp susmakmış o kadar sinir bozucu ki ya seviyorsan ne diye aptalca şeylere başvuruyorsun sen ya ben bu kadar abartıp bir şeyler için çabalayayım gurur yapmayayım sen neyine yapıyorsun ya ilişkinin erkeği ben mi o mu anlaşılmıyor ne saçma sapan şeyler bunlar hani cidden iki cinsiyet içinde saçma hepsi sadece kızların seviyesinde nazlanması kabul edilebilir diğer türlü her iki cinsiyetinde sevdiği halde böyle triplere girmesi beni deli ediyor çok saçma aşırı anlamsız bir şey ya

Aşırı alınganlık susmak vs sizce de çok saçma ve rahatsız edici değil mi?( azıcık doldum bu konuda o yüzden uzun olabilir😅) ?